Redan Tisdag

Oj vad tiden rinner iväg. Klockan har redan passerat från måndag till tisdag. Där ser man.
Idag har vi varit och provkört en ny bil, pillat och klämt lite på den. Fin var den. Men det är ju svårt att inte bli impad av en sprillans ny. Jaja vi får se vad det blir av det hela.
När jag kom hem kilade jag ner på stan för att träffa Sofie, vi köpte biljetter till Lena och Orup i höst. Och sen handlade vi med oss lite lunch som vi käkade här hemma.
Annars har dagen varit lugn. Små plockat lite här hemma. Patrik hade Nova ett slag på jobbet så då kunde jag och Wille passa på att kila ner på stan en sväng.
Ikväll har pappa varit barn och hundvakt medans jag var på vinutbildning på jobbet. Var vitt vin det handlade om den här gången.
Sen har jag bara legat på soffan och slötittat på tv.
Godnatt

Grattis Pepsi!

Idag har vi tagit det väldigt lungt jag och Wille. Han har haft jätte hög feber nästan hela dagen. Så han har legat nedbeddad i soffan och kikat på film och jag har små pysslat lite här hemma, men även legat på soffan jag med.

Men idag är det Pepsis födelsedag, han blir hela 11 bast idag. Gamla gubben. Blev inget vidare kalasandes för han del. Får köpa någe gott till han i veckan!

När Patrik kom hem åkte vi och köpte glass och sen har vi dammsugit och tvättat golv. Eller Patrik gjorde det mesta medans jag strök gardiner. Så nu är dom upphängda lite slarvigt så får vi göra iordning det imorgon.

Godnatt

Feber!

Idag jobbade Patrik mellan 06.00-18.00 så jag skulle  vara hemma själv med hela cirkusen. ;) Det gick förvånansvärt bra faktist. förrutom att jag under dagen la märke till att Wille blev ledsen för i princip allting. Tillslut bestämde jag mig för att ta febern på honom. Och lite feber hade han. Men han fick följa med hem till mormor och morfar en stund iallafall. Vi tog det ju lungt där, han satt på golvet och lekte med bilar och jag höll reda på Nova. När vi kom hem senare så hade feber stigit till 40 grader, försökte muta i honom först lite mat och sen även glass. Men nejdå, de ville han inte ha. Så det blev en alvedon och marsch i säng för honom. Kraken. Varför kan han aldrig bara får vara vanligt sjuk med lite feber, nej han måste bli jätte sjuk varje gång. Bara hoppas han har kryat på sig till i morgon.
Menmen som sagt, det har varit en lugn dag. Riktigt skönt. Men skulle behöva stryka lite gardiner och sätta upp på övervåningen efter våran storstädning. Det har liksom inte blivit av än ;) Och så skulle vi behöva sätta fart med datarummet som inte är riktigt klart. Men där måste jag ju ha Patriks hjälp.
Jaja nog om det, nu är det dax för att sova.
Godnatt

Full rulle!!

I morse kilade jag ner till jobbet och var med på Ölutbildning och fredagsmöte. Sen kilade jag hem och hämtade Wille för att gå vidare till mvc och hämta min journal som jag hade glömt på förlossningen. Men min bm hade varit där på besök igår och hittat min journal så hon tog med den till Oxelösund. Ibland har man tur! =)
Kilade vidare till Ica och handlade lite lunch och så hem och åt.
Efter lunchen åkte vi till Novas uppfödare för att hämta lite papper bland annat. En annan valp var oxå där så Nova och den valpen rejjsade runt på gräsmattan i närmare två timmar. Och Wille sprang oxå runt och härjade där. Skönt när dom kan härja fritt utan att man ska oroa sig för trafik och sånt.
Efter det åkte vi och kollade på bil. Så nu är vi i valet och kvalet hur vi ska göra där.
Sen var det bara att åka hem, plocka undan lite leksaker. Farmor kom förbi en sväng för att hälsa på Nova och Patrik gick och handlade.
Nu på kvällen har mamma och pappa varit här och grillat. Jätte gott!
Men nu är jag så trött så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Dax att sova!

Storstädning del 2

Idag lämnade jag Wille på dagis vid nio. Patrik var iväg på någe jobbmöte. Så jag satte igång med storstädningen av övervåningen. Sen kom även Patrik och hjälpte mig. Så nu har vi dammat, duschat blommor, tvättat fönster och fejjat hela dagen. Nästan allt är klart. Vi ska dammsuga hela lägenheten och tvätta golv sen ska vi ta tag i rensningen av datarummet oxå. Får se om någe av det blir gjort eller påbörjat idag. Är fruktansvärt trött och magen är hård som sten. Borde nog ta en sån där bricanyl tablett snart.
På eftermiddagen gick jag och Wille till mormor och morfar (eller Wille cyklade ju såklart) och där var vi ute på gräsmattan i närmare två timmar och sparkade boll och kastade gräs. Wille hittade en fjäder och mormor berätta att den suttit på en pippis rumpa. Wille blev helt fortvivlad och sprang runt och letade efter pippi, ifall han frös om rumpan nu. ;)
Sen var det bara hem och äta kvällsmat.
Får se vad kvällen bjuder på, är trött men vill endå få det klart i datarummet. Får se vad som händer!
Ha de gott alla!


just ja, om jag inte skriver blogg på några dagar kan det vara för att vi ska lämna iväg datorn på lagning. Bara så att ni vet!
Bye

Förlossningen

Morgonen började bra, hade lite telefontider att passa men det var allt. Bland annat skulle jag ringa till min barnmorska och fråga hur jag skulle göra med min mage, har ju haft jätte ont till och från i magen och jätte problem med sammandragningar. Men hon svarade inte idag heller så tillslut gav jag upp och ringde förlossningen. De tyckte att jag skulle komma in idag och kolla upp så att jag inte hade urinvägs infektion eller i värsta fall att förlossningen hade startat (vilket jag tvivlade starkt på, men urinvägsinfektion ville jag ju inte ha). Medans vi väntade på att pappa skulle komma och vara barn och hundvakt, passade jag på att börja röjja lite på övervåningen. Började i sovrummet med att riva ut alla sängkläder på balkongen, lagade persiennerna i vårat sovrummet och påbörjade en persienn i Willies rum osv. När pappa väl kom så åkte vi in, och jag trodde på fullaste allvar att vi skulle vara hemma på en timme igen, högst en och en halv.
Kom in kvart över tolv så då fick jag sånna där grejjer på magen som mäter barnets hjärtljud och om man har sammandragningar. Satt med den i över en halvtimme innan dom kom in och konstaterade att barnet var det ju absolut inget fel på. Den sprattar och donar där inne. Men att livmodern var väldigt aktiv, eller hur hon nu uttröck det. Så det var bara att invänta doktorn som just då var på lunch. Jag började bli jätte hungrig då. Så då visade min underbara pojkvän mig hur enormt underbar bara han kan vara. Ingen av oss hade fått med sig plånböckerna dit, men han hade en liten slant med sig och för dom köpte han en macka till mig och en sån där liten mjölk (jag har ju gått och blivit mjölkmissbrukare på sista tiden) och ingenting till honom. Fick riktigt ångest när han gjorde det, och erbjöd mig att dela mackan. Men inte då, min gentleman till pojkvän lät mig äta hela.
Sen gick vi och träffade läkaren och hon undersökte magen och livmodern. Som tur va så har inte alla sammandragningarna haft någon påverkan på livmodern så förlossningen är inte på G iallafall. *pjuh*
Så då skulle jag få bricanyl (eller hur det stavas) för att sammandragningarna skulle ge med sig och att värken skulle försvinna. Men värken blev bara värre och värre och till slut blev det nästan lite jobbigt. Men då kom dom in igen och så var det vara att sätta dit dom där grejjerna på magen igen för att se om bebis fortfarande mådde bra. Och det gjorde h*n. Då föreslog dom att jag skulle prova alvedon och se om det gick över. Men det ville jag åka hem och göra för då hade jag helt lessnat på att vara på sjukhus.
Väl hemma (typ kvart i fyra!!!!) pratade vi lite med Pappa innan han gick hem igen. Och sen kilade vi ut och lät Wille cykla lite och sen leka i lekparken.
När vi kom in fick Wille bada och vi passade på att städa undan lite till, Patrik fortsatte i sovrummet och jag vek tvätt i badrummet.
Ikväll är det tänkt att vi ska kika lite på tv och sen göra klart allt i sovrummet. Det är lite små plock kvar och en hel del dammning. Sen ska det även plockas in alla sängkläder som hänger på vädring. Då har vi bara badrum, hall, Willes rum och datarummet kvar i morgon. Sen är den här städningen över äntligen!
Men nu är det dax för lite tv innan jag ska sätta igång med min del i städandets.
Gokväll!

Du har gått 245 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 36 
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0) 
Du är i 8:e kalendermånaden 
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 35 dagar kvar till förlossning
88% av graviditeten är avklarad! =)

Ingen städning

Fick allergi attack i morse så vi sköt fram städningen av övervåningen en dag.
Träffade Sofie idag, först gick hon rundvandring i vårat "palats" och sen åkte vi till Nyköping och fikade. Kikade även på kläder på H&M ett slag. Ååååh vad jag önskade att jag inte var gravid och att jag var gjord av pengar och typ 20 kg lättare. Då skulle jag shoppat massor. Men nu var det ju inte så, så jag kikade lite smått bara. Hade iallafall jätte trevligt.
När jag kom hem så gick hela familjen ut i solen och vi gick en promenad med hundarna. Wille cyklade såklart, han kommer nog snart glömma bort hur man går så mycket som han cyklar hela tiden. Både inne och ute.
Vi stannade till på skolgården där Wille kunde slira runt på sin trehjuling och vi satt i solen och njöt.
Väl hemma tog jag hand om all tvätt som tvättats igår, strök gardiner och dukar och placerade ut dem och lite sånt. Slet även ner gardinerna i sovrummet och i datarummet och tvättade dem. Så är det klart inför morgondagen iallafall.
Förrutom allt det har jag kollat på House oxå.
Men nu är det dax att sova om jag ska orka med ett städrejjs till.
Sovgott

Storstädning del 1

I morse skulle Wille till dagis igen. Och vi åkte till Patriks föräldrar och lämnade lite papper till min deklaration som hans pappa skulle kolla upp.
Sen åkte vi hem och satte igång med storstädningen här hemma. Vi har dammat över allt man kan tänka sig, skurat och mixtrat bakom, under och över allt till och med bakom elementen, tvättat fönster, bytt alla dukar och tvättat alla gardiner, filtar i soffan och kuddöverdrag, hängt ut alla mattor på vädring, plockat undan och gjort så fint i hela undervåningen. Så nu är det bara övervåningen kvar. Det får bli imorgon annars hade jag nog svimmat av trötthet. Är helt slut i hela kroppen. På eftermiddagen var vi även över till mina föräldrar en stund jag och Wille. Han fick cykla dit fram och tillbaka. Mest för att jag skulle hinna få lite friskluft. Hade ju varit inne hela dagen.
Nu ska jag gå och hänga upp lite tvätt, blev ju endel nu så här efter städet.
Hoppas jag orkar ta tag i det sista imorgon oxå nu så det blir lika fint här uppe.
Godnatt

Vår, äntligen vår!

Igår var en riktig segar dag. Satt i lekparken under hela förmiddagen, Wille härjade loss i lekställningen, jag och Patrik solade och Nova grävde i sanden. Solen strålade och det var jätte skönt ute!
Sen hände nog inte så mycket mer under dagen.
På kvällen åkte jag med mina arbetskamrater till min chef i Norrköping och åt middag där. Var jätte gott!! Var väl hemma runt tolv tiden tror jag.
Idag har solen strålat hela dagen. Känns helt underbart. På förmiddagen så bakade vi chokladbollar, jag och Wille. Sen kom mina föräldrar över på en fika. Sen har jag rensat alla avloppen här hemma, inte så fräscht men det behövdes. Sen satt vi på bakgården i solen en stund och bara njöt.
Senare bestämde vi oss för att vi skulle åka en sväng till Jogersö, fick hundarna leka av sig lite och Wille med. På vägen hem bestämde vi oss för att köpa glass, och så åkte vi ut till gamla oxelösund och åt den. Jätte mysigt.
När Patrik skulle åka hem och ge Nova mat så släppte han av mig och Wille hos mina föräldrar där vi hälsade på en liten stund innan vi knallade hemmåt.
Annars har det väl inte hänt så mycket mer vad jag kan komma på iallafall.
Blir tv ikväll.
Bye


Här kommer kortet på magen. Det är lite kasst taget men jag hatar att bli fotograferad så ni får ursäkta att både jag och kortet ser ut som f**n men man ser den enorma magen iallafall!

Torsdag och Fredag

Igår lämnade jag Wille på dagis klockan nio och sen kilade jag ut med hundarna tillsammans. Det gick över all förväntan faktist. Det var Peppen som blev mest förvirrad över situationen och började att gå åt alla möjliga håll och glömde helt bort hur man gick i koppel. Visst han är ingen stjärna på att gå fint i kopplet innan men nu var han värre än Nova. ;) jaja han vänjer sig väl!
Annars tvättade jag klart all tvätt och började hänga in sånt som var torrt.
På eftermiddagen så var jag ner på stan och klippte mig och på kvällen så badade Wille. När han badade så passade jag på att skura tvättmedelsfacket till tvättmaskinen. Såg ut som något jag borde göra oftare...
Kvällen spenderade vi i soffan, tittandes på film.

Idag har jag gett mig ut på promenad med hundarna + Wille i vagnen. Det gick bättre än jag trodde. Jag hade trott att jag skulle va helt slut och gärna börjat grina pga alla hormonerna. Men inte då! Känns bra!
Under dagen har vi mest tagit det lungt, sorterade Willes leklådor, la lego i legolådan osv. Sån rensning behöver man nog egentligen göra en gång i veckan. =)
Sen gick vi ner på stan hela gänget, utom Peppen. Wille cyklade och Nova visade sin allra bästa sida när hon knallade ner på stan och satt vid fontänen med Patrik medans jag och Wille handlade. När vi kom hem hade jag lite ångest över att Peppen fått vara hemma så då tog jag och Wille en liten promenad bara med honom.
Nu ska vi strax dammsuga och tvätta golv på nedervåningen och sen har vi pratat om att beställa pizza.
Blir väl till att kolla film och innan det är det ju talang 2008.
Upptäckte idag att det är 40 dagar kvar till bf. Vad tiden går. Tyckte inte att det var länge sen jag skrev att vi precis klivit under 100 strecket. Jaja ska försöka ta kort på magen snart, nu när flera har frågat efter det.
Ha en bra kväll!

Wille bus
Vårat Charmtroll!

Onsdagen

Jag är så trött. trött trött trött. Jag tror jag blir galen snart. Allt jag vill göra är bara att sova. Säger som de sa på filmen vi såg nyss, Jag älskar att sova. Ändå sover jag om nätterna, och även om dagarna. Men dygnena är för korta, behöver längre dygn så jag kan sova mer. ;)
Idag har jag tvättat, tvättat och tvättat. Blir en hel del tvätt med en valp i huset. Ok tvättberget var rätt stort innan hon kom oxå, men det har ju inte minskat sen hon flyttade in om jag säger så ;)
Sen har vi varit ute och koppel tränat monstret. Går förvånansvärt bra faktist. Snart kan man nog gå med båda odågorna samtidigt. Kanske till och med våga sig på att ha med Wille oxå, fast i vagnen då. Idag rymde han hux flux när vi koppel tränade Nova. Det gick bra såklart, han är ju inte så snabb än, tack och lov.
Annars har jag varit på Aurorasamtal igen, Patrik skulle vart med men vi hittade varken barn eller hundvakt. Men det funkade bra iallafall. Har ett möte kvar om jag vill, får se hur jag gör med det.
Sen har jag varit på temamöte på jobbet oxå, tog hela kvällen.
När jag kom hem kikade jag på film med Patrik och nu är det dax att sova.
Godnatt!

Du har gått 238 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 35 
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0) 
Du är i 8:e kalendermånaden 
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 42 dagar kvar till förlossning
85% av graviditeten är avklarad! =)

Tisdagen

Var så trött igår att jag inte orkade skriva någon blogg.
Natten till igår måste det ha varit fullmåne för våran tidigare så söta och väldigt lugna valp hade förvandlats till ett monster. Som väckte mig vid 05.40 genom att slita och dra i våra lakan. Som tur va kunde hon somna om en dryg halvtimme senare men då tog det såklart inte så länge tills William ville upp istället.
Lämnade Wille på dagis och sen plockade jag undan lite här hemma och slappade lite i soffan. Duschade och när jag skulle äta kom Lina på besök. Satt och snacka lite skit med henne en stund.
Vid två började våran hälsodag på jobbet så jag var där till sex och sen åkte vi till Jogersö och käkade. Kom väl hem vid halv tio tror jag klockan var. Då var jag helt slut, främst i ryggen, bara obekväma stolar hela dagen.
I dag ska jag försöka tvätta lite och ikväll är det möte på jobbet. 18.30-21.30 *dubbel suck* Va trött jag kommer va då då.
Kanske uppdaterar ikväll!
Ha en bra dag!

Dödstrött

Natten gick över alla förväntningar. Nova sov som en liten gris nästan hela natten. Hon vaknade när jag kilade upp och tröstade Wille vid två, han hade drömt mardrömmar. Då passade Patrik på att kila ut med henne. Sen somnade hon på en gång och vaknade vid fyra och ville ut. Sen vaknade jag av att Wille väckte mig vid sju och det enda som hänt här inne under natten var en liten pöl på golvet. Helt sjukt bra ju.
Wille har varit på dagis mellan 9.00-14.00 så då har jag i princip legat på soffan hela dagen. Läst, sovit och kikat på tv om vartannat. Jag har av nån skum anledning varit dödstrött.  Var ute och lät Nova vänja sig med kopplet lite men så började det såklart att regna.
På eftermiddagen har jag planterat lite fröer och sen plockat lite i köket. Sen har mesta tiden gått åt till att sova och vila. Jag är verkligen trött.
Ikväll blir det lugnt. Ska äta och ligga på soffan. Kika på Prison Break och kanske nån film.
Här kommer bilderna jag lovade:


Söt som socker!
Wille linslus
Våran linslus till son blev lite små avis när jag bara fotograferade Nova så jag fick ta lite kort på honom med. Det gjorde jag så gärna.!

Hela helgen

Igår var vi och handlade och sen åkte vi hem och bakade. På eftermiddagen så åkte vi hem till min bror och hans tjej som fyllt/fyller år så vi fikade där.
På kvällen var jag bjuden hem till Lina på tjejfest. Jätte trevligt, vi åt gott och snacka skit. Dansade dansmatta, jag blev så sugen så jag var tvungen att prova en gång. Men det var jobbigt med magen ivägen *skrattar*
Idag har vi mest tagit det lungt, på eftermiddagen så åkte vi och hämtade hem lilla valpen Nova. Allt har gått över förväntan. Hon och Peppen kommer jätte bra överens. Hon äter, sover och busar men har än så länge inte gjort inne (antar att det kanske kommer i natt ;) ) sen har hon mest legat och snarkat i soffan. En riktig liten go`bit är hon. Kan försöka lägga in lite kort imorgon.
Nej nu ska jag gå och sova, hoppas på några minuters sömn i natt iallafall.
Gonatt på er

En ganska lugn fredag

Idag fyller min bror och min pappa år. Och på söndag fyller min brors tjej år.
Så imorse när vi vaknat till liv åkte vi och köpte presenter till dem, handlade lite och sen hem och käkade lunch. När Wille skulle sova middag så tänkte jag vila lite på sängen. Det resulterade i en och en halv timmes sömn. Så skönt!
Sen kilade jag och WIlle till biblioteket där han for runt och lekte och jag kikade efter böcker. Fikade med mamma oxå.
Slappade lite när vi kom hem och vid sex tiden kilade vi över till mamma och pappa och hjälpte till att laga mat. Passade på att fira pappa lite. Så käkade vi där och nu sitter jag här. Typ ;)
Det var väl allt för idag tror jag. Nu sitter jag bara och väntar på att Patrik ska komma hem nångång. Vill kramas!
Go´kväll!

Så svårt att komma på rubriker

Idag började dagen med att lämna Wille på dagis vid nio, sen kilade vi ner till mvc och lämnade ett urinprov (glömde det igår) och sen vidare till veterinären där vi lämnade ett urinprov från Peppen.
Sen fikade vi och handlade lite innan vi gick hem.
Hemma käkade vi lunch och sen satte jag igång att storstäda sista hyllsystemet, med alla böcker och dvd:er i. Torkade av varenda litet fodral och så har jag satt filmerna i bokstavsordning. Trodde det skulle vara en enkel match när jag började, men det visade sig vara ett ordentligt projekt. Blev väl inte helnöjd med resultatet men enligt mig blev det betydligt bättre än innan iallafall. Får se vad Patrik ger för betyg imorgon.
Sen kilade jag iväg och hämtade Wille. På eftermiddagen så ringde veterinären och talade om att Peppens provresultat var mycket bättre än sist. Så vi ska fortsätta med c-vitaminerna ett par dagar till så kommer han va helt bra sen. Känns jätte skönt!
Efter en hel del trots från min kära sons sida så kom vi iväg ut en sväng. Wille cyklade fram och tillbaka till stan. Nere på stan stod vi i något som kändes som en evighet och stirrade på fontänen som de hade startat idag. Wille är sååååå impad av den. =) Efter cykel turen gick vi en sväng till lekparken innan det var dax att gå hem och laga lite mat.
Efter middagen har det väl inte hänt så mycket, nattat Wille, städat undan lite och tränat en sväng på x-trainern. Och såklart glott endel på tv.
Nu är det dax att duscha och sen sova.
Godnatt

full fart...

Idag lämnade jag Wille på dagis vid nio, kilade hem och plockade iordning efter frukosten, väckte Patrik och sen åkte vi till barnmorskan. Allt var som vanligt och det känns ju skönt.
Sen handlade vi på ica och så åkte vi och fikade med mamma. Undrar just hur många gånger per vecka som jag fikar med mamma? =) Äsch strunt samma vi har kul ihop juh!
Så åt vi lunch och slappade lite innan Patrik åkte till jobbet. Då kilade jag iväg och hämtade Wille på dagis och så gick vi ner till bvc där han skulle träffa en läkare.
Läkaren kollade in öronen så att rören satt som som skulle, och det gjorde dom. Och så pratade vi om att Wille är så dålig i magen alltjämnt. Så nu har vi kommit fram till att han ska vara utan laktos en ännu längre period, minst två veckor. Pjuh, kämpigt värre! Men man vänjer sig väl,
Sen kilade vi hem till mina föräldrar en sväng och sen hem och lagade middag.
Det var allt för dagen. Tänkte ta och städa undan lite leksaker och annat skräp som ligger här och var innan det är dax att lägga sig på soffan och kika på men in trees.
Ha en bra kväll!


Du har gått 231 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 34 
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0) 
Du är i 8:e kalendermånaden 
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 49 dagar kvar till förlossning
83% av graviditeten är avklarad! =)


snö....igen....

Gissa vad den dödströtta sofie gjorde för att hålla sig vaken igår kväll, först vek hon tvätt och sen svidade hon om till träningskläder och körde ett pass på x-trainern. Galet, det måste vara hormonerna som spelar mig ett spratt.

Idag var det dax att gå till dagis igen för Wille. Lämnade honom klockan nio, sen gick jag en sväng med Peppen och när jag kom hem gick jag och Patrik ner på stan. Jag har fått tillåtelse att bestämma vilket halsband Nova ska få ha den första tiden, så jag köpte ett lila. Det lär vara enda gången som hon får ha någe tjejjigt på sig, men vid kopplet gick gränsen för Patrik, det fick bli ett svart. ;)
Sen gick vi och handlade, insåg att vi inte hade rätt uppgifter för att kunna handla dammsugspåsar idag heller, så när Patrik knallade hem och lämnade matvarorna kilade jag in på biblioteket en sväng. När vi hittat rätt i dammsugspåsdjungeln så gick vi och fikade och bestämde oss för att åka in en sväng till Nyköping.
Patrik shoppade mer prylar till Nova. Jag vet, när det kommer till hans hobbys är han den värsta tänkbara prylbögen man kan hitta ;) Då är inget för mycket eller för bra ;) Annat är det när en annan vill köpa grejjer då måste man genomgå Patriks kundundersökning och om man klarar den så får man kanske köpa något. *skrattar* Nej så illa är det inte. Snarare tvärtom, jag är så otroligt rädd för att spendera pengar, IFALL vi inte skulle ha pengar i slutet av månaden så jag kan bara inte ge mig själv tillåtelse att köpa grejjer till mig. Får panik bara vid tanken. Ett exempel är det här med att gå till frisören, det skulle jag behövt göra för en sisådär 6-7 månader sen. Men jag kan bara inte, tänk om jag klipper mig och sen visar det sig i slutet av månaden att vi inte har råd med mat (inte för att det någonsin har hänt, men OM) Hemska tanke.
Jaja nog tjatat om det.
När vi kom hem skjussade Patrik mig och Peppen till mamma och pappa där jag skulle rasta Zacke åt dem, men det visade sig att Viktor redan var ute med honom så jag och Peppen knallade hem igen och inväntade att klockan skulle bli två då jag skulle hämta Wille.
På eftermiddagen har jag rensat nästa hylla som ju såg otroligt rörig ut i jämförelse med hyllan jag rensat igår. Så nu har vi två fina hyllor och ett hyllsystem som nog måste rensas det med. men det får nog bli på torsdag.
Sen skulle jag ta och montera dit dom där nya moderna (ska passa alla dammsugare) dammsugspåsarna. Gjorde som det stod och när jag kom till momentet. "veckla ut påsen" insåg jag vilken pytte-fjuttig påse det faktist var. Började fundera om det var något slags skämt. Jag menar vi har en liten dammsugare, och påsen fyllde inte ens ut hälften av utrymmet för påsar. Helt sjukt! 79 spänn för fem sånna där mickroskopiska påsar, det är ju ett hån för oss som fyller en sån där större påse på nolltid. Nä jag känner mig lurad.
Jaja sen har vi väl inte fått så mycket mer gjort än att vi kollade på bollibompa, åt och så fick Wille bada.
Jag har kört ett pass på x-trainern idag med och sen har jag målat naglarna medans jag kollade på House.
Det är väl allt för idag antar jag.
Sitter och kollar ut på all snö som vräker ner, vad är meningen med detta? Är det någon som är sugen på snö just nu? Förrutom Wille?  Jag vill ha vår, vämre och fågelkvitter, men mest av allt vill jag att det blir slutet av maj snart.

Wille har (enligt honom) lärt sig Bäbä vita lamm utantill, vilket han gärna påminner oss om en sisodär 100 gånger per dygn. Måste bara skriva ner hans tolkning av sången;
BääääääääBääääää vita barn
har du någon Ulll
jaaaaaaa jaaaaaa kära barn
ja har häcken full
heldagrock åt faaaaar
och söndag mor-mooooor
och tvååååå strumpor, lille lille brooooor
BRAAA! (då ska man hura och klappa händerna)  Jag tror han kommer ställa upp i idol innom kort!

trött...

hrm, det visade sig att vårat internet inte hade gått sönder utan allt som hade hänt var att en kontakt hade åkt ur. Så kan det gå =)
Idag började jag dagen med att rensa ur en hylla som inte såg särskillt rolig ut längre, man såg knappt att det var en hylla där bakom alla grejjer. Men nu är det fint där.
Efter det satte vi igång och städade till degusarna, och flyttade upp dem en våning. Det har vi pratat om att göra i flera månader men nu äntligen kom vi till skott där.
Sen åt vi lunch och medans Wille sov, passade jag på att ligga och läsa lite.
När Patrik hade åkt till jobbet så kilade jag och Wille ner till OK och lämnade tillbaka filmen vi såg igår och så gick vi till Ica och handlade. Insåg att jag glömt lappen med nummret på dammsugspåsarna så det blev ingen dammsugning idag heller. Kanske imorgon ;)
Nu ikväll skulle jag vika in all tvätt som jag tvättade igår. Men Wille fick för sig att visa sitt allra trotsigaste humör och gjorde allt för att göra sin stackars slitna mamma arg. Och när vi väl kommit överens så var det hög tid att göra mat. Och nu sitter jag här. Tvätten ligger ovikt i badrummet och jag är trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Får väl vika lite tvätt för att hålla mig vaken, för klockan 22.00 börjar ju prison break och det kan jag ju bara inte missa.
Go´kväll!

Nova

Igår så pysslade jag lite hemma. Städade Patriks garderob och lite sånt. Sen ringde Patrik och berättade att vi skulle åka och kolla på hundvalp. En svart liten schärfertik som heter Nova.
Så vi åkte dit och hon var ju naturligtvis sockersöt. Eller det var ju alla valparna såklart, man är ju beredd att köpa allihopa. =) Så om allt går som det ska så kommer hon hem till oss om en vecka drygt. Kul! =)
Vårat internet har kollapsat helt och hållet nu så det kanske tar ett tag innan jag kan uppdatera bloggen igen.
Idag har varit en städdag, har städat och tvättat. Tråkigt men det behövdes. Har sparat dammsugningen till Patrik.
Ha en bra dag!

Redan Lördag

Oj vad dagarna går. Då var det redan lördag igen och Patrik har börjat jobba. Tråkigt.
I Torsdags så var vi bland annat och firade Tilly som fyllde år. Och sen på kvällen kom Andreas och Elin förbi på middag. Jätte trevligt.
I går så var jag ner på jobbet en sväng på fredags mötet, man måste ju hålla sig lite uppdaterad även om jag inte ska tillbaka på över ett år typ=)
Sen cyklade Wille hem till mormor (ja vi gick ju självklart med honom) så fikade vi lite där och sen cyklade han hem och vi åt lunch. Efter att Wille sovit middag så åkte vi in till Nyköping, Patrik skulle till sportaffären och jag skulle äntligen få hämta hem min telefon! Sen åkte vi till Oxelösund och köpte glass som vi åt i hamnen när vi tittade på båtarna.
När vi kom hem så åkte Patrik till bruks och jag och Wille cyklade till mormor och morfar en sväng igen. Stannade bara en kortis för sen åkte vi hem och käkade kvällsmat och badade.
När Wille lagt sig så kikade jag på tv och tränade en stund på nya träningsmaskinen. Det var väl allt tror jag.

Uppdaterar säkert ikväll!

Lilla Peppen

Idag lämnade vi William på dagis klockan nio. Sen gick vi en sväng med Peppen och tillslut hamnade vi hos mina föräldrar på en fika. Efter det handlade vi och sen en sväng in till Nyköping.
Medans vi käkade bakade jag bröd och efter det var det dax att sätta igång med "operation fixa-ett-urinprov-från-Peppen". Kan lova att det inte var det enklaste. Den hunden vet hur man håller sig, eller om han inte kan hålla sig så kissar han ungefär en ml åt gången. Lyckades iallafall samla in två ml innan det var dax att kasta sig i bilen för att åka till veterinären. Där undersökte de honom både på in och utsidan typ och vi antar och hoppas att det bara är vanlig urinvägsinfektion. Så det blir till att äta c-vitamin en vecka för herr Pepsi.
Efter det åkte vi hem till mina föräldrar som hade hämtat Wille på dagis medans vi var hos veterinären. Sen åkte vi hem och lagade mat och jag passade på att duscha och göra mig iordning. Efter maten så var jag ner på jobbet på "vincirkel", där vi gick igenom lite om röda viner den här gången. Det är intressant, men oj så invecklat. Jag tror aldrig att jag kommer att fatta det där helt. =)
Sen har vi myst i soffan och kommer väl göra det en stund till!
Go´kväll!

Du har gått 224 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 33 
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0) 
Du är i 8:e kalendermånaden 
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 56 dagar kvar till förlossning
80% av graviditeten är avklarad! =)

Måste bara passa på att tacka min underbara sambo för att han står ut med mig när jag blir orolig, nu både för Peppen och för Pappa.
Även om jag blir grinig och håller mig för mig själv och inte pratar så står han där brevid så snällt och bara kramar mig när jag ser för ledsen ut. Han är så förstående att han till och med förstår mig mer än vad jag själv gör. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig Patrik. Jag älskar dig!

ojojoj

jag har varit slö med bloggandets, och när jag väl skulle ta tag i det. Ja då funkade inte blogg.
Men nu är både jag och blogg igång. ;)

Sist jag skrev var i onsdags. Kommer faktist inte ihåg vad jag gjorde i torsdags. Jag jobbade väl mellan 08.00-11.00. Och sen vet jag att jag somnade i soffan typ klockan åtta. =)

I fredags så jobbade jag sista dagen mellan 08.00-11.00. Vid två tiden kilade jag ner på stan med mamma och Wille, köpte tårta och gick in på jobbet och fikade med dem som jobbade. På kvällen bakade jag och William pizza när Patrik var på bruks. Sen var det väl mys i soffan hela kvällen antar jag. =)

I lördags så var jag och Wille en sväng hos mamma och pappa på förmiddagen. På eftermiddagen så åkte vi hela familjen till femöre och knallade runt i skogen och hittade en liten mysig plats att sitta och fika på. Det mysiga försvann snabbt när det började ösregna huxflux. ;)

I söndags morse fick William vara hos mina föräldrar medans Patrik bjöd mig på brunch på ett hotell i Nyköping. Jätte mysigt och jätte gott. Blev alldeles proppmätt. Kändes jätte lyxigt att bara kunna åka iväg sådär. =)

På eftermiddagen så åkte vi ut till ett annat ställe på femöre och travade runt i skogen igen. Var jätte fint väder, hittade en glänta med sol där vi satt och fikade och Wille kastade kottar. Så skönt!

Igår så var Wille på dagis mellan 9.00-14.00 och då passade vi på att göra en massa ärenden. Bland annat boka tid för Pepsi hos veterinären. Han kan ju inte riktigt hålla tätt så vi får se imorrn vad de säger om det. Han är ju en gammal farbror nu, blir 11 år i slutet av månaden.
Sen gick jag in till mamma på jobbet för att fråga om vi skulle käka lunch ihop för Patrik skulle iväg och fixa lite andra grejjer. Fick en chock då mamma berättar att Pappa just fått reda på att han måste operera in en pacemaker. Det skulle göras redan dagen efter.  Så vi väntade lite med lunchen så att pappa han hem och så lunchade vi alla tre tillsammans så fick pappa berätta varför dom nu kommit på det så där på en gång.
Annars på eftermiddagen så städade vi lite och gjorde plats för våran nya träningsmaskin (som kom idag för övrigt). Sen tror jag inte vi hann mer igår vad jag minns.

Idag kom som sagt träningsmaskinen på morgonen. Vi provade den lite fram och tillbaka och lästa instruktioner för att förstå hur den funkar. Men det verkar inte vara för avancerat iallafall. =)
Sen var vi ute och gick en sväng, hamnade hos min mamma som satt själv hemma medans pappa var iväg på operation på karolinska. Satt och snacka lite skit tills det var dax att  gå hem och käka lunch och sova för Willes del. Vi tog med oss en trehjuling från mamma och pappa som Wille cyklade på hela vägen hem.
När Wille sov så rensade jag ur alla kökslådor och sorterade lite i dem.
På eftermiddagen så kilade vi ner på stan där vi oxå träffade mamma som precis fått reda på att operationen hade gått bra för pappa. Fixade lite ärenden på stan och sen gick vi hem och lagade middag och bakade chokladbollar.
Efter maten gick jag och Wille ut igen. Han cyklade hem till mormor och morfar och hälsade på morfar. Han hade världens största plåster på bröstet och Wille blåste lite grann ifall han hade ont.
Sen har de väl inte hänt så mycket. Jag hade tänkt testa träningsmaskinen lite försiktigt ikväll. Se om jag kan träna på den under graviditeten eller om höfterna kommer strejka. Vi får se!
Ha en bra kväll!


RSS 2.0