Tiden går

och jag har inte ro att skriva här. Jag tror att det är mitt dåliga samvete som gör att jag inte skriver här, jag har en miljon saker att ta tag i och får inte ett skit gjort. Blir extra påmind om det om jag skriver ner det här.
I helgen har vi iallafall tagit ett litet steg framåt när det gäller flytten. Vi har köpt färg och allt som behövs till att göra i ordning barnens rum OCH spacklat igen hålen i deras rum. I sovrummet har vi rivit ner fondtapeten. Annars det som gjorts innan flytten är att vi har packat kanske 1/10 av allt som ska packas i vardagsrummet och kanske 1/5 av allt som ska packas i sovrummet. Vi har även rensat ur förråden på allt som vi inte ska spara, men måste packa om lådorna där ute för dom vi har där är trasiga.
Om 19 dagar går flyttlasset och vi borde lägga i en högre växel men när det blir så här mycket som ska göras på kort tid så får jag ingenting gjort istället. Som igår åkte vi ut i skogen och plockade svamp istället. Jag bara måste, älskar at vara ute i skogen och slippa tänka på allt som jag ska göra. Barnen älskar det oxå, och Patrik med förstås.
Vi har även hemma en stor tapetbok oxå för att bestämma oss vad vi ska ha för tapeter i sovrummet. Det är så svårt att välja, finns ju så mycket fint.
I helgen kommer Henke, Lina, Leah och Milo oxå. Ska fira Milos ett års dag. Det ska bli kul, har inte träffat dem sen i juli.
Nej nu borde jag sätta fart här hemma, vart ska jag börja? Börjar nog med att tvätta lite tvätt och röjja lite här nere sen måste jag koka svampen och frysa in den. Undrar om det finns tid och ork över till att kanske packa lite innan jag börjar jobba klockan 17? Det visar sig.
Ha en bra dag!

Äntligen en liten helg!

Vad har hänt sen sist.
I Onsdags jobbade jag mellan 7.00-18.30 och sen studsade (släpade) jag och mamma oss till gymmet och tränade. Det gick riktigt bra, vi träffade en tjej som jobbar där och vi bad om lite tips. Det slutade med att hon nästan tog livet av oss. ;)
I Torsdags så jobbade jag mellan 8.20 och 10.40. Sen var vi hemma och busade jag och barnen. På eftermiddagen åkte vi in till Nyköping och köpte nya skor till mig.
Igår jobbade jag mellan 08.20-18.30 sen var det bara mys här hemma som gällde.
Idag har jag jobbat mellan 08.10-14.30. Sen var vi och fikade hemma hos mamma, firade hennes födelsedag i förskott. På kvällen kilade vi iväg till gymmet och körde på där. Det gick bra men segt. Kändes som om man kämpade i motvind. Men körde iallafall slut på några muskelgrupper.
Imorrn hoppas jag att vi tar oss ut i svampskogen hela familjen. Och så har vi visning på vårat radhus oxå. Förhoppningen är även att vi ska hinna städa lite och packa lite.
Bye

RSS 2.0