Tiden rinner iväg

Usch jag får dåligt samvete mot den skara som varje dag faktist kollar in min blogg fast att jag inte skrivit ett dyft på hur länge som hellst.
Men jag har ju (som jag gnällt om ett par gånger) varit så himla trött på sistone + att tiden bara skenar iväg just nu. Tycker inte att jag hinner med alls. Kanske har att göra mig att jag är trött oxå, hinner inte leva i nuet. Vad vet jag.
Jag var ju hos doktorn och tog all världens olika provet, det var ekg, njurar osv osv osv Allt var felfritt. Lite halv kluven till det, visst är det jätte skönt att vara frisk, men varför är jag då så trött?
Just den här veckan har vi haft en smula otur. Natten till i måndags kräktes Amanda så de blev till att stanna hemma två dagar. Under dom dagarna var hon hur pigg och mådde hur bra som hellst. Åkte till jobbet igår, tre timmar senare ringde dagis och sa att Wille var jätte dålig i magen så det var bara att hämta hem honom. Och han var verkligen dålig i magen och det tog inte lång stund innan han somnade på soffan.
Så nu blir dom hemma hela veckan, jag är hemma idag och Patrik imorgon.
Som tur va så blev Wille sjuk efter maskeraddiscot som dom skulle ha på dagis och Wille var utklädd till Batman.
Jaja ska ta och kika runt lite till på internet och sen ska jag nog leka lite med barnen innan det är dax att fixa lite mellanmål och sen lunch. Tycker inte att jag gör annat än o lagar mat.
Bye

RSS 2.0