En dag sent men Grattis Amanda på 6 månaders dagen!

Var så trött igår att jag inte orkade blogga. Stress hela dagen. Köpa julklappar till våran minijul och sen fick jag hoppa in och jobba ett tag.
Så  kan det vara.
Idag har vi hunnit med och hälsa på Henke, Lina och Leah som är här nere och hälsar på.
Ha en bra dag

gäspar

och jag som tyckte att jag var trött igår.... det var ingenting emot hur det känns ikväll.  Håll tummarna för att jag får sova i natt.  Var till doktorn idag och kontrollera öronen på Amanda. Skönt att det inte var öroninflammation iallafall.
Go´kväll

kämpar

sitter just nu i fåtöljen och kämpar allt vad jag kan med att försöka hålla mig vaken. Wille kollar på barnprogram och Amanda sitter och leker. Har varit full rulle hela dagen så nu när det blev lungt så vill kroppen stänga av helt.
Natten var riktigt jobbig, Amanda var ledsen hela tiden, och vaknade minst en gång i timmen och var ledsen, ville små ammas lite men det var på gränsen att det tröstade. Under dagen så har hon varit kinkig och velat att man ska bära på henne hela tiden.
Annars har dom varit här och besiktat huset, dom ska spränga nått berg här utanför så dom skulle se så att huset var helt innan. Sen var jag och Wille ute och lekte, Viktor kom och åkte snow racer med oss. Efter att ha varit ute i nästan 2 1/2 timme så var jag ganska så djupfryst. *brr*
Nej nu ska jag ställa ifrån mig datorn innan jag somnar med den i knät för då åker den väl i golvet.
Go´kväll.

Vinter

Imorse när jag drog upp persiennerna så insåg jag att vintern hade kommit under natten. Massor med snö (nåja, mycket för att vara här och kommit under en natt iallafall).  Wille blev lyrisk såklart.
Var iväg och lämnade mina föräldrars katt Selma till veterinären, hon skulle ta bort stygnen på magen. Sofie var bussig och skjutsade hem henne sen så jag slapp släpa henne hem igen. Sen lekte vi med Wílle i snöhögarna på stan innan vi fikade på bibblan.
På eftermiddagen kom Dumle och ville låna William lite. Dom skulle åka snowracer ett tag. Så då passade jag på att handla och rasta Pepsi.
Efter att jag nattat barnen så har jag och Neta cyberstädat ihop. Dvs vi har msnat medans vi städat våra hem, släpat med mig datorn från rum till rum. Mycket trevligt. =)
Nu sitter jag och inväntar att prison break ska börja. Och sen blir det sängen för min del.
Gokväll.


Måste bara skriva det här med fast att jag har en viktblogg som jag skriver det i. Men den här veckan hade jag gått ner 2,6kg. wee ;)

blir lidandes

den här bloggen blir lite smått lidandes när jag även skriver i min viktblogg. Känns lite tjatigt att skriva i båda hela tiden. Så ni vet varför det dröjjer ibland innan jag uppdaterar här. ;)


dagar

i tisdags så tog vi det mest lungt här hemma. Minns inte riktigt vad vi gjorde... börjar bli helt dement tror jag...!?
Igår så började jag jobba vid tio och slutade halv nio på kvällen, så då orkade jag inte göra så mycket mer sen. Sofie följde med hem efter jobbet och satt och snackade lite tills hennes kille slutade jobbet. 
Idag har vi handlat och jag har tvättat några maskiner tvätt. Sen började jag att jobba 15.25-19.25.  Och efter det har det inte hänt så mycket mer.
Amanda fick gröt idag för första gången. Det tyckte hon var riktigt gott. Hon njöt verkligen av varje tugga. Hon är så söt.
Imorgon är vi lediga tillsammans en dag innan Patrik börjar jobba igen.
Godnatt


Finspång

Idag har jag och Amanda varit med jobbet i finspång hela dagen. Vi var på studiebesök på deras systembolag. Det var riktigt roligt att få gå runt hos någon annan så där och se hur de har det och hur dom jobbar. Så härligt med mitt jobb att jag får släpa med mig Amanda sådär.  Fick jätte god lunch oxå =).
Var  borta mellan halv nio och halv fem tror jag det blev. Så resterande delen av dagen har jag väl inte fått så mycket gjort.
Amanda verkar va trög i magen så hon fick käka katrinplommon puré för första gången idag. Det slank ner med ett leende. =)
Nu ska jag glo på tv.

seg söndag

det har vart riktigt segt idag.
Har väl inte hänt så mycket egentligen.
Menmen, min viktblogg är igång nu. Skrev första inlägget nyss, uppdaterar imorrn när jag vägt mig osv.
Go´kväll!

jag är trött

idag har jag jobbat och sen var vi i Viktors skola. Dom hade öppet hus.
Wille sov hos mamma och pappa igår så han var super trött ikväll när han kom hem. Han kör gärnet där borta. ;) Så kvällen har varit lugn för våran del.
Viktbloggen kommer jag att försöka köra igång på Måndag. Då jag oxå tänkte försöka börja hela den här karusellen.
Godnatt för ikväll

Oj vad tiden har gått

Internet har ju inte legat nere sen sist jag skrev. Men jag har bara inte haft ork att sitta här och skriva.  Livet har rullat på som vanligt här hemma. Amanda utvecklas fort, hinner knappt med. Hon sitter nästan helt själv, när vi tog fram gåstolen för några veckor sen tog det bara nån timme så hade hon klurat ut hur den funkade. Hon har även upptäckt att man kan slita ner dukar, och annat skojj som hänger och slänger här och var. Annat som är kul är att jaga hundarna eller köra på storebror.
I helgen åkte jag, Amanda och Lina upp till Agneta i sthlm för en mys helg tillsammans, Det blev så att Amanda skrek hela natten mellan fredag och lördag och lördagsförmiddagen fick vi spendera på akuten där det visade sig att hon hade fått öroninflammation. Typiskt. Helgen var iallafall jättemysig även om vi var en aning trötta på lördagen.Tur man har sånna underbara och förstående kompisar som inte bara skjutsar runt mig i sthlm till en akut utan dom satt även uppe med mig på natten när Amanda skrek. Ni är bäst!
Har funderat på att ta tag i träningen igen, kommer nog att starta en ny blogg om det så slipper alla läsa mina steg varje dag osv.  Den kommer vara lösenordsskyddad så om ni vill läsa den får ni hojjta till och då hoppas jag även att ni respekterar det och inte delar ut lösenordet till andra.
Nej nu ska jag pilla lite på den nya bloggen.
Bye

RSS 2.0