Fredag

Idag har jag hunnit med att jobba, körde samma gamla vanliga tider mellan 8.00-11.00. Sen kilade jag hem och fixade lite här hemma, åt  lunch och gjorde iordning mig och Wille. När Patrik åkt till jobbet åkte jag och Wille buss till Nyköping där vi träffade Karin. Vi kikade lite i affärer och fikade. Wille var trött och lite små bråkig, men tillslut somnade han i vagnen och vi kunde prata lite mer ostört. Den vilden! ;) Efter att han knallat 75 varv runt i Nyköping och babblat om än det ena än det andra. Så åkte jag och Wille hem och åt lite mat.
Nu ska jag snart packa ihop en väska, för imorgon åker jag och Patrik till Ikea, sen kommer Agneta dit och så ska jag umgås med henne hela helgen uppe i storstan. ;)
Menmen packning och lite undanröjjning står på schemat nu och sen blir det let´s dance!
Go´kväll!

Trasig toadörr =/

Började jobba åtta till elva och sen gick jag hem och åt lunch. Pussade Patrik hejdå när han gick till jobbet och sen gick jag o Wille ut och gick promenad i nästan 50 minuter. Wille gick själv nästan hela tiden så när vi kom in igen somnade han i soffan. Det går inge vidare det här med att hålla honom vaken om dagarna. ;) Men vi provar ett par dagar till annars får vi göra om rutinerna igen.
Sen röjjde vi bland alla leksaker och så bakade vi lite negerbollar (försöker lära mig att säga chokladbollar).
Mitt i allt så gick handtaget till toadörren sönder. Tur att ingen var på insidan för det går verkligen inte att öppna dörren. Kustbostäder hade ju redan stängt så jag och Wille fick knalla ner på stan och köpa ny tandborsta till Patrik för hans var inlåst tillsammans med mitt smink, men sånt finns ju inte på ica tyvärr så jag får klara mig utan.
Efter det var det bara att laga middag och avsluta med några "bakade bollar" som Wille kallar dem.
Sen har det väl inte inte så mycket mer, kollat på tv och duschat. Försökt bryta mig in på toa genom att skruva bort handtaget vilket inte funkade. Jag är alltså inte lämpad som inbrottstjuv märker jag. ;)
Nej nu ska jag försöka sova lite.
Godnatt

Kommer inte på några bra eller fyndiga rubriker.

Imorse besiktade jag Wille efter turen ner för trappen. Det enda som blev var ett litet blåmärke på kinden. Skönt! Sån ångest som jag haft i natt. Men nu är grindarna stängda och lär förbli det.
Annars har jag jobbat mellan 8.00-11.00. Träffade sen mamma på stan och knallade runt lite med henne innan jag kilade hem och åt lunch. Umgicks lite med Patrik innan han åkte till jobbet osv.
Sen knallade jag ner på stan med mamma o Wille igen. Köpte den där salvan jag skrev om häromdagen, köpte även nya skor till Wille. Handlade lite mat, knallade hem med alla varor och sen hem till mamma o fikade. Efter det hade jag tid hos bm, tog lite blodprover och lyssnade på hjärtljuden osv. Allt såg bara bra ut. Vi kom fram till att den här bebisens hjärtljud aldrig ligger under 150 slag per minut men Wille låg alltid under 150 slag per minut. Sånna spännande saker har vi tid att prata om på träffarna. ;)
Knallade hem och lämnade journalen och sen vidare till mamma där Wille väntade. Stannade kvar där en stund innan det var dax att gå hem och laga mat och sen var det bara för Wille att hoppa i säng. Vi har provat att han inte ska sova något vid lunch idag. Tänkte pröva det några dagar nu och se om det blir bättre på kvällarna. Nu är det ju ett helt projekt att bara få honom att stanna kvar i sängen. Vi får se vad som händer!
Nu ska jag plocka undan lite i köket och sen ska jag sätta mig och glo på tv.
Go´kväll!

Du har gått 189 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 28 
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0) 
Du är i 6:e kalendermånaden 
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 91 dagar kvar till förlossning


regn regn och regn

Vilket hemskt tråkigt väder det har varit idag. Regn hela tiden.
Jobbade iallafall mellan 8.00-14.15. När jag slutade träffade jag på Lina så hon gjorde sällskap med mig hem och hämtade Wille och sen knallade vi ner på stan och fikade. Mycket trevligt. Kollade in bokrean men jag hittade inget direkt. Ganska futtig rea på ica faktist.
När jag kom hem insåg jag att Patrik hade städat hela nedervåningen, dammat och dammsugit så jag gjorde samma sak fast på övervåningen. Sen pusslade vi en stund innan det var dax att äta och sen krypa i säng för Willes del. När jag skulle sätta på honom pyamas och smörja in det sista jag hade kvar av krämen upptäcker jag att eksemen nästan är borta. Huden var mjuk och fin och det enda som syns är sårskorporna. Helt otroligt! Smörjde in en vända med det sista i provförpackningen så får vi ser hur det ser ut imorgon. Lutar väldigt starkt åt att vi köper sån kräm i fortsättningen. Ingen kräm har funkat så bra så fort förrut. Jag är helt chockad!
När jag sitter och kollat på tv sen efter att Wille gått och lagt sig, så trillar Wille helt plötsligt ner för trappen. Gud så rädd jag blev. Han har aldrig smugit upp så där och försökt ta sig ner för trappen (som han för övrigt är jätte duktig på att gå i annars) Men nu skulle han väl smyga eller nått och snubblade ner. Jag blev helt iskall i hela kroppen när jag insåg vad det var som lät. Det verkar iallafall som det gick bra. Inget som syndes utanpå och efter att ringt och pratat med sjukvårdsrådgivningen så ska vi väcka honom ett par gånger i natt och se om han fortfarande mår bra. Så i fortsättningen så stänger vi grinden även när han ska sova. Usch jag är fortfarande skakig efter den händelsen.
Nu ska jag försöka sova för det blir ju inte mycket sömn sen när vi ska upp var tredje timme och väcka Wille.
Godnatt på er!

Öroninflammation

Jobbade mellan 8.00-11.00 och sen jallade jag hem och åt lite lunch. Sen hade vi fått tid för att träffa läkare. Och det var precis som jag misstänkte. Wille har öroninflammation på höger öra.
Gick hem sen och la Wille så han fick sova en stund, då passade jag på att sitta och slösurfa lite på datorn.
På eftermiddagen gick vi ner på stan och fikade på jobbet, sen var vi på apoteket, hälsokosten och sen på ica.
Sen har vi mest tagit det lungt idag. Jag har inte haft varken energi eller humör för att göra någe.
Wille badade sen och så testade jag de nya krämerna mot hans eksem. Den var förvånansvärt lätt att smörja in dem och det sved inte heller så jag håller tummarna för att den är bra. Visserligen väldigt dyr men vad gör man inte för att han ska få slippa eksemen. Sen har vi ätit kvällsmat och kollat på bolibompa. Jag hade planer på att ta ett lååångt skönt varmt bad när Wille hade lagt sig. MEN William hade helt andra planer. Han vägrade sova och visade sitt allra värsta trots humör. Så efter att ha burit honom till sängen för femhundrafemtioelfte gången så hade jag tappat lusten att bada. Hade tappat lusten för det mesta.
Nu är jag helt slut!
Godnatt

Sjuk igen?

Vaknade sex imorse av att William ville gå upp och titta på film. Så vi gick upp, åt lite frulle och satte sen på "Hitta Nemo". Jag somnade nästan på direkten, vaknade till då och då av att Wille kommenterade filmen.  Efter det så gjorde vi oss iordning och sen gick vi en sväng med Peppen. Vid elva kom mamma, Henrik och Lina så gick vi till ankdammen och kollade på fåglarna där. Wille är ju väldigt intresserad av dem. Sen gick vi till nån loppis och kikade lite och sen ner på stan och handla. Medans William sov middag så tog jag hand om tvätten från igår.
Sen ringde mamma och berätta att Ulla och Egon var hemma hos min farmor och farfar så vi gick dit och fikade, och sen till mamma och pappa.
Nu ikväll har vi handlat, lagat mat och ätit. Det har även visat sig att Wille har fått feber igen och det rinner en massa i hans örat. Han har även sagt själv att det gör ont där. SÅ nu börjar väl karusellen om igen. Får ringa vårdcentralen imorrn,
Ha en bra kväll!

Känns segt!

Usch jag är inte alls pigg idag. Patrik jobbade mellan 06.00-18.00 så de blev inte så mycket vilandes idag som jag hade hoppats på. Wille har ju en massa energi som vill komma ut. Och jag har ingen...typ.
Har iallafall rensat linneskåpet idag, var stenhård och slängde ut en massa så nu finns det till och med plats över där inne. Inte dåligt ;) Sen rensade jag bland handdukarna oxå när jag ändå var igång. Har även hunnit med att tvätta en hel del oxå. Men har ett par maskiner kvar till imorrn. Ska även försöka gå igenom kassar och kartonger med sängkläder som vi ställt undan. Ska se om de finns någe av värde där i, annars slänger jag det med.
Vilade en stund vid lunch och sen har vi varit på barnkalas på eftermiddagen hos Hampus. Brandbilen kom dit, och Wille blev sååå lycklig! Han fick provsitta och svänga lite på ratten. Gissa om han var glad! Och innan brandbilen åkte så satte dom på sirenerna. Sen var det korv och efter det fick dom glass. Och innan dom gick hem var det fiskdamm. Då fick dom en spindelmannenpåse med lite godis och en bil i.
På kvällen så handlade vi och sen har vi gjort hemmagjord pizza. När Wille lagt sig så kikade vi på melodifestivalen och nu sitter jag här. Ska göra ett hundtest på internet och se vilken hund som passar mig tänkte jag. Eller Patrik vill det. ;) Jag vill att det ska bli en bullterrier. Jag är sååå kär i den hundrasen. Förrutom Peppen då. ;)
Jaja jag återkommer kanske med resultatet!
Godnatt


risigare än risigast

Jag mår såååå kast just nu. =/
Dagen började ganska ok, fast att jag inte somnade förrens efter två. Jag hostade så jag trodde ett tag att lungorna skulle kolappsa. Men nån gång där efter två slutade det, eller iallafall lugnade sig så pass mycket att jag somnade. Vaknade sen vid sex och kunde inte somna om.
Var och jobbade iallafall mellan 8.00-11.00. Det gick tungt. Fy va jobbigt det var. Sen mötte Patrik mig på stan så vi handlade lite och åkte hem och lagade lunch. Sen hade Patrik hyrt en film som vi skulle kolla på, jag såg början och slutet. Resten sov jag.
Tillbringade större delen av dagen på soffan sen. Wille tyckte att jag var fruktansvärt tråkig, för han är ju frisk nu och har fått tillbax all sin energi.
Nu ikväll har jag legat och kolla på let´s dance och medans jag väntade på att utröstningen skulle börja så städade jag undan på diskbänken så jag har gjort lite nytta idag iallafall. ;)
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och hosta ett par timmar så kanske jag kan få sova en skvätt till sen!
Godnatt

Förbannade förkylning!!!

Jag blir bara mer och mer täppt i näsan. Känns som om bihålorna ska sprängas snart. Och för att inte tala om hostan. bläää
Imorse var Wille helt feber fri när han vaknade och det har stannat så hittils iallafall. Känns bra. Han är otroligt förkyld fortfarand så lite gnällig är han allt. ;)
Jag fick för mig att jag skulle sortera min garderob idag. Satte igång och rensade bort allt jag inte kan ha just nu och la iordning det jag kan ha i fina högar. Efter det var jag så uppe i varv så jag fortsatte med att röjja runt i Willes garderob och hans linneskåp fick sig en omgång det med. Så nu är det fina prydliga högar överallt. När jag kom in i badrummet fick jag för mig att jag skulle rensa badrumsskåpet, kastade massor och sorterade i små askar och dammade ur ordentligt. När det var klart så såg den vita vagnen under handfatet så rörig ut så jag rensade igenom den med. Sen gick allt av bara farten. Hyllan över skötbordet, korgarna med rengöringsmedel ovanför torktumlaren och hyllorna med schampo och tvål. Inget undgick mig. Här skulle det rensas och sorteras. Vid lunch var jag klar och dötrött. Så efter att vi ätit så somnade både jag och William. Vaknade av att Wille petade på mig och sa, "mamma, kan vi inte vakna nu?" ;)
På eftermiddagen har Linda varit här och fikat lite. Även om Wille var lite små snål med kakorna. ;) Kikade i nya katalogen till partylite. Hittade lite teljus iallafall.
Sen var vi nere och handlade lite och nu sitter jag här. Är ganska så trött och det känns som om förkylningen bara blir värre och värre. *suckar*
Ikväll blir det lungt. Tänkte röjja undan lite leksaker och så och sen blir det att glo på tv tills Patrik kommer hem. Som jag har längtat efter honom.
Ha en bra kväll alla!

Host och host

Kunde bara inte somna igår. Låg vaken till typ två eller nått och bad till högre makter att William skulle ta sovmorgon. Det gjorde han oxå, kan man väl kalla det. Han sov en hel kvart längre än vad han brukar och vi gick upp halv sju.
Willes feber har kommit tillbaka igen. Visserligen inte så högt men det ligger mellan 38-39 grader hela tiden. Imorrn måste jag ringa vårdcentralen om han fortfarande har feber.
VI begav oss ut på en långpromenad med Peppen imorse, efter ungefär två tredjedelar fick jag så fasansfullt ont i höften att jag knappt kunde stå. Det värkte så jag blev alldeles svettig och yr. Jag fick verkligen bita ihop för att ta mig hela vägen hem. Väl hemma hade jag så ont att jag låg på hall golvet och bet mig i läppen för att inte borja grina eller spy. Gud vad ont jag hade. För att skringra tankarna gick jag upp på övervåningen där Wille satt och lekte. Satte mig i data stolen och började sortera lite papper på databordet. För er som inte sett vårat databord så ser det ungefär ut som ett gigantiskt sopberg eller nått liknande. Allt är bara instoppat och slängt över det. Enda fria ytorna är väl skärmen och tangentbordet. Men hux flux hade jag rivit bort allt från data bordet, sorterat alla papper, rensat alla små prylar gått igenom alla cdskivor och märkt upp dem så man vet vad det är på, surrat ihop sladdar och lagt dom snyggt, dammat av över allt. Osv osv. Mitt i allt blev jag alldeles skakig och kände mig yr. Insåg då att jag inte ätit nått på fem timmar och jag antar att min promenad med värk antagligen tagit lite mer på krafterna än jag trott. Men efter lite mat var jag igång igen och nu är det så fint så! Hoppas Patrik oxå tycker det när han kommer hem.
Efter det kom Pappa på besök en sväng. Wille lekte lite med honom men var ganska hängig så det var inte riktigt lika härjigt som det brukar vara när hans morfar är på besök.
Sen tog vi det lite lungt en stund på eftermiddagen och kollade på film. Tigerbröder, för typ 300:ade gången eller så. ;) Sen gick vi ner på stan och handlade. Träffade mamma så vi följde med och fikade hemma hos dem.
Knatade hem och Wille fortsatte kolla på film medans jag städade undan alla leksaker och dammsög hela undervåningen.
Sen åt vi mackor och så ut en sväng med peppen innan det var dax för Wille att sova.
Sen har det varit tv-tittandes för mig och nu sitter jag här.

Du har gått 182 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 27 
Du har gått 26 fulla veckor och 0 fulla dagar (v26+0) 
Du är i 6:e kalendermånaden 
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester två. 
Du har 98 dagar kvar till förlossning <------ Under 100 dagar! Whiihooo!


Förkyld!

Vaknade igår morse med halsont och jätte täppt näsa. Kändes nästan som om en bil hade kört över huvudet på mig, såg nästan ut som det i spegeln oxå!
Annars var vi nere på stan och handlade en snabb sväng på förmiddagen och efter lunch åkte Patrik först på möte och sen till värmland på kurs. Kommer inte hem förrens imorrgon. *suckar'
Jag o Wille tog det lungt resten av dagen, Willes feber hade gått ner men den steg korta stunder på dagen fast bara till strax över 38 grader.
På kvällen så följde vi med en snabbis till Hampus och firade honom, han fyllde år igår. Wille tyckte det var jätte roligt att få leka lite med kompisar och blev grymt besviken när vi skulle åka hem nästan på en gång. Men är man sjuk så är man, visserligen hade han inte feber då men det syndes att han inte hade för mycket energi. Förresten ville jag hem oxå, det tar på krafterna att vara förkyld även om jag inte hade feber.
William fick två spindelmannen gubbar av Johan och Camilla som Hampus inte leker med. Wille blev jätte glad, så igår fick spindelmannen äta mackor med oss och sen blev dom även nedbäddade i en leklåda så fint och försiktigt. Han ville egentligen ha dem i sängen, men jag sa nej eftersom att jag misstänkte att han kanske inte skulle prioritera att sova då.
Det här är trredje gången jag skriver det här inlägget (två gånger igår innan jag gav upp) Så nu hoppas jag verkligen att det funkar.
Dax för frukost!

Måndag!

Jobbade idag mellan 8.00-11.00. Wille var fortfarande sjuk, ligger fortfarande över 39 grader i stort sett hela tiden. Kraken. Sen fick jag nån slags "nedstämd-dag", orkade inget, hade inte lust med något osv.
Men har man inte en underbar sambo som helt plötsligt dyker upp med en ros i kruka, krukan var lila med ett hjärta på. Så fin! Och inte nog med det, sen dukade han upp hela vardagsrumsbordet med massor med frukt av alla möjliga slag. Gott! Till det hade han hyrt film så vi satt och kika på den och proppade i oss frukt. Efter det hade jag fått energi nog att gå fram och tillbaka till apoteket och köpa alvedon till William.
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att bara försöka hålla Wille på någorlunda gott humör trots den dumma febern som inte vill ge med sig alls.
Sköt om er alla därute!
Godnatt

Här kommer bilderna från Willes dumper-åktur!

353473-18
Han ser ju för ytte-pytte liten, ut där inne. Ser ni honom? ;)
wille i dumpern
Lite läskigt var det i början ;)

Dagarna går alldeles för fort

Nu går dagarna så snabbt att jag inte hinner med att skriva tror jag.
Senast jag skrev var väl i onsdags så här kommer en liten kort resumé vad som hänt sen sist:
Torsdagen: Jobbade, slappade, myste och små firade alla hjärtans dag.
Fredagen: Jobbade, var och släppte Peppen så han fick härja fritt i hundrastgården, var på jobbet och fikade
Lördagen: Var och fikade med Pappa, Henrik och Lina, tog det lungt en stund, sen åkte Patrik ut på grabbkväll och jag och Wille åkte hem till mina föräldrar och åt mat. Sen kikade jag på melodifestivalen eller dom stunderna som jag inte sov på soffan kikade jag ;)
Söndagen: Städade igenom lägenheten lite snabbt, bäddade rent och dammsög och tvätta golv, sen cyklade jag och Wille hem till Ullis och Oscar och lekte där en stund. När jag kom hem tyckte jag att Wille var lite små hängig, 39 grader feber. Sen tog vi det lungt resten av dagen, Willes feber ökade så vi var ute med han i vagnen ett par svängar för att försöka kyla av honom lite men det hjälpte knappt. Efter en halvtimme inne så steg febern igen.
Får väl se när jag skriver nästa gång. Kanske ikväll. Bye så länge

Förresten är det 100 dagar kvar till bf nu! Imorrn går vi ner från tre tal till två tal. Det närmar sig! ;)

Anticimex

Idag har jag jobbat mellan 8.00-11.00. Sen gick jag och fikade med mamma och pappa. Hämtade Wille vid två och vid halv fyra kom anticimex hit och sprutade ner lite gift i hålorna. Så nu får vi hålla tummarna att dom dör eller flyttar iallafall.
Sen gick vi över till mamma och pappa igen för Ullis och Oscar var där. Så Wille o Oscar har lekt lite.
Sen har vi bara tagit det lungt. Jag är trött idag, sömnig och trött i hela kroppen. Vill bara sova. Vilket jag har lyckats göra vid ett flertal tillfällen idag, somnat lite här och var, små korta stunder ;). Ska gå och lägga mig nu och sova känner jag. Är så trött så trött. Hoppas på mer energi imorrn.
Godnatt

Du har gått 175 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 26 
Du har gått 25 fulla veckor och 0 fulla dagar (v25+0) 
Du är i 6:e kalendermånaden 
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester två. 
Du har 105 dagar kvar till förlossning


Råttinvasion

Igår när jag o Patrik skulle gå o lägga oss hörde vi lite tissel och tassel i väggen. Vilket bara blev högre och högre och påminde sen väldigt mycket om degusarnas knaprandes. Vi var ute på balkongen och kikade men kunde bara inte hitta var det kom ifrån. Tillslut slog Patrik näven i väggen och då tassla det till och så blev det tyst. Så antagligen har vi en eller flera inneboendes i väggen.
Annars idag har jag jobbat mellan 8.00-14.00 kilade sen och hämtade Wille från dagis. Kokade ägg och gjorde ägg mackor till mellanmål tills Patrik var hemma.
Sen fick vi för oss att städa lilla förrådet på gården i nån slags förhoppning om att råtterna inte skulle trivas där om det var prydligt typ ;). Sen fortsatte vi med att rensa rabatterna på gamla döda löv och växter och pysslade på. Framsidan fick sig en omgång den oxå. Patrik ringde även anticimex så dom kommer förbi imorrn. När vi var klara med det kilade vi hem till mina föräldrar och hämtade Peppen. Hem och lämnade honom och så ner på stan och handlade lite små grejjer som var slut hemma. Hem sen och lagade middag. När vi ätit så fick Wille hoppa ner i badet en sväng och sen var det marsch i säng för en liten herre som var fruktansvärt trött.
Sen har jag duschat och kollat på house. Hjälpte Patrik lite smått att plocka undan på diskbänken i en av pauserna. Men han var så duktig att han dammsög oxå.
Go´kväll!

Måndag

Jobbade idag mellan 8.00-11.00. Knallade hem och gick en tur med Peppen. Sen käkade jag och städade ovan på torkskåpet (sotkillarna skulle visst upp där) och efter det fick jag lite sällskap av Lina medans jag började vika undan lite av all tvätten. Snackade en massa skit och så. Var ju tvungen att uppdatera oss på allt skvallar. Vi har ju inte träffats på ett tag. ;)
Gick till dagis och hämtade Wille vid två och när vi kom hem så kom några sotare och mixtrade lite här. Sen vek jag in sista tvätten och satte efter det igång att sortera papper i vårat "viktiga papper skåp". Slängde en hel del.
När Patrik kom hem så hade han köpt en film till mig. "Inget är heligt" med Magnus Betnér.
Sen gick vi ner på stan och fikade tillsammans på ica och därefter handlade vi.
När vi kom hem hämtade vi Peppen och gick o lämnade honom hos mina föräldrar. För sotarna skulle vara på taket hela dagen imorrn och jag kan tänka mig att Peppen kommer skälla lite smått då. Wille somnade i vagnen när vi gick men vaknade snabbt när morfar kom och hälsade.
Sen var det bara hem och laga middag.
Efter att Wille somnat så kollade vi på min nya film. Jätte rolig! Rekomenderas!
Efter filmen så städade vi undan på diskbänken och nu sitter vi här.
Ska väl göra iordning mig för sängen.
Sovgott!

Helgen

Jag var så förbaskat trött igår så jag orkade inte sätta mig här och blogga.
Men iallafall, igår så jobbade jag mellan 8.00-14.30, kom sen hem helt slut och halv låg på soffan ett tag medans Patrik dammsög och tvättade alla golv. Sen åkte vi och storhandlade och så var det laga mat dax efter det.
Sen hände det väl inte så mycket mer än att vi kollade på melodifestivalen. Jag var jätte trött och somnade strax efter att det slutat.
Idag fick jag sovmorgon av min underbara sambo. När jag äntligen tog mig upp strax innan nio så var han i färd med att städa undan på diskbänken. Vilken kille han är! =)
Åt frulle och röjjde undan lite här hemma, dammade och bytte sängkläder och sånt där. Tvättade oxå all tvätt, eller det håller vi fortfarande på med, sista maskinen är inne nu. Sen gick jag ner på stan med mamma en sväng och när jag kom tillbaka så åkte vi och hämtade "Dumle". Han hade lovat Wille att få åka med hans dumper igen. Så vi åkte iväg och Wille åkte en sväng. Men sen ville William att alla skulle åka samtidigt, så på nått sätt så lyckades vi krångla in oss allihopa därinne. Kan lova att om man går på övertid och vill sätta igång förlossningen så är det bara att åka med en sån på ett gropigt stället så är förlossningen i full gång sen. Det kändes nästan som det iallafall ;) Wille var i extas, fick hålla lite i ratten och även tuta. Mycket spännande!  Var även fullt med andra traktorer och grävmaskiner där som han kollade på. Spännande! Tog lite kort men har inte lagt in dem på datorn än. Lägger upp dem så fort dom är uppladdade!
Efter det åkte vi till mina föräldrar och fikade, jag och Patrik gick en sväng med Peppen och Zacke.
Sen har vi bara lagat middag, ätit och tagit det lungt. Nu inväntar jag sista maskinen och när den är klar ska jag sova. För energin finns inte riktigt där idag heller.
Go´kväll!

Lugnare dag

Idag har jag inte haft fullt så mycket energi som igår. Jobbade mellan 8.00-11.30. hämtade sen Wille på dagis och så gick vi en ordentlig sväng med Peppen. Åt lunch och tog det lungt. På eftermiddagen gick vi ner och handlade, sen bakade jag en sockerkaka som jag skulle ha till efterrätten ikväll. Röjde undan lite, skurade toaletterna och lite sånt små plock. Kollade på "Pippi Strumpa" (även kallade Pippi långstrump av andra än Wille) med Wille, men måste ha slocknat en stund för hellt plötsligt när jag kollar upp så sitter Wille och äter äpple. "Ja va hungrig mamma" ;)
Sen kom Pappa förbi så vi följde med ner på stan och sen hem till dem en sväng. När Wille lekt av sig där så kilade vi hem, lagade middag och sen efterrätt, glass i ugn fick det bli. Blev kanske lite misslyckad men var god endå säger grabbarna. Dom är för gulliga dom.
Sen var det marsch i säng för Wille, nästan en hel timme försent.
Jag har kollat en sväng på let´s dance och varit ute med Peppen. Nu är det dax att duscha så får jag se om jag orkar kolla klart på let´s dance eller om det blir o kika på aftonbladets hemsidan imorrn.
Go´kväll!

Glad

vad glad jag blev av kommentarerna i gårdagens inlägg. Kul att höra att andra tycker att man får saker gjort. Själv tycker jag mest att jag bara går och segar hela dagarna;)
Idag jobbade jag, det var tyngre än jag kom ihåg, visserligen har ju magen växt en del dom senaste veckorna. Men det gick bra endå. Var ju bara mellan 8.00-11.00.
Hem efter det och tog ut Peppen på en sväng, en matte-Peppen runda, det blir ju inte så ofta nu för tiden. Så åt vi lunch och efter det så skulle Wille och patrik sova en stund. Patrik för att han jobbat natt och var tvungen att gå upp tidigt när jag gick till jobbet. Då fick jag lite att göra så jag satte igång att rensa i skafferierna. Det behövdes kan jag lova. =) Men nu är det så fint och prydligt där inne, undrar hur länge det håller sig ? ;) Efter det satte jag mig med kokboken som jag lånat på bibblan. Det var dietistens förslag på bok. Så jag skrev ner en massa receptförslag så får vi väl se vad Patrik säger. Han är ju lite kräsnare än mig.
Sen fick jag för mig att jag skulle skruva isär spjälsängen själv, det har vi ju inte hunnit gjort fast att Wille bytte säng i typ början av december eller när det var. Det gick väl sådär. Mycket krångligare än vad jag tänkt mig, var svårt att få loss den där sidan som man kan höjja o sänka. Men skam den som ger sig ;)
Sen tog jag det lungt en stund, målade lite med Wille och så.
Så slog det mig att Patrik hade glömt sin matlåda här hemma så jag och Wille tog med matlådan och Peppen och gick fram och tillbaka till Patriks jobb.
Sen har jag lagat renskavsgryta och ätit och hör och häpna men jag städade undan på spisen och diskbänken på en gång efteråt. Det är inte ofta. Det brukar jag skjuta på minst ett par timmar. :)
Nu ska jag ta o packa Willes dagis väska och göra iordning för imorrn sen tänkte jag nog duscha och efter det sätta mig i soffan och om jag har ork ska jag scrappa lite. Orkade inte igår.
Min kropp kommer att ropa halleluja när jag lägger mig, har hållit igång rätt bra idag jämfört med de senaste tre veckorna när jag har haft ordinerad vila.
Ha en bra kväll!

Ledig dag

Jaa min sjukskrivning gick ju ut i tisdags så jag började min arbetsvecka med att vara ledig. Ganska skön start må jag säga ;)
Idag har jag väl hunnit med lite av varje skulle man kunna säga. På förmiddagen kilade jag iväg på en promenad själv med Peppen i spöregnet, ringde lite samtal, städade undan lite i köket, var nere på stan med lite ärenden och lagade lunch. 
På eftermiddagen raffsade jag ihop den värsta röran i lägenheten, var på dagis och prata om willes tider, var nere på stan och klippte Wille och handlade. Sen har jag och Wille ätit och jag hann med en vända med dammsugaren på nedervåningen innan det var dax för honom att sova.
Det är väl ungefär det jag har gjort idag.
Nu tänkte jag väl göra det sista i köket och sen hoppa in i duschen. Sen förtjänar jag nog att pyssla lite med mitt scrapbooking tror jag!
Ha en bra kväll!

Du har gått 168 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 25 
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0) 
Du är i 6:e kalendermånaden 
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester två. 
Du har 112 dagar kvar till förlossning

*gäspar*

Idag har jag varit på möte med en dietist. Det gick väl bra. Egentligen vet jag väl det mesta av det där, det är just det där att ta tag i det och göra det som jag har svårt för. Men jag känner mig lite mer peppad nu iallafall. Och NEJ jag ska inte banta nu under graviditeten bara äta bättre! Försöka att förhindra att jag går upp enormt många kgn nu under graviditeten så får jag ta tag i övervikten efteråt.
Direkt efter det var vi in till läkaren i Nyköping och konstatera att alla blödningar är borta och att kroppen mår bra nu. Så nu behöver vi inte åka på fler extrakontroller. Mycket skönt! =)
Sen har jag hunnit med att vara nere på stan en vända och fått mina arbetstider. Kan ju sätta igång och jobba nu när blödningarna är borta. Men jag får inte lyfta tungt, hellst inte lyfta alls.
Sen handlade jag och Wille en varsin semla (dietisten sa inget om semlor, varken bra eller dåligt ;) ) och sen gick vi hem till mamma o pappa och fikade där. Skulle bara stannat en stund egentligen, men Wille lekte runt där så mycket och sen lurade han i sin morfar att han skulle få bada, så det slutade med att vi till och med åt kvällsmat där.
Nu sitter jag här och är dötrött. Vill se på "House" klockan 21 men jag vet inte om jag kan hålla mig vaken tills dess ;)
Ha en bra kväll!


Sliten

Trots att jag fick lång sovmorgon i morse (ända till halv nio) så känner jag mig sliten. Känner mig nästan mer sliten när jag sover ut på morgonen än när jag måste upp tidigt. ;)
Annars så har jag hunnit med ett möte på jobbet, handlat och myst lite med Patrik innan han åkte till jobbet klockan två.
Varit nere på stan med Wille och pysslat lite här hemma. Har även tränat lite gravidsalsa.
Men nu är energin borta helt. Jag ska plocka undan lite i köket, duscha och sätta mig framför tvn. Kanske kanske plocka lite med mitt scrappandes men jag vet inte om jag har energi nog till det ;)
Go´kväll!

Snödag

Japps, imorse, närmare bestämt halv sju, vaknade Wille och såg då att det var snö ute.
-Maaaaaammaaaaa!
-jaa (fruktansvärt yrvaken och trött)
-Vi måste ut o skotta snö!!
*suck*
Så det var bara att gå upp o klä sig och äta frulle och sen ville William ut och skotta snö. Det hade visserligen bara kommit drygt 1 cm snö. Men det brydde sig ju inte han om. När vi var klara med våran gård (tog drygt 5 minuter på sin höjd) ville han vidare hem till mormor och morfar och skotta. Så han skottade sig hela vägen hem till dem. ;) Jösses så trött han var när han kom fram, men skam den som ger sig. Han skulle absolut inte ha hjälp att bära spaden eller åka vagnen. =)
Annars har vi väl mest tagit det lungt idag. Hrm som alla andra dagar. Jag är trött och less och har noll inspiration att göra nått. Tråkigt men sant.
Godnatt

Mår bra!

Idag har jag lyckats hålla igång en hel del faktist. Och inte mått dåligt! Varit nere på stan, ute o lekt med Wille. Plockar lite här hemma och hälsat på mor och far. Har väl inte hänt någe jätte spännande men jag är nöjd med att jag mått så bra endå. Funderar på att rota fram min stegräknare och kolla in hur många steg man tar varje dag nu för tiden. Får se om jag gör det imorrn.
Jag har hållt mig vaken nästan hela dagen. Somnade till lite framför bolibompa med William. Men det räknas nästan inte ;)
Nu ska jag krypa ner med min älskling.
Godnatt!

Glömde ju..

..att skriva igår att jag mådde bra hela dagen igår! Jag menar det är helt otroligt. Vi var ute och gick en massa (för att vara mig) och jag fick inte ont nånstans och mådde inte dåligt. Lyckades oxå hålla mig vaken hela dagen så jag var nästan trött på riktigt igår kväll. Har endå sovit större delen av natten i natt. Det är ju helt sjukt bra! =)
Nu håller jag tummarna för att jag ska få må lika bra idag. Hoppas hoppas det håller på o vänder nu! Jag skriver säkert en rapport ikväll och berättar hur jag mått och hur det gått ;)
Ha en bra dag!

4 underbara år idag!

Japps idag har jag och Patrik varit tillsammans i fyra år. Jösses vad tiden går fort. Fast ändå känns det som vi varit tillsammans för alltid. 4 år som kännts som 8, som Patrik så gulligt uttröck det ;)
Fick jätte fina rosa-vita rosor av honom. Han är bäst! =)
Annars har vi mest bara umgåtts hela dagen. Bakade chokladtårta som vi mumsat på hela familjen, till Willes lycka! =)
Men nu ska jag nog kila vidare och bara mysa med min älskling!
Bye!

RSS 2.0