trött

ååh idag skulle jag få så mycket gjort hade jag planerat.
Det började bra med att jag jobbade mellan 8.00-11.00 och sen hämtade WIlle på dagis och lagade lunch. Sen när Wille skulle sova så kände jag att jag oxå var trött. La mig på sängen och somnade på en gång och sov i över en timme då jag väcktes av mobilen. När jag äntligen lyckats masa mig upp ur sängen så sorterade jag lite tvätt och satte på en maskin, gick ner och plockade i diskmaskinen och satt igång den. Det är allt jag orkat med idag. Var en sväng till mamma och pappa oxå. Sen har vi handlat lite oxå. Men det är allt. *suckar* Jag vill inte vara tröttt!
Hoppas jag får mer gjort imorrn.
Go´kväll

Du har gått 217 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 32 
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0) 
Du är i 7:e kalendermånaden 
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 63 dagar kvar till förlossning
78% av graviditeten är avklarad! =)

NEEEJ!

har ett problem. Ett stort problem. Eller egentligen är det inte så farligt, inte så att hela världen går under men det grämer mig någe fruktansvärt. Lämnade in min mobil på lagning idag och fick en låne mobil. Så långt är det ju helt ok. MEN jag trodde att alla mina telefonnummer var sparade på kortet. När jag kommer hem och ska leta reda på ett nummer i mobilen så inser jag att alla nummer är borta! GAAHH! SÅ alla ni som läser det här och har mitt nummer, skicka ett sms till mig så ska jag spara numrena, på ett gammalt hederligt papper. =) Glöm btw inte att skriva nu vem smset är ifrån! ;)  Ska sätta mig nu med hitta.se och gå igenom så många namn jag kommer på iallafall att jag hade med på listan.
Annars har jag jobbat idag. Mellan 8.00-15.10 sen kilade jag hem och vi åkte till Nyköping och betalade vår nya träningsmaskin. Köpte blomkrukor åt mamma och som sagt, lämnade in mobilen på lagning.
Sen släppte Patrik av mig hos mina föräldrar för de passade Wille. Patrik åkte till sthlm och jag och Wille knallade hem.
Nu sitter jag här och ska leta nummer och sen ska jag glo på tv och kika i min nya scrapbooking bok.
Bye!

vad tiden går...!

Nu har datorn strulat lite fram och tillbaka så jag har skjutit upp bloggandets hela tiden. Och nu hipps vipps är det måndagkväll och jag har inte skrivit sen i torsdags. Så det kan bli! ;)
I fredags så gjorde jag inte mycket alls, lyckades knalla ner till Ica tre gånger, det man inte har i huvudet får man ha i benen bla bla bla.
I lördags firade vi påsk med min familj. Åt en massa mat och en del godis. Precis som alla andra påskar. =)
I Söndags firade vi påsk med Patriks familj, var ju samma visa där med såklart!
Annars har vi försökt vara ute och lekt med Wille när vädret tillåtit. Vi har ju inte varit lediga alla tre tillsammans så här ett par dagar på raken på över en månad. Så det var skönt att bara vara hela helgen.
Tyvärr så syns det här hemma oxå att vi bara har slappat och umgåtts tillsammans. ;)
I dag var det planerat att vi skulle åka till tropicarium med William och kika på alla djur där. Men när vi såg snöstormen och all snö som kom så struntade vi i det. Får ta det en annan dag helt enkelt. Men vi hade ju lovat Wille att äta på Max så vi åkte in till gumsbacken en sväng och kikade lite i affärer och sen åt vi lunch.
Sen har Lars och Tilly varit här en sväng och snackat lite skit med oss.
Har väl inte hänt så  mycket mer förrutom att vi varit ute och lekt i snön. Och skottat snö, Willes favorit syssla. =)
Menmen nu är ledigheterna snart slut. Imorrn kör det igång igen. Sista arbetsveckan.
Glad påsk i efterskott!
Bye



Måste bara passa på att gratulera Karin till hennes lilla prinsessa som bestämde sig att bli en liten påskpresent! Grattis!

Äntligen

Japp, äntligen torsdag. Nu är man ledig i hela 4 dagar på raken, innan man kör på fyra sista dagarna innan havandeskapspenningen börjar. Skönt!
Idag jobbade jag mellan 8.00-11.00. Så kom Patrik ner på stan och mötte mig och vi köpte påskägg till William. Det blir en byggare bob film, en leksaksbåt, minibananer och lite russin i det ägget. Vi köpte en tablettask att stoppa ner oxå.
Sen kilade vi hem, hämtade Wille på dagis och sen åt vi lunch. När Patrik hade åkt till jobbet vid kvar över ett vaknade mitt "röjjar humör" till liv igen och den här gången var det köksskåpen som fick sig en omgång. Allihopa. Så nu är det fint sorterat, slängt och så har jag gjort en hög med grejjer som jag ska fråga Patrik först om han håller med om att vi ska slänga de sakerna. Tror väl inte att han kommer protestera så värstans men man måste ju fråga lite oxå. =)
Sen var det dax för mellan mål och så gick vi ut en stund. Wille skottade snö, den enda snön som finns kvar just nu ligger på våran gård tror jag. Den är välfylld med snö, men inte utanför tomten. *suckar* Sen kilade vi ner på stan och köpte ägg och mjölk och sen in på jobbet där jag fick en påsk-present. Rosa tulpaner! Jätte fina!
När vi kom hem så plockade vi iordning på leksaksröran och sen gjorde vi mat. Eller mat och mat det blev fuskmiddag idag. Äggmackor och mjölk. Hade verkligen ingen ork alls att laga mat.
Sen fick William sitt efterlängtade bad. Så han plaskade på här ett bra tag medans jag försökte hitta en bekväm ställning någonstans i badrummet. Inte lätt.
Men nu ska jag kila ner och plocka undan efter maten och sen ska jag slå mig ner i soffan med Patrik. Han har kommit hem tidigare idag. *glad*
Go´kväll!

Jag ser det snöa, jag ser det snöa

Typiskt att det skulle komma en massa snö nu helt plötsligt. WHY?!  Blommorna som hade ploppat upp ur rabatten och alla knopparna på buskarna, gräset har ju till och med blivit grönt. Men nej, då kommer det lite snö. Nu dog mina vårkänslor tror jag.
Idag vaknade jag snorig och med en brännande känsla i näsan och halsen (typiskt att man ska bli sjuk dagen efter man köpt tabletter för att höjja immunförsvaret) sen har jag jobbat mellan 8.00-11.00. Efter jobbet kom Patrik och Wille och mötte mig så vi gick och handlade lite små grejjer. Sen hem och laga mat och så var det dax för Wille att sova lunch. Jag passade oxå på att sova.
På eftermiddagen vaknade mitt sortera-i-röran-humör till liv igen (det har ju varit dött ett tag på den fronten, tack och lov ;) ) så jag rev ur allt i städskåpet och gjorde fint där inne. Blev jätte fint man kan till och med ta ut dammsugaren utan att femhundra andra grejjer trillar ut. 
Efter det åt vi mellanmål och sen kilade vi ner på stan och träffade mamma. Var in på apoteket och köpte typ det dyraste plåstret som dom hade. Nu ska vi se om de klarar Willes små pillriga fingrar. Han pillar ju sönder ett sår han har haft i pannan sen urminnes tider. Istället för att läka blir det bara större och större. Vanliga plåster funkar inte, dom pillar han bort på en gång.
Gjorde även värsta klippet och köpte en äggkokare, dock inte på apoteket. Det har jag velat ha länge, men varit för snål för att köpa. Men när dom bara kostade 89:- på Ica så slog jag till. Ännu billigare blev det i kassan sen när jag träffade på Patrik där och han betalade. Ibland har man flyt ! =)
Sen följde vi med hem till mamma och fikade en sväng. Wille försökte sig på att spela lite tv-spel med Henke och Lina. 
Sen gick vi hem och lagade mat och åt. Wille skulle egentligen ha fått bada ikväll, men han är ju inne i sitt allra värsta trots tid just nu så när han inte kunde sköta sig vid matbordet (middagen tog 45 minuter!) så fick han allt gå och sova utan bad. Får se om han är på bättre hurmör imorrn, då blir det bad då istället!
Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag antar jag. Ska gå o lägga mig och läsa en stund tror jag.
Godnatt 

Du har gått 210 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 31 
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0) 
Du är i 7:e kalendermånaden 
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 70 dagar kvar till förlossning
75% av graviditeten är avklarad! =)

trött, trött, trött

Sov jätte dåligt i natt. Låg och vände och vred och fick ont över allt. Det gick bara inte att sova. Detta har resulterat i att man lediga dag har gått åt till att vila.
Wille var på dagis mellan 8.30-11.30, då passade jag på att sova på soffan och sen var vi ner på stan en sväng. Köpte vitaminer och nån annan slags tabletter så jag ska få bättre immunförsvar. Får vi se om det hjälper eller inte.
När vi hämtat hem Wille så åt vi lunch och när han sov middag så passade jag på att sova lite jag med. ;)
På eftermiddagen kom pappa och hämtade mig och Wille och så åkte vi till Nyköping. Jag skulle på aurora-samtal och pappa skulle passa Wille medans jag var där.
Annars har vi varit en kortis hemma hos mamma o pappa och hälsat på och sen har vi lagat mat och ätit.
Nu ska jag försöka få lite små saker gjorda. Allt har ju som blivit liggandes här hemma idag. Jag har varit sååå trött.
Hoppas, hoppas jag kan sova i natt.
Bye!

Måndag

Jobbade som vanligt mellan 8.00-11.00. Ringde bvc för Wille har varit dålig i magen hur länge som hellst. Vi fick order om att utesluta all laktos från maten i minst en vecka. Jiho jag som är så bra på sånt här. Men nu tror jag att jag har fått ordning på det och det står en ny sorts mjölk i kylen som Wille kollar på med stor tvekan. Men även det kom jag på en lösning till, pallrade mig iväg till eurostore och köpte spindelmannen klistermärken. Och Voilá en spindelmannen mjölk. Då var det inga problem sen. =)
Efter jobbet så lagade jag mat och när Patrik kilat iväg till jobbet låg jag på sängen och läste medan Wille sov.
Halv tre kom Linda förbi och hälsade på. trevligt trevligt. Satt och snackade skit och la pussel med William. Sen gick vi ner på stan i värsta snöovädret man kan tänka sig. Wille var sur och skrek "Snö! Sluta!".
Sen har vi bara tagit det lungt här hemma. Funderar på att lägga mig i badet en sväng. Har fått ett obeskrivligt sug efter att bada skumbad, vet inte var det kommer ifrån. Brukar ju hata att ligga i badet. Jaja vi får väl se, det kanske går över!
Imorrn är jag ledig!
Go´kväll!


Krångel med datorn

Det är inte så att jag har struntat i att blogga här på sistone, inte ens så att jag har glömt. Men datorn har krånglat hela helgen så det har inte gått att komma ut på internet. Nu funkar det, fast msn funkar inte. Jaja alltid är det något.
I Lördags jobbade jag mellan 8.00-14.30 kilade till dagis och hämtade Wille och sen gick vi till mina föräldrar och fikade. Blev kvar där tills Patrik kom och hämtade oss vid sex tiden. Då åkte vi till ica och småhandlade lite.
Sen åkte vi hem och gjorde tacos och efter det satt vi och myste lite i soffan och åt lördagsgodis med Wille innan det var dax för honom att sova.
Så var det melodifestivalsdax. Det gick väl ungefär som jag trodde att det skulle gå och hoppades lite på det oxå. Den eller BWO´s låt var nog de enda som håller i eurovision song contest sen men många bra låtar var med i år tyckte jag.
I går började jag med att plocka undan lite smått på nedervåningen, plocka i och ur diskmaskinen, slängde in lite tvätt i tvättmaskinen osv. Sen knallade vi över till mamma och gick ut och gick. Plockade tussilago.
Så gick vi ner en sväng på stan och sen knallade jag och Wille hem och åt lunch och pyntade påskriset. Ställde fram lite påskpynt oxå så nu är det såååå påskigt här hemma. ;)
Sen fortsatte jag med tvätten en stund och så kilade vi över en liten stund till mamma och pappa igen. Och där stannade vi tills Patrik kom och hämtade oss. Handlade lite på ica och sen beställde vi hem pizza och åt.
Gjorde väl inte så mycket mer, kollade på film och bara slöade sen.

Äntligen fredag

Knallade iväg i morse och jobbade mellan 8.00-11.00 med min onda tå. Var lite bättre än igår men fortfarande jätte svullet och ömt.
Efter jobbet kom Wille och Patrik ner och vi gick till distriktssköterskan som plockade bort stygnen i Patriks hand.
Sen har jag bara slappat hela dagen typ. Jobbet ringde och förstörde min dag och sa att jag skulle jobba imorrn *suckar* menmen får vara ledig på påskafton istället.
Vi har varit och storhandlat och lagat mat. Det är väl det jag fått gjort idag i princip. Jaja skönt och ta det lungt oxå.
Ska mysa ner mig nu i soffan med Patrik och kolla på let´s dance. Om han nu vill se det, det tvivlar jag på ! ;)

aj aj aj, stackars mig!

Idag jobbade jag som vanligt mellan 8.00-11.00. Då kom Patrik och mötte mig så vi knallade till OK och lämnade tillbaka filmen som vi hyrde igår.
Knallade sen till dagis och hämtade hem vilde Wille. När vi kom hem åt vi mat och Wille sov middag. Jag och Patrik hade hittat en annan film på OK som vi skulle kika på. Jag såg lite i början och lite i slutet, resten sov jag ;). Skönt o bara ta det lungt sådär ibland oxå.
När William vaknat så klädde vi på oss och gick till lekutställningen på bibblan igen. Wille härjade runt där i en halvtimme men sen blev han trött och tyckte det var lite små läskigt för det kom så många stora barn som härjade på dom med. Då gick vi till ica och fikade och sen handlade vi lite innan vi kilade hem.
Hemma så satte jag igång och gjorde en deg till (hade tre recept som jag ville testa, hann ju bara två igår). Och så åt vi lite mellanmål. Sen fortsatte jag mitt bakandes och Patrik åkte till brukshundsklubben.
När jag skulle laga mat så skulle William naturligtvis hjälpa till. Och så stod han vid diskbänken på en köksstol. Och när det inte fanns mer för honom som han kunde göra så skulle jag lyfta ner honom från stolen, då fastna han i stolen så den tippade och landade rakt på min tå! Det gjorde så fruktansvärt ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Och när jag suttit och ojjat mig en stund påpekar Wille att det blöder. Han kraken trodde att det var hans fel och kramade om mig och sa förlåt. Stackarn! Det här hände nångång vid halv sex tiden och jag kan fortfarande inte stödja på tån. Det värker hela tiden, knappt så jag kan röra på den. USCH så ont det gör fortfarande (tycker synd om sig själv).
Nej nu ska jag nog gå och plocka undan lite i köket och sen blir det soffan som gäller. Ska sitta där och sura och tycka att jag har ondaste tån i hela vääärlden. hehe ;)
Ha en bra kväll!

Vecka 30!

Äntligen är vi i vecka trettio, nu börjar nedräkningen där. 10 veckor kvar!

Idag jobbade jag mellan 8.00-11.00 och sen kilade jag hem och fikade med Patrik och William.
Efter fikat, vevade jag ihop en smet till matbröd och körde in i ugnen. Plockade i och ur diskmaskinen och plockade undan lite i lägenheten och vattnade blommorna.
Lagade lunch och käkade blev jätte trötta efter det så Wille och Patrik somnade, jag kom inte till ro alls. Så jag läste en stund och sen gick jag ner och förberedde inför nästa brödbak och skurade ur Willes blöjjhink som inte luktade hallon precis.
Väckte sen mina små törnrosor och så kilade vi hem till mamma och pappa som bjöd på våfflor. Satt där och snackade skit ett tag innan jag tog mig i kragen och gick hem.
Knådade ihop en deg till och medans den jäste så tvättade jag golv och tömde diskmaskinen igen (mycket disk blir det). Medans brödet var i ugnen lagade vi mat och åt.
Sen har jag nattat Wille och nu sitter jag här. Är helt slut och har ruskigt ont i ryggen. Ska plocka undan lite på nedervåningen och eventuellt köra en maskin tvätt. Så ska jag kika på men in trees oxå, missade ju förra veckan.
Här kommer iallafall en uträkning för den här veckan.
Go´kväll!

Du har gått 203 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 30 
Du har gått 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0) 
Du är i 7:e kalendermånaden 
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 77 dagar kvar till förlossning

Städning

Jobbade först mellan 8.00-14.10 och sen var det bara att bege sig hemmåt och börja städa. Vi dammade och tvättade fönster, skurade badrumsporslin osv. Sen var det dax för Patrik att åka på möte på jobbet så då orkade jag inte städa mer.
När Patrik kom hem kilade vi ut till lekparken med Wille och efter det lagade vi mat och åt.
Dammsugning och golvtvätten får nog vänta tills imorrn. Jag har ingen energi alls att ta tag i det ikväll känner jag.
Jag är trött idag, mycket trött.
Go´kväll!

Söndag + Måndag

Igår så fortsatte jag och Wille att bara ha en lugn förmiddag. Efter lunch kom mamma förbi med Peppen så följde vi med ner till biblioteket. Där hade dom nån lekutställning eller vad det hette. Ett stort lekrum var det iallafall, så vi släppte lös vildingen där inne så fick han fara runt där inne o leka. Var lite små läskigt i början tyckte han, men det gick snart över. Sen knallade vi hem. Jag trodde William ville sova när han kom hem för han var verkligen dötrött, men inte då. Så vi satte oss i soffan och kollade på Ronja Rövardotter i hopp om att han skulle somna framför den istället. Men så blev det inte heller.
När filmen var slut kom Patrik hem ganska så precis. VI gick ner och handlade lite och sen gick vi hem och lagade mat. Resten av kvällen var det bara mys som gällde. Hade hyrt en film oxå.

Idag jobbade jag mellan 8.00-11.00 och när jag kom hem så plockade jag i och ur diskmaskinen och startade den, vi skrev en inköpslista, hämtade WIlle på dagis och gick o storhandlade. Lagade mat och efter det skulle vi börja storstäda, vi slocknade på soffan istället. När vi vaknade bestämde vi oss för att bara göra hälften av städningen idag, så vi har plockat snyggt i alla rum, rensat under nattduksborden, rensat lilla vagnen  i badrummet, bädda rent och storstädadat bland WIlliams leksaker. Slängde en del, plockade undan en del och la allt i varsin låda. Så nu är det prydligt där oxå. ett tag iallafall. ;)
Så drog Patrik iväg till brukshundsklubben och jag lagade mat. Efter maten har Wille badat och nu sover han och jag väntar på Patrik. Det var väl det antar jag.
Såg på familjeliv att jag varit gravid nu i över 200 dagar. Jösses va länge! 
Ha en bra kväll!


Gårdagen

Igår morse hade jag en riktigt lugn och skön morgon, det var bara jag och Pepsi hemma. Patrik hade åkt jätte tidigt på morgonen, vid fem eller något.
Sen gick jag till jobbet och jobbade mellan 8.00-14.30. Knallade hem och hämtade Peppen och gick sen till mamma och Wille. Där stannade vi ett par timmar, fick middag och så. Sen knallade vi ner på stan och handlade lite lördagsgodis till mig och William. Pepsi fick stanna hos mina föräldrar eftersom Patrik inte är hemma, jag kan ju inte gå ut på några promenader på kvällen efter sju när Wille lagt sig.
Vi kollade på bolibompa och mös lite framför tvn och sen fick Wille sova. Strax efter det kom Lina över och vi satt och snacka skit och kollade på först melodifestivalen och sen filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar", jätte trevligt med lite sällskap. Även om jag var trött som en gnu. ;)
Sen var det bara att hoppa i säng och sova efter det.
Nu på morgonen så har vi inte gjort så mycket. Tagit det lungt mest. Vikt in tvätten efter de två maskinerna jag körde i fredags och börjat bearbeta resten av tvättberget. Får se vad som händer under resten av dagen. Ikväll kommer iallafall Patrik hem!
Ha en bra dag!

Har förresten sett att medeltalet för mina unika besökare har höjjts från 9,5 unika besökare i Januari per dag till 11,4 nu per dag. Inte dåligt ! =)


Akuten

när jag nästan hade jobbat klart idag ringer Patrik till jobbet och berättar att han skurit sig i handen. Skyndar på med det sista och kilar hem. Tillslut har jag övertalat honom att åka in till akuten och väl där fick han sy två stygn. Stackarn!
Menmen väl hemma hämtade vi Wille på dagis, jag slängde in lite tvätt i maskinen. För Patrik kom på att han ville ha med sig lite kläder till i helgen. Han ska bort och spela softairgun då.
Kilade ner på stan och fixade lite ärenden med mamma. Då kom vi överens om att dom skulle ha William över natten, för han skulle endå dit halv åtta i morgon bitti. Dom ska passa honom medans jag jobbar.
Så vi knallade hem och packade iordning en väska till honom och så gick vi hem till mina föräldrar en sväng.
Efter det knallade vi ner på ica och handlade lite små grejjer och så hem och skulle kolla på film och slappa. Båda sov som små grisar. Jag första halvan av filmen och Patrik andra ungefär ;)
Sen bakade vi en pizza och käkade framför let´s dance. Och nu håller Patrik på att packar.
Ska väl ta en vända med lillPeppen nu för efter utröstningen i let´s dance så ska iallafall jag sova.
Ha en bra kväll!

Klar med blomplanteringen

Jepps, idag hann jag klart med omplanteringen av alla blommor. Så nu har alla ny och fräsch jord och rendiskade krukor. Skulle inte förvåna mig om dom blir så chockad nu så dom dör allihop. Men då har man ju iallafall gjort ett försök, jag menar har man inte gröna fingrar så får man försöka va generös med ny jord var tredje år eller så ! ;)
Annars så har jag inte gjort så mycket mer här hemma.
Jag och Wille var ute i det härliga vädret idag. Kändes som April typ. Var varmt och sol. Vi gick fram och tillbaka till ankdammen och matade änderna. Wille tycker det är jätte roligt, fast lite nervig blir han allt när dom kommer så nära att dom små smakar lite på hans brallor.! ;)
Sen somnade jag på soffan medans Patrik och William var ner på stan. Tydligen hade Wille somnat i vagnen när dom var ute oxå, så vi hade väl kört slut på varandra. =)
Sen har jag letat lite recept på internet. Funderar på att baka nåndag. Måste bara ladda upp lite energi. Men den här veckan blir det inte av iallafall. Kanske nästa.
Lagade middag och så åt jag jag William (Patrik är iväg med sina kompisar), när vi sitter där och äter (pasta med chiligryta) så utropar Wille helt plötsligt.
-Kolla Mamma, jag hittade mat!.
eeeh va? tänkte jag, hela tallriken är ju full med mat. Men han menade en stackars liten mackaron som han hitta. Vilka ideer! =)
Nej nu ska jag lägga mig på soffan och fortsätta glo på efterlyst och sen på Kitchen nightmare eller vad det heter.
Go´kväll!

Studiecirkel

Ja vad hann jag med att göra idag då?
Hrm, städade lite grann iallafall, på nedervåningen. Skrev matlistor och sen började jag plantera om lite blommor. Blev klar med alla på nedervåningen och några enstaka på övervåningen. Får fortsätta imorrn. Sen kom Patrik så då åkte vi och handlade och sen var det bara att hoppa in i duschen och efter det äta. För ikväll började sturiecirkeln på jobbet, där vi får lära oss om vin och sånt. Var riktigt intressant, vi gick igenom vinets historia och smak- och doft beskrivningarna. Fattar inte hur man kan lära sig allt det där. Men det kommer väl. =)
Men nu ska jag nog krypa ner i sängen. Är lite småtrött!
Godnatt

Du har gått 196 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 29 
Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0) 
Du är i 7:e kalendermånaden 
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 84 dagar kvar till förlossning

För trött!

Igår blev det ingen blogg för jag somnade i soffan redan framför grannfejden. Vaknade till när det var slut och bestämde mig för att kolla på House. Sen kom Patrik och väckte mig när house var slut.  Då gav jag upp och gick o la mig! ;)
Igår jobbade jag mellan 8.00-11.00. Sen gick jag hem och fastnade framför datorn, satt och läste om bullterriers, jag är så sjukt sugen på en sån. Men men vi får se vad som händer i framtiden.
Sen gick jag ner på stan och käkade lunch med mamma och så hem och hämtade Wille. Fick reda på att patrik var iväg och hjälpte pappa så då knallade vi över till mamma en sväng och sen kom Patrik och hämtade mig för vi skulle till Nyköping en sväng. Köpte en varmare tröjja och hämtade ut lite kort. Sen åkte vi till blomsterlandet och köpte blomjord för jag måste verkligen plantera om mina blommor.
Sen gjorde vi väl inte så mycket mer, handlade hem lite mat för kvällen och åt. Och sen sov jag typ resten av kvällen.
Imorse vaknade jag av ett hemskt ljud, hörde hur något for ner för trappen och sen ett barnskrik, jag for upp ur sängen och ut i hallen, men grinden var stängd och ingen Wille i eller nedanför trappen, så jag rusade in i hans rum och kikade, och där låg han och sov så gott. Då började hjärnan funka och jag hörde barnskrik fortfarande. Insåg då att det måste vara grannens barn som ramlat ner. Usch vilket hemskt sätt att vakna på, kunde inte somna om efter det.
Idag ska jag försöka få lite saker gjorda är det tänkt. Behöver städa lite, plantera om blommorna som sagt och storhandla. Behöver oxå städa ur kylen lite. Ikväll ska jag på vinkurs. Dom har startat nån cirkelutbildning på jobbet som kommer vara en onsdagkväll i månaden ungefär. Det blir nog skojj. Får se om jag hinner skriva någe mer sen.
Ha en bra dag!

Inventering

Jobbade mellan 8.00-11.00 idag. Fick ringa till öronmottagningen för att Willes öra rinner fortfarande, fast att han slutade med kåvepeninet i lördags. Fick höra att doktorn vi var till sist hade "glömt" att man ska ha nån slags droppar (kan inte stava till det) om man har rör i öronen när man får öroninflammation. Annars blir det inte bra. Så nu har vi fått dropparna utskrivna så får vi se, om det inte hade försvunnit innom tre dagar så skulle vi få tid dit. Jag tror jag ska bojkotta vårdcentralen helt snart när det gäller Willes öron. Känns som om jag kan mer än dem snart.
Efter jobbet så var jag ute en längre sväng med Peppen, plockade sen upp alla nya burkar till skafferiet som jag hade köpt på Ikea, vek ihop lådor och sånt och placerade ut det där jag hade tänkt ha dem. Det blev så fint! Nu måste jag bara städa ur städskåpet så ska de sista två lådorna in där sen. Kommer bli kanon!
Sen gick jag ner på stan och käkade lunch med mamma innan jag gick och hämtade William på dagis.
När Patrik kom hem gick vi ner på stan och köpte Willes örondroppar och batterier till min stegräknare. Så nu ska jag bara komma ihåg hur man programmerade in den ingen så ska jag försöka börja gå med den på igen.
Efter stan var det i princip dax att kila iväg till jobbet igen och inventera. Där var jag mellan 18.00-21.00 och nu sitter jag här. Ska väl käka nån macka o sen blir det sängen. Är fortfarande lite sliten sen helgen! ;)
Go´kväll.


Hela helgen!

I Lördags morse gjorde vi iordning oss, lämnade Wille hos Patriks pappa och åkte iväg till Ikea. Var där till tjugo i, så vi fick vänta en stund innan de öppnade. Sen skyndade vi igenom där och på mindre än en timme hann jag få med allt jag skulle ha (en massa burkar och förvaringsboxar som jag behöver när jag rensar och går igenom alla skåp och lådor här hemma) + att vi hann med att fika. Så strax innan elva åkte Patrik hem för Patriks pappa kunde bara ha Wille fram till tolv ungefär.
Jag fortsatte att knalla runt på ikea  medan jag inväntade Agneta som var och klippte sig och skulle komma till Ikea efter det. Så efter drygt en och en halv timme kom hon och då hade jag klarat av mitt andra varv på Ikea. ;)
När hon kom så gick vi in på Ikea igen och åt lunch och sen skulle hon ha diverse saker därifrån och där nånstans lessnade jag på Ikea... ;) När vi näääästan var på mållinjen och skulle betala så ringer hennes föräldrar som OXÅ är på Ikea. Och dom ville att vi skulle komma och fika med dem. Så vi gick tillbaka in till cafeterian och fikade och sen gick vi äntligen och betalade. Då var klockan kvart i fem och jag hade spenderat runt 7 timmar på Ikea!! Lite less blev jag. ;) Den perfekta timingen gjorde att Lina precis hade kommit upp till Ikea när vi kom ut från kassorna så det var bara att lassa in i hennes bil och sen åka och handla lite mat och så vidare hem till Agneta.
Hamnade i soffan i "bara tio minuter" men efter drygt en timme tog vi oss därifrån, eller jag och Agneta gjorde. Lina hade somnat! ;) Så vi lagade mat, eller vi och vi. Agneta lagade mat och jag assisterade lite då och då. ;) Vi åt förrätt, avokado med skagen röra och sen till middag blev det ugnslagad potatis och grönsaker med lövbiff och vitlökssås. MYCKET vitlök!. =)
Efter maten slog vi oss ner i soffan och kollade på melodifestivalen, åt godis och snackade skit! Går inte in närmare på vad det var! ;)
Efter melodifestivalen och två filmer + ännu mer skitsnack gick vi och la oss. Då var klockan drygt 2.
Imorse vaknade jag åtta, drygt 20 minuer senare vaknade Agneta så vi låg och snackade skit en stund och så vaknade Lina så hon hakade på i skitsnacket en stund.
Åt frulle och gjorde oss iordning, packade ihop våra prylar och sen drog vi vidare till Farsta centrum. Där vi gått i mååånga affärer och kikat. Hittade en tröjja faktist. Vi käkade på kina oxå. *Gott*. När vi började känna oss klara så köpte vi med oss lite fika och åkte hem till Agneta och slöade lite och fikade och sen var det dax att åka hem.
Var själv när jag kom hem, lite trist men det tog inte lång tid innan Wille kom farandes genom dörren med mormor och morfar i släptåg. Patrik är i Eskilstuna.
Så nu har jag och Wille gosat och kramats en massa och sen ätit middag. Nu ligger han i sängen och jag hoppas han somnar snart för då ska jag hoppa in i duschen och sen hade jag tänkt slappa på soffan en stund. Är dötrött i benen nu!
Har haft en toppen helg!
Bye!

RSS 2.0