Ständigt denna vessla! =)

Igår åkte jag, Patrik och William till Nyköping och gick på Ice Age 3. Rolig film, och det var riktigt mysigt att göra något bara vi tre oxå. Blir ju inte så ofta. Wille uppskattade det oxå, även om han var grymt trött när vi åkte hem. Vi skulle ta med McDonalds mat och han började gråta när vi beställde mat för han trodde vi glömt honom, fast att vi försäkrade om att vi hade beställt. Gullunge ;)

Idag åkte vi till Ingelsta och shoppade lite, köpte presenter till William, han fyller ju fyra år snart. Stora killen!  Köpte även ett par vita foppa tofflor med blommor på till mig. Najjs =)

Ikväll är Patrik på bio med en kompis och jag sitter och slöar i soffan. Vi har gått hemma tillsammans så himla mycket nu på sista tiden så det blev väldigt tomt nu när barnen sover och han är borta. =( Lite för ensamt.

Helgen

Igår åkte jag, William, Amanda och mamma till pappa och hälsade på. Vädret var super bra så vi var ute i princip hela dagen. Så skönt! Grillade korv, åt kantarellpaj och fikade sen.
Idag har vi varit hemma hos barnens farmor och farfar, dom fyller år imorrn så vi var där och firade dem idag. Det var trevligt, barnen lekte runt där på gräsmattan i ett par timmar innan vi åkte hem.
Ikväll har vi bara myst tillsammans efter att barnen somnat.
Det var väl allt för den här gången.

Go´kväll

Blåbär och kantareller

Dagarna rusar som vanligt på. Förra veckan blev vi klara med hela super storstädningen här hemma. Jätte skönt!!
Minns inte om vi gjort någe speciellt sen dess faktist.
Idag åkte vi iallafall ut i skogen hela familjen + mamma. Planen var att plocka blåbär. Jag och Patrik satte igång att plocka, mamma och William gick runt lite för att se om det fanns några kantareller och Amanda satt i blåbärsriset och plockade /åt blåbär. Hon stortrivdes =) Vi träffades efter ett tag för att fika och det visade sig att dom hade hittat lite kantareller. Så vi skippade blåbären och letade bara efter kantareller sen. Med goda resultat! Ungefär sex liter blev det.
Sen var det bara att åka hem och duscha av oss så vi inte hade en hel uppfödning fästingar på sig.
Tog det lungt ett tag och så gick vi över till mamma och stekte kantareller som vi åt på mackor. Så gott =)
Sparade en hel hög med kantareller som ska bli till paj.
Vi har även en hel del blåbär som får bli till frukost imorgon, bland annat. Mums!

Gokväll!

ögonen fallar ihop

Jag är så trött så jag sitter o´ch somnar vid datorn =(
Vårat städrejjs fortsatte idag, hallarna, trappen och Willes rum fick sig´en genomkörare. Jätte fint blev det. Patrik har även hunnit klart med sin del av städningen i Amandas rum. Se om vi ´kan göra klart där inne imorrn. Hoppas.
Annars har jag och Lina gått en svän på femöre idag, 3,4 km. Vi är grymt duktiga.


Nu måste jag sova 


Skrytblogg

Är i en svacka just nu så jag känner att jag behöver en lite skryt blogg om hur duktig jag är. Eller det är inte bara jag utan Patrik är en riktig klippa oxå. Talar såklart om våran storstädning vi håller på med. Idag var det sovrummet som fick sig en omgång. Allt städades från tak till golv och det rensades både här och där. Det är jätte fint där inne nu. Härligt =) Patrik har även fortsatt med rensningen av det rummet som ska bli Amandas. Han är så duktig!
Annars idag har jag, mamma, Wille och Amanda varit och plockat massa smultron. Vi har även varit på mammas bakgård och badat. Eller barnen badade och vi kollade på. ;) Sen fikade vi, glass och smultron, några blåbär som även hade slunkit ner i hinken och jordgubbar. =)
Det var väl allt för idag antar jag.
Hoppas ni andra haft en bra dag ni med!
Bye

Duktiga

Idag har vi varit duktiga. Patrik har börjat röjja i rummet som ska bli Amandas egna. Hon sover där inne just nu men annars är alla grejjer där inne en massa blandade saker som mest är Patriks men endel annat grejjs oxå. Och så har vi storstädat köket. Skurat luckor, dammat, tvättat fönster, tvättat gardinerna osv osv. Nu är det skinande rent där inne. Känns bra. Vi borde egentligen storstäda hela huset men tar ett rum i taget så slipper vi lägga en hel dag på städning. Nu blir det bara ett par timmat per dag och då kan man vara ute med barnen och lite annat om dagarna oxå.  Har även fått lite ärenden avklarade oxå. Känns bra.
Vi har oxå varit ute och lekt och självklart gungat. Amanda nästan kräver det varje regnfri dag. Hon älskar verkligen att gunga  och högt ska det vara. ;)
I helgen har vi varit och vattnat hemma hos Patriks föräldrar, fikat på stan och lite sånt. Lugnt och skönt alltså.
Wille var på cirkus med mormor igår. Det tyckte han var riktigt spännande. Han har aldrig varit på cirkus förrut. =)
Nu ska jag spela lite farm town.


Bye

Grattis Leah 1 år idag!

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Och så har jag hämtat min nya fina telefon en sonyericsson c901. En rosa såklart. =)
Det var väl allt för idag, iallafall som jag orkar skriva.

Sätter in en bild på gullungen Leah!

just ja

för er som är intresserade så har jag bytt "viktblogg" IGEN. ;)
Nu hittar ni mig på:
http://trixiie.bloggie.se/
Ses =)

Detta fält måste tydligen fyllas i

Jag har inte skrivit blogg på evigheter. Och det är inte för att jag inte har något att skriva om utan för att jag har så fullt upp hela dagarna och kvällarna så jag varken hinner eller orkar blogga.
Jag läser många bloggar men brukar inte orka kommentera. Jag vet att det är snålt av mig men det är tusan inte många som kommenterar här heller. Fast att jag har en hel del läsare varje dag (eller ok dom dagar jag faktist uppdaterar).
Imorgon ska jag jobba igen, sista dagen (som är planerad iallafall).
Kanske skriver en längre uppdatering om vad som hänt under min bloggfrånvaro senare.... eller så hinner/orkar jag inte.


Gokväll alla


RSS 2.0