Det var ett tag sen

Förra veckan så åkte Patrik bort på jobb på måndag morgonen, så måndag - onsdag handlade mest om jobb och umgås med barnen för min del. På torsdagen så kom Henrik, Lina och Leah hit och hälsade på, hela förmiddagen lekte barnen här och vid lunch gick vi hem till mamma. Där var pappa och hälsade på så vi käkade lunch hela familjen tillsammans. Så roligt!  Sen umgicks vi hela eftermiddagen och när jag och barnen kom hem på kvällen så kom Patrik hem tillslut. Va så mysigt o äntligen få hem honom.
I fredags så jobbade jag till elva, sen minns jag inte vad jag gjorde resten av dagen.
I Lördags så träffade jag Agneta och vi gick en sväng till Lina där vi satt och snackade lite skit.  Alltid lika trevligt.
Igår så gick jag på långpromenad med Agneta på förmiddagen ca 75 minuter. Efter lunch så åkte vi en sväng till Patriks mamma och pappa och hälsade på.
Efter det hämtade vi upp mamma på busstationen och så åkte vi hem till henne en sväng.
På kvällen gick jag, Lina och Agneta långpromenad igen ca 1 timme.
Idag jobbade jag till 14, träffade Agneta och vi gick hem till mig en sväng. Lekta med barnen ute och lite sånt. Sen kilade vi ner på stan och jag klippte mig, klippte lugg igen. Hade sån ångest innan, haha!!
Sen gick jag Lina och Agneta en långpromenad igen, ca 1 timme blev det.
Nu är jag trött som tusan, somnar nästan i soffan men jag måste ju bara se svenska hollywood fruar.

Kantareller

I morse bestämde vi oss för att åka ut i skogen och leta kantareller igen. Travade på där ute mellan 10.30-14.15 med ett litet stopp för fika rast såklart. 10 liter hittade vi.
Innan vi åkte hem stannade vi till vid skavsta så Wille fick se när ett flygplan startade. Det tycker han är jätte spännande.
När vi kom hem duschade vi av oss, Patrik och mamma åkte och handlade medans jag badade barnen och sorterade tvätt.
Städade undan lite på nedervåningen och sen var det bara att rensa svamp. Jösses vad tråkigt det är!
Sen åt vi pasta med svamp, bacon och skink sås. Mycket gott =)
Så var det dax att städa undan efter det och skicka barnen i säng. Tvätta och packa iordning för dagis imorgon och för Patriks jobb.
Jag är helt slut nu och ska snart ta mina sista krafter till att hänga tvätt, torka håret och stupa i säng. =)

Jag är så glad, så glad!

Läs här så förstår ni: http://trixiie.bloggie.se/ =))))

Igår var jag och Patrik och åt kina mat, firade våran förlovningsdag lite sent. Men bättre sent än aldrig. Riktigt gott och mysigt! Sen avslutade vi kvällen med mys i soffan med lite film och gos!
Jag älskar min Patrik så otroligt mycket! =)

Nu är det dax att hittat på någe skojj i dag med!

Bye

En kul grej!

Jag har sett att det är ungefär 10 personer som läser den här bloggen dagligen (alltså unika besökare) ibland fler och ibland händer det att det är färre. Det skulle vara kul om ni kunde lägga in en kommentar här så man fick se vilka det är! =) Ni behöver inte skriva någon lång kommentar bara ett litet erkännande ;) Hoppas ni vågar!


Annars så har jag jobbat lite idag och sen spenderat dagen med barnen. När Amanda skulle sova middag skulle jag o Wille kolla på film, båda somnade. ;)
Sen har vi varit ute och lekt hela eftermiddagen.

Ikväll kom Patrik hem, vi har myst i soffan hela kvällen och kikat på rysare. Nu kommer jag inte kunna sova.

Ses!

Hej Hej!

Det har varit full rulle de senaste dagarna.
I Måndags lämnade jag barnen på dagis, gick och jobbade och sen hämtade barnen igen. Det var bara att lägga dem på en gång och sen laga middag till mig och Patrik. (barnen åt middag på dagis alltså)
Samma visa igår.
Idag sov jag och barnen länge, ända till halv åtta. Sen gick vi upp och satt i soffan och hade mysfrukost länge. Under förmiddagen passade jag på att röjja undan lite här och sen var det dax för lunch. Kokt torsk med äggsås och potatis, barnen älskade det!
Sen fick Amanda sova en stund och då duschade jag, ringde lite samtal och sen pusslade jag och William en stund.
På eftermiddagen gick vi ner på stan och fixade lite ärenden, köpte en present från barnen till mamma bland annat.
Sen var vi ute och lekte innan det var dax att gå in och laga middag.
Efter middagen badade barnen medans jag vek tvätt och sen fick dom gå och lägga sig. Mamma kom förbi och passade barnen så jag kunde gå en sväng med Peppen utan barnen.
Sen har jag skurat toaletterna och plockat undan lite till.
Nyss körde jag 30 minuter på crosstrainern och när jag endå skriver om träning kan jag ju tipsa alla mina läsare om att jag kommit igång med min träningsblogg igen... efter alla dessa försök. Men jaja trixiie.bloggie.se är adressen iallafall.
Nu måste jag duscha och sen är det dax att sova.
Godnatt!


Pappa

Idag har vi varit hela familjen och hälsat på pappa. Mamma med förståss.
Och det var trevligt som vanligt. Vi fikade, lekte, åt korv och lekte mer. Precis som vanligt. =) Det är endå ganska trevligt att vara där, det är som en egen liten värld där ens egna bekymmer och besvär inte följer med in. Avslappnande. Även om jag tycker bäst om att ha han hemma ;)
Nej nu ska vi fixa ihop det sista innan det är dax att sova, imorrn är det dax att för jobb igen!

Lördag

Började dagen med att städa och tvätta. Blev inte så jätte mycket städat faktist, var ingen av oss som var speciellt motiverade.
Sen när jag skulle måla lite med Wille (vad som hellst för att slippa städa ;) ) så rusar det någe litet och  brunt rakt över golvet. Först trodde jag att det var en råtta som tagit sig in här, men insåg sen att det var våra små degusar som bitit sig igenom buren och rymt. Så det var bara att försöka fånga in dem och så försöka laga ihop buren på bästa sätt. Men dom tar sig ju igenom allt, skulle inte spela någon roll om vi ens murade in dem.
Vid tre så hämtade vi upp mamma och så åkte vi ut hela gänget i skogen och skulle leta lite svamp. Och om vi gjorde, på mindre än tre timmar (då hann vi fika oxå) lyckades vi hitta drygt 12 liter. Inte illa va?! =) Barnen roade sig med att proppa i sig litervis med blåbär och lingon. ;)
Så nu ikväll har vi ätit kantarell mackor, mums =)
Vilken bra dag det blev!



Nu är jag astrött.

Jobb Jobb Jobb

Japp det är jobb hela veckan lång, visserligen slutade jag runt elva både måndag och tisdag men resten av veckan kör jag stägning.
I Måndags var jag jätte modig, är så fruktansvärt stolt över mig själv. Vill inte gå in på det närmare.... inte än iallafall.
I morse var jag dessutom duktig och gick ut och gick vid sex i en halv timme.... i ösregnet. Men jag hade bestämt mig, nu hoppas jag att jag orkar hålla liv i den vanan (kanske inte räknas som en vana efter en gång?!) Håll tummarna för att jag inte ska bli sämre i hälarna nu!
Är så grymt, grymt trött om dagarna nu, fattar inte vad det är med mig. Orkar knappt hålla mig vaken på jobbet stundtals. Hoppas att det går över snart.
Nu ska jag kolla på film.


Min trogna följeslagare i mer än 12 år, hakar på alla mina tokiga ideer om att knalla i spöregn innan tuppen ens vaknat. Han som älskar att ligga och dra sig på morgonen!


RSS 2.0