Helgen

I helgen har det varit kalas här kan jag lova. Amanda har blivit stora tjejjen (enligt henne själv iallafall) och fyllt tre år!
I fredags firade vi med Leif (barnens farfar) och Ingabritta (barnens gammelfarmor).
I Lördags hade vi folk här från elva på förmiddagen till sent på eftermiddagen. Ett tag var det en hel hög med barn här som lekte och fikade. Kul var det och trötta blev vi ;)
Amanda fick massvis med paket, det var alltmöjligt som: Mariposa barbie, paraply, kläder, vattenkanna, cykel, prinsesskor, målarbok, blommor, my little pony, osv osv. Allt passade Amanda perfekt för det var antingen rosa eller lila eller alldeles tjejjigt på något annat sätt ;) Hon var super nöjd med alla presenter. =)
Har inte lagt in kort på bloggen på år och dar så här kommer det en drös från helgen.
Snyggingarna innan kalaset!
Klätt sig själv ;)
Bilderna får tala för sig själv ;)
Godnatt!

Idag jobbar man hela dagen. Fredagar bruka...

Idag jobbar man hela dagen. Fredagar brukar vara roligast att jobba men idag tar det emot. Är tokförkyld och hängig. Hoppas jag piggnar till lite under dagen


Våran stora kille!

Idag har William varit på sin nya skola och hälsat på, med dagisfröken. Han var jätte orolig i morse hur det skulle gå egentligen. Att göra en sån här viktig sak utan mamma eller pappa. ;)
Men det hade gått toppen bra såklart och hans nya kompis Tuva ska ju gå i samma klass så han var väldigt glad när han stolt kom hem och berättade att han varit på skolan själv (med fröken såklart) och hälsat på. Tuva som han förövrigt träffade på för första gången i Söndags. Då hade vi städdag här i föreningen och huxflux hoppade det ut en liten Tuva ur en buske och sa "Hej jag heter Tuva och jag är eran granne". Sen var hon borta lika snabbt som hon kommit fram. ;) Och efter det leker dom så ofta dom kan och som det låter på Wille så har dom varit bästa kompisar i flera år ;).
Imorgon ska vi på samtal på Williams skola och han ska med, måste bara hitta nån som kan passa lilla Amanda under den tiden.
Nu ska jag nog sova, är fortfarande inte frisk men jag jobbade endå idag.
Godnatt

Mensvärk

Ibland får jag världens grymaste mensvärk, så ont att bara att andas är en plåga. Och ibland kan jag inte äta utan att kräkas.
Andra gånger får jag bara lite lagomt ont som är helt överkomlig. En del gånger har jag ont i flera dagar, andra i bara några timmar.  Ibland funkar det med värktabletter ibland inte. Ibland blir jag så svullen att jag inte kan ha byxorna och ibland märks det knappt alls.
MEN den här gången har jag fått nitlotten. Jätte svullen, jätte ont och det verkar hålla i sig ett tag oxå. Började i natt och det gör fortfarande skit ont, trots flera värktabletter. Det enda possitiva i kråksången är väl att jag fått behålla det jag ätit.... alltid något.
Var bara tvungen att gnälla av mig.
Har varit på föräldramöte på skolan Wille ska börja på i höst. Helt sjukt, vart tog tiden vägen? Han är redan ett skolbarn,  var ju inte länge sen han låg och grymta här som en liten bebis. Jag hinner inte med tiden.....

Dax att skriva igen

Jahopp det verkar som det bara blir skrivet här på helgerna. Men bättre det än aldrig ;)

Igår var en sån där strul dag, allt vi gjorde blev bara fel... Ett exempel är att vi cyklade iväg till en lekpark, väl framme råkades Amanda kissa på sig så det var bara att cykla hem igen. Så där fortsatte dagen. Men Wille hann kila över till sin nya kompis Conny och leka en stund. Dom hade haft jätte roligt. En sväng till elden hann vi med oxå såklart.
Idag så fick vi för oss att åka till busiz väl framme visade det sig att vi blev ett helt gäng. Oliver och hans Pappa var där och grannarna med sina barn oxå. Dom hade jätte kul hela tiden.  Efter det åt vi mat på McDonalds.
När vi kom hem så hann vi bara komma in igenom dörren så kom Conny och frågade om Wille ville leka med honom. Så dom var här en stund både ute och inne och sen kilade dom hem till Conny. Har jätte svårt att fatta att Wille blivit så stor, min lilla kille! ;)
Amanda var ute och gungade medans jag och Patrik röjjde lite i röran här hemma och sen åkte Patrik och Amanda och storhandlade medans jag fortsatte städa lite.
Badade barnen efter maten och sen var det två övertrötta och struliga barn som knölade över en timme innan dom tillslut somnade.
Imorgon är dagis stängt så Patrik är ledig för att vara hemma med dem. Jag ska på kurs i Linköping med jobbet.
Kommer nog bli skojj förrutom att jag inte har gjort läxan. =(
Man kanske skulle gå och sova så man orkar upp, åker härifrån 6.50 imorgon och är inte hemma förrens efter 19.30 tror jag att det var.
Bye alla

RSS 2.0