Äntligen är hon här!

I måndags kväll vid sju tiden kom första värken. Jag trodde först att det var jag som hade ätit något dåligt så jag vankade av och an hemma tills Patrik påpekade att det kanske är förlossningen som startade. Började packa lite och sen gick det undan. Gjorde bara ondare och ondare. Ringde mamma som fick hämta Wille och Peppen och sen körde vi till Patriks mamma med Nova. Väl framme vid förlossningen var klockan drygt kvart över tio. Och vid elva var jag öppen fyra cm. Shit tänkte jag så mycket värk för några futtiga cm. Lite över en timme senare var jag helt öppen och började krysta. Men då fick bebis för sig att nu ville hon inte ut längre så fast jag kämpade på för kung och fosterland så kom hon inte. Vid två på natten satte dom dit sugklocka och sju minuter över två är hon född. Våran lilla prinsessa. Fy f**n vad jobbigt med ändå så härligt! 4130g och 52 cm lång. Stora damen! ;) Vi sov några timmar och vid tre på eftermiddagen var vi hemma igen. Så skönt.
Vi mår jätte bra hela gänget. Är lite trötta kanske. Särskillt efter i natt då amningen inte ville funka alls så Patrik fick åka till BB och skaffa ersättning. Men efter det sov vi som små stockar.
Wille har än så länge tagit det jätte bra, han är nyfiken och vill gärna bära henne (!!) och mata henne med kex. Svårt att få honom att förstå att inget av det är speciellt aktuellt men han får vara med så mycket det går iallafall. Vi hade köpt en tågbana som han fick från "bebisen" när vi kom hem och den är snäppet intressantare än lillasyster! ;)
Vi har inte riktigt bestämt oss för namn än, men det lutar åt ett håll iallafall. Återkommer om det.
Ha de gott alla!
Kramar

Mors dag!

Dagarna går och jag orkar bara inte sitta och skriva blogg.
Kommer knappt ihåg vad jag har gjort om dagarna. typ inget antar jag.
I Torsdags så var jag och Wille över till mamma och pappa en sväng och på kvällen var Lina här och kikade på semifinalen i eurovision songcontest med mig. Trevligt =) Hade även smskonferens med Agneta samtidigt. =)
I fredags gjorde vi nog inget speciellt vad jag kan komma på.
I går var vi in till gumsbacken och köpte skor och stövlar till William. Och på kvällen kikade vi på finalen i eurovision.
Idag har vi varit hemma hos Patriks pappa för Patrik skulle tvätta bilen. Sen var vi in till gumsbacken och köpte växtnäring och en docka till Wille. Han har fått dille på bebisar just nu (tror det är många på dagis som fått småsyskon) och hade en låtsas docka i lördags som var typ två cm stor och som han tappade bort hela tiden och var jätte ledsen över när vi inte hittade den. Hur hittar man nått som inte finns? Så nu är han stolt pappa till en liten bebisdocka som heter Bosse och som han matar och byter blöjja på och som självklart ska med så fort vi går någonstans. Bra träning. ;)
Annars blev jag bjuden på kinamat ikväll och marängswiss till efterrätt. Gott =)

Nu ska jag duscha och sen ska vi kika på först "sanningens ögonblick" och sen på "National Treasure 2".

Onsdag

Gick upp redan kvart i sex imorse. Då bestämde sig Nova och Wille för att det var dax att gå upp. *suck*
Lämnade Wille på dagis vid nio och sen kilade jag och Patrik ut med hundarna. När vi kom in torkade jag golven och sen la vi oss i sängen i hopp om mer sömn. HA! kunde inte somna alls fast att jag var dödstrött.
Gick upp och gjorde mig iordning och sen gick vi och handlade. Åt lunch och sen kom Sofie förbi så vi gick och köpte lite fika som vi fikade här hemma.
Hämtade Wille och sen låg han och  jag på soffan och slappade.
Vi har även varit med hundarna hos pappa en sväng. Han kom hem idag så William ville dit och hälsa på lite. Så vi var väl där i drygt 40 minuter innan det var dax att kila hem och laga mat.
Sen har jag plockat undan lite leksaker och plockat i diskmaskinen. Snart är det dax att lägga sig på soffan och kolla på men in trees. Kommer antagligen att somna på en gång. ;)

28 Maj har inte ens varit än och redan så tjatar folk.
"WHAT, ligger inte du och föder barn nu???!!!" Så säger drygt 90% av alla jag träffar eller som ringer.
"NEJ, jag ligger verkligen inte och föder barn just nu. OCH skulle jag göra det så skulle jag inte svara i mobilen och jag skulle defenetift inte vara på stan!!" Så nu vet ni!

Du har gått 273 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 40 
Du har gått 39 fulla veckor och 0 fulla dagar (v39+0) 
Du är i 9:e kalendermånaden 
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 7 dagar kvar till förlossning
98% av graviditeten är avklarad! =)


Har ingen blogglust just nu

Kort uppdatering då:
I Söndags så var jag hemma då oxå själv med alla vildar. Som faktist var en smula lugnare. Handlade på förmiddagen och var och plockade liljekonvaljer på eftermiddagen. Och sen följde vi med hem till mamma och fikade där innan Patrik kom och hämtade oss efter jobbet. Då åkte vi till hans föräldrar och hälsade på. Hans mamma hade varit i Frankrike och cyklat. Wille fick jätte fina kläder, en dansande giraff och en mugg.
Igår så gjorde vi väl inte så mycket på hela dagen tror jag. Plockade undan lite på förmiddagen. Och sen tog vi det lungt resten av dagen, eller ja Patrik åkte ju och jobbade eftermiddag. Jag fick för mig att eftersom att jag endå är så smidig som jag är så passade jag på att måla tånaglarna igår kväll. Det var en riktig utmaning kan jag lova. Men skam den som ger sig. ;)
Idag lämnade jag Wille på dagis. Och så gick jag och Patrik ut en sväng med hundarna innan det var dax för honom att åka på möte. Då passade jag på att duscha och göra mig iordning. Sen satt jag och löste soduko. Umgicks lite med Patrik när han var hemma en vända och käkade. Och sen kilade jag ner på stan och åt lunch med mamma. Handlade sen lite och jallade hem för att hämta Wille på dagis.
När vi kom hem så gav jag hundarna mat och sen gav vi oss ut på promenad. Himlen öppnade sig och regnet öste ner just DÅ. Härligt värre.
När vi kom in åt vi mellanmål, sen plockade jag undan lite på undervåningen. Försökte hålla reda på att hundar och barn inte blev vildare än vad som går att kontrollera någorlunda och sen var det dax att laga mat. Väl färdig med maten så äter Wille EN tugga och säger, - Mamma jag vill gå och sova.
Tack för den tänkte jag, här anstränger man sig och göra mat och så äter han inte. Skit unge. Hade det inte varit för honom hade jag levt på mjölk och mackor när Patrik inte är hemma. =)
Duschade av Wille, smörjde in honom med alla krämerna och sen stoppade om han i sängen och han somnade på en gång. Dagis måste ha kört slut på honom.
Nej nu tänkte jag vika lite tvätt och sen ska jag ge hundarna mat och så kommer Patrik hem och går en vända med dem. Sen blir det till att kolla på eurovision Songcontest. Har köpt chokladefterrätt till mig som jag ska sitta o smaska i mig till det. =)

Har just insett att jag inte har något liv alls. Satt och kollade på tvtablån och inser att visa dagar får bebis bara inte komma för då ska jag se på tv. *skrattar*

Är inte för aktiv bloggare just nu. Men jag har  ingen lust alls att skriva. Är dålig på att kommentera oxå. Sitter rätt sällan vid datorn över huvudtaget och när jag väl sitter så blippar jag runt på alla andras bloggar och läser där istället. Jaa bara så ni vet ;)

Vilddjur

Idag gick vi upp vid sex, alltså jag, hundarna och Wille. Patrik var redan på jobbet då. Och på något mysko sätt så hade alla (utom jag) hur mycket energi som hellst på en gång och inte nog med det, dom använde det på sitt allra påhittigaste och jobbigaste sätt dom kom på. *suck*
Patrik fick komma hit och hämta Nova så vi andra kunde äta och duscha och så vidare. När hon kom tillbaka nån timme senare så fick dom mat och så gick vi ut och gick i spöregnet.
Sen fick jag för mig att jag skulle montera ihop spjälsängen med Willes hjälp. Annars hade det aldrig blivit gjort tror jag. Han lessnade mellan stunderna och släppte delarna som han skulle hålla upp. Men efter många om och men och efter att ha särat på hundarna som bråkat hundra gånger så fick jag ihop det. Så nu står den där och är färdigbäddad. Skönt! Nu är faktist allt fixat inför bebis ankomst. Så rent praktist är den välkommen att titta ut nu. Fast jag väntar gärna några dagar till...
Tvättade några maskiner tvätt oxå.
Efter lunch så sov jag och Wille i över en timme. Så skönt. Men det kändes som om jag behövde mer sömn. Jätte trött!
När vi vaknade tog Patrik Nova igen och vi kilade över till mamma och firade Viktor som fyllde år idag. Var kvar där en stund. Och precis när vi skulle gå så kom Oscar och hälsade på så då ville William stanna och leka med honom. Så när Patrik kom och lämnade Nova så kilade jag hem med henne så hon fick sin något försenade lunch och vid halv sex så kilade jag med henne hem till mamma och hämta Wille.
Det är väl ungefär vad jag har hunnit med idag.
Är dödstrött nu så det är väl lika bra att gå och lägga sig.
Godnatt

Lugn och skön dag

Idag har det varit en lugn och skön dag. Har knappt kännt mig gravid faktist.
När Patrik väckte mig hade hundarna ätit och varit på långpromenad så dom låg lugnt och stilla och sov. Wille satt och kollade på film och hade precis ätit klart frukosten, som fortfarande stod framdukad till mig. Så skönt! =)
Så jag åt frukost och sen kilade Patrik iväg på sin kurs och jag gjorde mig iordning.
Sen löste jag soduko medans Wille byggde lego. Vi gick även en promenad med hundarna och när vi kom in så lekte jag med lego och bilar med Wille.
När Wille sov lunch så kikade jag på film och löste soduko, slumrade till några gånger oxå =)
När Patrik kom hem så premiär åkte vi hela familjen med bilen, till godisbron och köpte godis. Wille lät ett slag som han var världens mest väluppfostrade unge.... Efter att ha fått några stycken godis av en sort frågade vi om han ville ha några av en annan sort. Då säger han
-Nä men jag har redan fått godis! Och höll stolt upp sin påse med tre godisbitar i. Han kräver inte mycket han ;)
Sen åkte vi och handlade lite och så vidare hem till mamma där vi käkade pizza med dem.
Jag och Wille gick hem därifrån för Patrik skulle förbi sin pappa och visa upp vrålåket.
Eftersom att jag kände mig så himla ogravid idag så bestämde jag mig för att gå ut och gå med Peppen i lite halvrask takt ikväll. Tänkte man måste ju passa på när man mår bra. Så jag ut och knallade på och det gick jätte bra den första kvarten men dom fem-tio minutrarna som tog innan jag kom hem sen kändes värre. Foglossningen gjorde sig påmind och gjorde väldigt ont. AJ! Men hem kom jag och det var endå riktigt skönt att få röra lite på kroppen sådär. Är ju lagom temperatur ute nu för tiden. =)
Nej nu ska jag duscha och sen blir det till att sova.
Godnatt

trött

Usch jag är trött konstant just nu känns det som. Jag vill ha energi!!!
vaknade tidigt idag, kilade upp och duschade och sen ät vi frulle innan det var dax för Patrik att ge sig av till sin kurs. Jag försökte vila här hemma medans hundar och barn löpte amok typ. Det gick inge vidare alls.
Sen kilade vi (jag och Wille) iväg en sväng till barnmorskan. Allt såg bra ut och Wille hörde bebis hjärtljud för första gången.
"Näää, va säger bebis *plopp plopp*"? frågade han ;)
Sen kilade vi in till jobbet och hälsade på mamma en snabbis innan vi kilade hem i ösregnet.
Väl hemma så åt vi lunch och så fick Wille sova en stund.
Jag hade oxå tänkt sova men "skulle bara..."
Det blev storstädning av badrummet och undanplockning i alla rum. La mig sen i en kvart och löste soduko.
Sen var Wille ute och lekte på bakgården medans jag strök lite dukar och plockade i och ur diskmaskinen.
Sen har de väl inte hänt så mycket mer vad jag minns.
Jooo såklart, Patrik har varit och hämtat hem nya bilen idag. Och huxflux så kunde han (utan tjat) tänka sig att åka och handla och andra ärenden som inkluderade bilkörning ;)

Vilket klantarsle!!!

Denna dag har varit riktigt seg. Nova har kräkts flera gånger i natt och inte alls kommit till ro. Visserligen är det Patrik som springer uppe med henne.  Men jag vaknar ju och har svårt att somna om sen.
Annars var Wille till dagis mellan nio och två idag. På förmiddagen fick jag väl inte så mycket gjort. Vilade mest.
På eftermiddagen så städade jag på undervåningen. Eller städade och städade, plockade iordning bara. Skulle ha fortsatt med övervåningen. Men jag satte mig och vila och sen kom jag aldrig mer igång igen.
Vi var till mamma en sväng och fikade. Och där skulle jag resa mig snabbt och springa efter Nova som smet. Och gör världens vurpa och hamnar såklart på magen. Vilket klantarsle jag är. Har lite ont i magen nu men jag har känt sparkar så bebis verkar ha klarat smällen iallafall. Som tur är. Jag tror snart att jag har lyckats med allt.
Sen har det bara vart soffan som gällt resten av kvällen.
Godnatt!


Du har gått 266 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 39 
Du har gått 38 fulla veckor och 0 fulla dagar (v38+0) 
Du är i 9:e kalendermånaden 
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 14 dagar kvar till förlossning
95% av graviditeten är avklarad! =)

Se där jag gott folk, nu börjar allvaret. Från och med idag och visserligen fyra veckor frammåt så föds typ 92% av alla barn läste jag nånstans. Men jag är inte riktigt redo än.. så kanske runt den 20-25 maj nånstans kan den väl kanske komma. Då slipper jag gå över och jag har gott om tid att bli redo på. Typ ;)

Förlossningen.... igen

Igår fick vi åka in till förlossningen igen. Jag har som en punkt (typ stor som en knytnäve) som värker någe alldeles förskräckligt. I förrgår tänkte jag att jag säkert bara slagit i lite grann eller något sånt. Men under natten blev det bara värre och igår morse kunde jag knappt vrida kroppen än mindre hosta eller komma åt det stället utan att det gjorde förskräckligt ont. Så jag ringde in och skulle fråga vad det kunde va. Och dom ville ju självklart att vi skulle komma in och kolla. *suck* Det är sååå tråkigt där. Menmen lika bra att kolla upp tänkte jag. Det går säkert fort, optimist som man är.
Väl inne skulle jag sitta med en sån där grejj på magen för att mäta hjärtljuden på bebis. Det visade sig att bebis var stressad så då fick jag sitta där typ en och en halv timme innan bebis äntligen lugnade ner sig och somnade. Och då gick dens hjärtljud ner till normlat igen. Då skulle jag på undersökning + ultraljud. Mitt under ultraljudet blev jag svimfärdig och började må jätte illa. Fick ont i magen och pulsen steg så det dånade i öronen på mig. Så vi fick avbryta undersökningen och jag fick gå och sätta mig och dricka lite juice tills jag blev lite piggare. Då fick jag sätta mig och göra en kurva på bebis hjärtljud igen för att se om den blivit stressad över att jag mått dåligt. Men den var helt oberör som tur va. Värken i magen är, som dom tror iallafall, en muskel som blivit överansträngd på något sätt och alltså krampar hela tiden. Vilket inte blir bättre av att den kämpar med att hålla upp min jätte mage, + hjälper till när jag hostar, reser mig, vrider mig osv osv. Kan nog räkna med att ha den värken tills bebis är ute. Jätte jobbigt. Men skönt att det inte var någe värre iallafall.
Sen var det bara att sätta gasen i botten och åka och hämta Wille, och så ner till bvc med honom för han hade läkarbesök. Han är ju fortfarande lös i magen. Doktorn tror att han kanske har Toddler's Diarrhoea. Typ att han inte får äta så mycket fibrer för hans tarm jobbar för snabbt. Aja något liknande sånt. Så nu ska han undvika grönsaker och frukt i tre veckor bland annat.
Efter det läkarbesöket bar det vidare till veterinären där Nova skulle få sin valpspruta och sen till apoteket och köpa vitaminer och järntabletter till mig.
När vi kom hem skulle hundarna rastas och sen var jag helt slut faktist.
Lagade lite mat och sånt småpyssel innan jag hamnade på soffan resten av kvällen.
Nej nu vill hundarna ut igen så jag skriver väl mer ikväll.
Ha en bra dag!

Impuls-shopping

Lämnade William på dagis vid nio idag. Sen åkte vi in till Nyköping och skulle kolla in två olika bilar (kass på märken) som vi pratat om att kanske köpa, OM hundbur + vagn fick plats och OM bilbarnstolarna fick plats utan att nån skulle behöva sitta som ett dragspel (typ jag) nånstans sen. Kikade på dem, och provkörde en av dem och vi blev inte alls nöjda. Satte oss på Max och surade för att vi blivit besvikna. Precis som vi skulle ge upp och åka hem efter att ha funderat på andra olika kandidater till bil (Patrik är väääääldigt kräsen) som kom han på att Mazda kanske är ett bra val men frågan är ju om hundbur plus barnvagn skulle få plats. Jaja men vi åkte och kikade iallafall. Hittade en som passade oss perfekt. Vi kikade och så var det dax att åka hem och hämta Wille från dagis. Vi samlade ihop bilbarnstolarna och åkte tillbaka till Mazda och provkörde och plockade in båda stolarna för att se om de var bra utrymme kvar. Och jo då, över förväntat. Så jaaa vi slog till och köpte den. En sprillans ny bil. Bara sådär. Visst jag har gjort många impuls köp i mitt liv... men en sprillans ny bil... hrmmm... ;)
Menmen så kanske att vi får hem den på fredag.
Sen åkte vi till Willys och handlade och så hem och käkade mat.
Annars ikväll har vi varit ute på en sväng med hundarna, börjar bli jobbigt med skogspromenader (föredrar plan mark just nu), hämtade en bilnyckel hos mamma, dammsugit och tvättat golv och lite sånt smått och gott. Börjar faktist bli riktigt trött.
Får se vad som händer imorgon. Har en hel del som borde bli gjort eftersom att jag var sjuk förra veckan och inte fick något gjort alls då. Om bara hostan kunde ge sig så man kunde andas normalt.
Nej nu ska jag plocka i och ur diskmaskinen och sen blir det till att lägga sig i soffan.
Gokväll!

Oxelömarknad + Dagen

Igår var det Oxelömarknad här. Årets höjdpunkt typ. Enda gången det händer nått kul här!
Wille stod startklar redan vid sju tiden på morgonen, ville ner till tivolit och åka tåg. ;) Marknaden som öppnar nio. Så det blev två ganska så långa timmar för honom att vänta. Vi gick ner iallafall, jag, Patrik och Wille och åkte tåg och kikade runt i alla stånden. Hittade ett leksakståg till Wille som blev väldigt uppskattat. Patrik gick hem lite tidigare eftersom att Nova var hemma själv (med Peppen) och hon hade skött sig prima. Inte en enda möbel var söndertuggad, eller inget annat heller för den delen.
Jag och Wille knallade runt lite ett slag till, träffade Agneta en snabbis och lite sånt. Sen gick vi hem och åt lunch och sov middag. Jag var inte helt frisk så jag behövde oxå sova.
Vid halv tre kilade jag och William ner igen och mötte upp mamma på marknaden. Så då fick Wille åka karusell tre gånger till, han fick en ballong och så kikade vi runt ett par varv till. Jag köpte strumpor som alltid såklart. =)
När vi kom hem bytte vi om och gjorde oss iordning för då var det dax att åka hem till Patriks pappa och hälsa på. Vi käkade pizza där. Och när Patrik och Leif satt vid datorn så satt jag och Wille och kollade på bolibompa. Vi avslutade kvällen med att käka glass i hamnen.

Idag har jag mått ganska bra faktist. Hostar massvis och det blir värre av värmen så jag är inte ute och ränner allt för mycket vill jag lova.
Vi städade lite här i morse, eller röjjde undan det värsta bara. Så det ser någorlunda snyggt ut. Sen har jag tvättat en del och lite sånt.
Var hemma hos farmor och farfar och grillade, mamma, Henke och Lina var oxå med.
När vi kom hem så badade Wille medans jag satt och löste sudoku. =)

Nej nu är det dax att sova lite. Har väldens värk i huvudet tack vare hostan. Hoppas den ger sig snart.
Godnatt

Idag har det varit vaaaaarmt

Inge vidare kul med feber när det är 100 grader varmt ute. =/
Idag har Wille varit hemma med mig hela dagen. Han fick leka i sandlådan på bakgården och hundarna fick ligga där ute och gnaga märgben medans jag satt i fåtöljen på insidan och bara mådde pyton. =/
Jag lyssnade på brudarna som skrev kommentarer på mitt förra inlägg och har inte gjort ett skit idag heller. Eller jo jag plockade faktist i diskmaskinen och satte på den, men bara för att alla osthyvlar var slut.
Sen har jag bara legat på soffan. Sovit när Wille sov middag osv.
När Patrik kom hem följde jag med ut med hundarna en sväng och sen hem och la mig på soffan igen.
På kvällen kilade jag ner på stan med Wille för att kika om tivolit hade öppnat, typ alla andra år brukar det vara öppet på fredags eftermiddagen men inte i år inte. Men Wille tyckte det var spännande endå. När jag kom hem insåg jag att jag mådde bättre men att förvärkarna dragit igång igen. Jag måste tydligen plågas av något hela tiden. jaja ska inte gnälla.
Nu ska jag gå och sova snart.
Godnatt

Vilken hemsk dag

Usch och fy och stackars mig!
Lämnade Wille på dagis i morse, Patrik var hemma och gick ut med hundarna. Sen låg jag och hundarna i sovrummet mellan halv tio och halv ett. Fick inte mycket sömn, febern gjorde att jag antingen frös massor eller svettades. Hann lösa en hel del soduko i min soduko bok. ;)
Slet mig upp ur sängen för  att äta lite lunch och sen ställde jag mig i duschen. Och sen var det dax att hämta Wille. Han hade slarvat bort sin keps på dagis så vi fick leta en hel del innan den var tillbaka. Han hade gömt den i brandtrappen. Vilken idé, hur kommer man på någe sånt?!
När vi kom hem, hade Patrik kommit från jobbet. Han hade köpt med sig glass. Och när vi ätit den så följde vi med till vattentornet och gick med hundarna där. När vi kom hem, var jag helt slut igen och somnade på soffan. Då tog Patrik med sig Wille och gick och handlade.
Sen har jag mest tagit det lungt igen. Kollade när Wille badade och sånt där som inte är så ansträngande.
Jag som hade asmycket att göra, har inte fått något alls gjort. Eller jo, jag gick ju ut med soporna iallafall.
Nu är jag astrött igen. Ska krypa ner och hoppas att jag är frisk imorrn.
En sak har varit bra, jag har sluppit förvärkar i över ett dygn nu. TACK!! =)

Godnatt

Förresten är det bara 20 dagar kvar till bf. +/- 2 veckor betyder att den kan komma om 6-34 dagar typ. Herre jösses. Hur ska detta gå?!

I natt bröt det ut på allvar!

Den dumma förkylningen som jag kännt på mig att den varit på G men trott att den kanske skulle försvinna endå.
Har knappt kunnat sova, huvudet har sprängt, halsen värker, feber och jag har frysit och svettats om vartannat.
Mår kasst!
Patrik fick komma hem från jobbet och ta ut hundarna. Kändes som om jag skulle svimma bara när jag gick med Wille till dagis.
Ska lägga mig på sängen och lösa sudoku nu och hoppas på att kunna sova liiiite iallafall.

Sommar

Idag har det verkligen kännts som sommar här. Det är jätte varmt och skönt ute. =) Man kan inte bli annat än på bra humör!
Annars har jag fixat till barnvagnen nu så den är laddad och klar till bebis. Har även fixat ihop bilbarnstolen, så nu gäller det bara att hitta ställningen till den.
Sen har jag löst soduko hela dagen typ. Förrutom när jag gick en sväng till mamma med hundarna. Vi gick runt lite uppe vid vattentornet och sen gick vi hem till Henrik och Lina och fikade.
Hämtade Wille på dagis sen och gick ner på stan. Sen följde vi med hem till henne och käkade jordgubbar. Gud va gott det var!
Sen har det inte hänt så mycket mer idag tror jag. Ganska lugn och skön dag. Har fortfarande 1000 grejjer jag borde ha gjort, har samlat på hög sen i måndags typ. Måste ta tag i det snart. Kanske imorrn?!
Förvärkarna fortsätter att bråka med mig. Jag är trött på dem NU!
Jaja nu är det dax att sova.

Du har gått 259 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 38 
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0) 
Du är i 9:e kalendermånaden 
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 21 dagar kvar till förlossning
93% av graviditeten är avklarad! =)

Efter att skrivit ner det där så känner jag att jag bara MÅSTE ta tag i saker och ting NU.

Förvärkar

Idag har jag haft förvärkar hela dagen. Spelade ingen roll om jag stod, satt eller låg. Magen spändes och blev hård som sten var och varannan minut. *suckar* Skit jobbigt, känns så meningslöst när man vet att det inte är på "riktigt". Inte för att jag vill att det ska vara det än... men då kan man väl få slippa sten-magen iallafall. Aja nu ska jag sluta gnälla.
Idag var jag på utvecklingssamtal på dagis. Det gick bra. Han är snäll och sköter sig där. Hade väl kanske inte trott någe annat heller. Våran lilla prins! =)
Sen rev jag fram prylarna till vagnen, till spjälsängen, bilbarnstolen (hittade bara själva sittdelen, får fortsätta leta en annan dag efter själva ställningen) och bärselet. Så nu har jag tvättat allt det. Det går frammåt! ;) Nu ska det bara monteras ihop oxå och ställas nånstans där det inte är ivägen fram tills lill*n tänkte komma.
Var nere på stan och träffade Sandra och hennes lilla TuvaLisa. Vilken liten plutt. Blev nääääästan sugen på att våran ska komma snart. Men bara nästan. Jag är inte redo än. =)
På eftermiddagen plockade jag lite här hemma och donade. Låg på Willes säng och löste sudoku (eller hur det stavas), jag har i vilket fall som hellst blivit helt beroende av det. Wille byggde lego medans jag låg där och klurade.
Sen har jag mest tagit det lungt. Försökt att få magen att slappna av lite, den lär ju va helt slut när det verkligen är dax om den ska hålla på så här i typ tre veckor till. ;)
Godnatt

Bara text? Eller tankar?

Allt känns mycket bättre nu
När jag vet att det är jag och du
När jag blir i min värld där ingen kontrollerar mig
Och om dom kommer hit till mig
Och dom tror att dom kan hämta mig
Ska jag gömma mig i min dröm
Där ingen konfronterar mig

Jag lever gärna i delirium
Där jag är drottningen och du kan va min kung
Vi regerar här i alla dagar
Så länge som min tro behagar

Jag lever i min fantasi
Jag skaffar mig ett annat liv i mitt rum
(Man kan väl säga att jag)
Jag lever i delirium
En mycket bättre verklighet
Jag gör vad ingen annan vet i mitt rum
(Man kan väl säga att jag)
Jag lever i delirium

Hela Helgen

I Lördags lämnade vi av hundar och barn hos mina föräldrar och sen åkte vi till Norrköping och shoppade loss. Vi spenderade hela dagen med att knalla runt och jag trodde nästan att jag skulle börja föda barn i bilen när vi var på väg hem. Helt Slut! ;)
Vi hittade iallafall en del prylar och kläder till bebis, tröjja och en bil till Wille, en stooor hög med kläder till Patrik och myskläder till mig.
När vi kom hem så hämtade vi hem barn och hundar och sen åkte vi hem och lasta ur bilen. Nån timme senare kom mamma och Viktor förbi och käkade pizza med oss.
Kvällen spenderades i soffan, kollade på körslaget och sen saw 3.

Igår så åkte vi in till Nyköping och shoppade loss istället. ;) Köpte ett nytt halsband till fröken Nova, hon fördubblas i storlek över natten känns det som. ;) Köpte underkläder till mig, byxor och keps till Wille och nya blommor till köksfönstret.
När vi kom hem satte jag igång och tvättade alla bebiskläderna. Vi var även över till mina föräldrar och fikade och lite sånt smått och gott.
Minns inte om det blev så mycket mer gjort sen faktist.

Idag har Patrik jobbat förmiddag. Så jag har plockat lite här hemma, lagt in alla bebiskläderna i byrån, försökt tämja odjuren (alla tre, Wille, Nova och Pepsi) på promenader, sprungit efter Wille när han rejjsat med trehjulingen och fikat hos pappa.
Det är väl det i stora drag som jag gjort idag. Hade en hel lista med prylar som jag borde ha hunnit göra idag, som skulle gjorts andra dagar men får försöka ta itu med det imorrn.
Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen. Är trött som tusan.
Godnatt

Fredag

Idag lämnade jag Wille på dagis och Nova hos pappa. Sen kilade jag ner på jobbet på möte.
När jag kom hem satte jag igång och tvätta. Hade en enorm hög med tvätt. Sen slog jag upp portarna till förrådet och kikade efter kartongen med bebiskläder. Hittade den faktist och fick även ut den, utan att allt rasade som en lavin över mig. Öppnade kartongen lite och kikade på kläderna. Jösses så små dom är. Tänk att våran Wille varit så liten.
Sen kom Lina över en sväng. Vi snackade lite skit och ringde till skatteverket. Dom har kopplat ner mitt samtal i över en veckas tid, pga för många som ringer som dom säger i luren. Men när Lina ringde från sin telefon kom hon fram på andra försöket. Snacka om orättvist. Fick iallafall prata med skatteverket fast i hennes telefon då. ;)
Sen har vi varit på stan och handlat och så har vi mest tagit det lungt här hemma.
Ska ner och mysa lite med Patrik på soffan nu.
Gokväll!

Hejsan Hoppsan

Tiden bara rinner iväg.
I Tisdags tror jag inte att jag gjorde så mycket på förmiddagen. På eftermiddagen så skulle jag rensa lite ogräs på bakgården tänkte jag. Men det slutade med att jag satt i sandlådan med William och silade bort grus och pinnar.
Sen kom Lina förbi här en sväng. Hon hjälpte mig att gå ut med hundarna och lite sånt. Höll mig sällskap när Wille badade och sen bjöd vi henne på finmiddag. Köttbullar och mackaroner! =) Och så var det tv-kväll oxå! Jätte trevligt att ha henne här, tror faktist jag ska anställa henne som min hjälpreda nu när jag är gravid! =)
Igår så var vi hos barnmorskan på kontroll. Det såg ut som vanligt förutom att järnvärdet hade stigit massor. Skönt eftersom jag hade legat väldigt lågt ett tag. Men nu är det uppe över godkänt gränsen igen. =)
På eftermiddagen kilade vi över till mamma och pappa och på kvällen kikade vi på elden. Fast Wille var mest impad över brandbilen såklart.

Idag har Patrik varit ledig och vi har inte gjort någonting på hela dagen. Bara slöat och slöat. Fikade med mina föräldrar och sen slöade vi lite till innan vi grillade och sen låg på soffan och kollade på film. Rätt skönt att bara ta det lungt men jag får lite smått dåligt samvete. Är ju endel jag borde ha fått gjort. Menmen är ju en dag imorgon oxå.

Det blev ju ingen uträkning igår så den kommer idag:
Du har gått 253 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 37 
Du har gått 36 fulla veckor och 1 fulla dagar (v36+1) 
Du är i 8:e kalendermånaden 
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester tre. 
Du har 27 dagar kvar till förlossning
91% av graviditeten är avklarad! =)

Är det bara jag som tycker det, men går inte den här graviditeten alldeles för fort. Jag har knappt vant mig vid att jag är gravid, vi har inte tänkt ut någe namn, jag har ingen aning om var alla bebis grejjer är. Borde kanske försöka rota fram bilbarnstolen iallafall. Sånt börjar jag väl förbereda typ när vattnet går och värkarna tagit i som värst. Jag är ju känd för att vara ute i god tid. Kan nån ge mig en spark i arsle så jag tar tag i de här sakerna snarast?!

RSS 2.0