Fredag

Jag hade tänkt skippa att skriva blogg ikväll egentligen, men så fick jag syn på Karins kommentar på förra inlägget så då var det ju bara att sätta igång o knappra ihop några rader iallafall ;)
Idag har jag jobbat hela dagen. Det gick både bra och fort. Skönt med sånna dagar ibland oxå !
Ikväll har jag kikat på idol. Jag höll på o grina ihjäl mig när Amanda sjöng "Haleluja", fast jag inte tycker att hon är så bra egentligen. Jag skyller på gravidhormonerna. Fint va det ;) Sitter och lyssnar på låten nu på internet!
Orkade inte sitta och vänta på utröstningen så den får jag väl läsa om imorgon istället.
Imorgon ska vi försöka städa ur förrådet så att vi får in våra utemöbler nångång. Det är ju nästan dax att ta ut dem igen ;) Ok, det kanske var att ta i. På kvällen så ska vi på julbord med Patriks jobb så William ska sova hos mormor och morfar. Det ska bli skönt o vara lite barnfria faktist!
Får se om jag får tid att skriva nån blogg imorrn!
Godnatt

Tillbaka!

Hejhej!
Äntligen tillbaka på internet! Våran dator kollapsade på för några veckor sedan. Därför jag inte varit ute någe alls på nätet. Men nu har vi (läs Patrik) köpt en ny dator så nu kan jag börja uppdatera bloggen för fullt igen ;)
Patrik sitter här intill och har data abstinens så jag hinner inte skriva hur mycket som hellst idag. Men iallafall vi mår bra och dagarna flyter på, alldeles för fort. Snart är det julafton!  Helt sjukt egentligen.
Nej nu ska jag leta reda på lite fler sidor på internet som försvunnit sen sist. Men ha det gott allesammans så skriver jag väl en sväng imorrn igen. När Patrik inte sitter på nålar och väntar på sin tur ;)



Helgen!

Igår så åkte jag, Patrik och William till Patriks farbror och hälsade på. Dom bor på en gård så Wille fick gå o hälsa på kossor, grisar, "Harar" (kaniner), höns och katterna. Det tyckte han var otroligt spännande. Han är så facinerad av djur så vi höll aldrig på o komma iväg från ladugården. Men så var det ju såklart en traktor utanför så då var det inte så svårt att övertala honom att gå ut ;) Vi stannade där i flera timmar, åt lunch och fikade där. Jätte trevligt.
När vi kom hem så gick vi ut och gick med Peppen och hämtade en fuskolle som mamma hade stickat till William. Sen handlade vi och resterande delen av kvällen gick åt till att laga mat och baka chokladtårta. William somnade tidigt han, för han var så uppspelt att han hade missat sin lunchsömn.

Idag åkte vi ut till skavsta, Jag, Patrik, William och Williams mormor och morfar. Där kollade vi in flygplanen som kom och åkte. Hade med oss både fika och sen grillade vi korv. William var i extas, flygplan är ju så spännande! Vi passade även på att leta reda på en geocach som finns där ute. Har ju inte blivit nån tid över till sånt sen sist. Och har det funnits tid har det varit skitväder. Väl hemma var vi iskalla och trött. Jag o William somnade en timme. Sen var det bara att upp och hoppa. För då skulle hela gänget iväg och kolla på bio. Williams favorit Elias har ju blivit film så vi åkte och kollade på den. William skötte sig jätte bra, han hade väl lite svårt för att viska när hans favorit båtar kom med i bild men annars gick det bra.

Sen har vi inte gjort så mycket mer. Wille somnade nästan på en gång när vi kom hem och jag o Patrik har legat på soffan och glott på film och sen lite på tv. Men nu är jag så trött så jag ska gå o lägga mig redan.

Godnatt!

Inskrivning!

Började dagen med att jobba till elva. Sen bar det av till barnmorskan på inskrivning. Där fick vi berätta om hur förra graviditeten och förlossningen gick. Kändes skönt att nån lyssnade och tyckte att vi hade blivit dåligt behandlade. Så fick vi lyssna på hjärtljuden för jag hade fått för mig att jag kanske inte var gravid för att jag inte känner av någonting. Men Wille mådde jag både illa och hade super ont i höfterna vid den här tiden. Och nu känner jag inget. Så hon lät oss lyssna och frågade sen om jag var övertygad, det var jag ;) Sen var det väl inga nyheter vi gick igenom som vi inte gjorde förra gången. Förrutom att jag ju har negativ blodgrupp så den här gången skulle jag bli "stucken" ett par gånger under graviditeten.
Sen fick mamma feber och var tvungen att gå hem från jobbet så då fick jag hoppa in och har således alltså jobbat resterande del av dagen.
Kikat på idol och lite sånt kraffs.
Sitter och kikar ut genom fönstret, det SNÖAR! Mysigt värre. Mindre mysigt är det väl att det inte riktigt vill lägga sig så det blir bara blött =/ Men på vårat förråds tak har det lagt sig iallafall och är alldeles vitt !
Nu ska jag sova!

Ruggigt värre

Usch vilket väder det har varit. Kallt, blåsigt och regn, nästan hela dagen! Menmen inte mycket att göra åt.
Idag har jag jobbat hela dagen, spännandet värre!
Varje Onsdag så går vi (jag) in i en ny vecka i graviditeten. Så jag tänkte försöka skriva i här då, men här kommer första uppdateringen om det då:

Du har gått 84 fulla dagar av 280 
Du är i vecka 13 
Du har gått 12 fulla veckor och 0 fulla dagar (v12+0) 
Du är i 3:e kalendermånaden 
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
Du är i trimester ett 
Du har 196 dagar kvar till förlossning

Det var allt för idag!
Godnatt

Helgen!

Ja då var den här helgen över och man har hunnit med en hel arbetsdag oxå. Tänkte bara skriva ner lite vad som hände i helgen!
I Lördags hoppade jag på bussen i Nyköping 09.45 i hopp om att vara i Sthlm ca 11.00. MEN så blev det inte. Nej för sjävklart så lyckades en lastbil köra av vägen och att bärga den kunde ju inte vänta, så de stängde hux flux av motorvägen. Men insåg sen när bilköerna var flera mil långa att det här går nog inte. Så då öppnade dom ETT kör fält. Vilket slutade med att jag var framme klockan 13.00! Det började alltså inte så roligt ;)
Sen kutade vi runt i virrvarret, även kallat sthlm, efter en kina resturang. Fanns ingen!? Jo när vi gått igenom nått som kändes som halva stan så hittade vi en gata med 3 stycken på. Hrm ok.  Gott var det iallafall! Sen spenderade vi resterande av dagen med att gå i affärer och shoppa! Härligt ! Tills jag fick kramp i magen. Då fikade vi och sen tog vi tunnelbanan hem. Tunnelbanan fick för övrigt nått teckniskt fel så vi blev ståendes, visserligen bara fem minuter men det kändes som om jag inte riktigt hade flyt när det gäller kommunaltrafiken då inte ;)
Väl hemma hos Neta så hade hon en jätte skön fåtölj som jag blev liggandes i med min onda mage! Medans Neta serverade mat och passade upp på mig. Hon är för underbar! Sen glodde vi på tjejfilmer och käkade godis!
Dagen efter gjorde vi oss iordning och åkte in till gamla stan där vi knallade runt fram till lunch. Käkade där och hamnade sen mitt i högvakten. Vi smet in i storkyrkan en sväng först och sen gick vi ut och skrattade lite åt vakterna. :)
Sen knallade vi in till stan och fortsatte vårat shoppandes ett par timmar till! Köpte såna dyra fina ansiktsprodukter så mitt ansikte får ett "halleluja-moment" varje gång jag använder det nu!
Sen fikade vi och sa hejdå och så var det bara att hoppa på den knökfulla bussen hem igen. Denna gång var det inte en endaste liten tillstymmelse av bilkö så det var bara raka vägen hem!
Väl hemma kom Wille springandes och undrade om jag köpt någe till honom. Självklart! Bilar och ett flygplan!
Sen var det bara mys och gos resten av kvällen med familjen.
Och som sagt, denna dag har bara varit jobb!

Så gott folk, det var min helg det!

Wehoo =)

Jahaja då var det äntligen helg!!
Igår jobbade jag hela dagen. Började åtta på morgonen och skulle egentligen sluta 19.30 men pga en massa strul så kom vi inte därifrån förrens efter åtta nångång.
Idag har jag oxå jobbat hela dagen. Sen kom jag hem, satt och myste lite med Wille i soffan. Nattade honom, lagade mat och satt och invänta Patrik, när det helt plötsligt plingade på dörren. Hjälp tänkte jag, va är det för dåre som kommer så här på fredagskvällen. Men det var ingen fara, det var små monster som ville ha godis ;). Som tur va hade jag lite godis att skänka.
Imorrn åker jag till Neta i stockholm! Roligt! Ska åka utan både Wille och Patrik. Det känns ju lite nervöst. Jag har inte sovit borta utan Wille nångång, vad jag kan komma på iallafall. Han har ju sovit borta nån natt då och då, men då har jag ju varit hemma hos Patrik iallafall.
Kommer att sakna ihjäl mig efter dem, tur det bara är en natt! =)
Nej nu ska jag mysa ner mig i sängen med Patrik!
Gonatt!

RSS 2.0