Veckan som gått

dagarna har gått fort och jag har inte haft någon ork alls att blogga faktist.
I Onsdags jobbade jag mellan 12.45.23.45. Plockade hela butiken jätte fin. Så på torsdags morgon hade vi nyöppning av butiken så våran vice VD tror jag det va, kom och hälsade på. Trevligt trevligt =)
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag tvättat lite och lite sånt strunt.
Jag är tröttare än tröttast.

Boel test

Idag fick Wille gå till dagis. Han har inte varit där på över två veckor. Han skulle väl kunnat gått i fredags men han sa själv att han inte ville då så då fick han vara hemma. =)
Sen kom Eva från bvc och så gjordes det boel test på Amanda. Det gick jätte bra. Amanda uppförde sig strålande, sken som en sol och "pratade" massvis och charmade på som bara hon kan. =)
Annars har dagen varit ganska lugn.

dagarna rusar iväg

jag är så ofantligt ofantligt sliten så det går inte att beskriva i ord.
På mindre än två veckor så har följande hänt: Wille hade influensan, jag fick influensan, Amanda fick influensan, Wille fick öroninflammation. När alla var någorlunda friska drog vi igång projekt sova hela natten kuren. Vilket innebär att man ska vara vaken två nätter på raken (jag orkar inte förklara varför nu) men hur som haver så är  jag tröttare än tröttast  nu. Fast det var värt det, Amanda sover enormt mycket bättre, utan både nattmat och napp. Sååå skönt =). Nu är det bara att hålla tummarna att det blir lite bättre och att det håller i sig.
jaja de va väl allt för den här gången. Jag är så trött (gnäll gnäll) att jag inte orkar fundera ut någe att skriva.
Go´kväll

fyyy bubblan

Jag har förr tyckt att det varit lite små larvigt att vaccinera sig mot influensan. Men jag har heeelt ändrat uppfattning. Jösses så dålig jag varit. Jag kan inte minnas att jag någonsin haft så hög feber förr eller iallafall inte så länge. Och det gick inte ner heller av att jag tog alvedon. Jag har i princip varit däckad sen i onsdags eftermiddag till igår då jag orkade med lite grann men eftersom att jag i princip bara fått i mig ett par skedar glass och några klunkar cola på dom här dagarna och utöver det ammar Amanda kan jag lova att jag var lite smått skakig och matt igår.

I natt vaknade vi av världens illvrål från Willes rum, upp och stoppade om honom. Vi trodde han bara drömt mardröm. Men sen skrek han hela natten. Gav alvedon men det blev inte bättre. Vid sex tiden gick vi upp och då skrek han ännu värre och då började det oxå att rinna ur örat. Massor! Ringer sjukvårdsrådgivingen i hopp om att få en tid till en läkare. Men icke, vi fick återkomma om en timme då dom inte hade öppnat tidsbokningen än. Ringde vid sju, men då hade dom visst sagt fel så vi fick vänta en timme till och slutligen fick vi tid klockan 10.15. Under tiden har William legat och skrikit på soffan att vi ska ta bort örat... lilla kraken.  Utöver det så har Amanda oxå strulat hela natten och när vi tog upp henne visade det sig att hon hade 39,4 graders feber, super täppt i näsan, hostar och skriker och drar sig i örat. *suck* Ser till att hon oxå får en tid till doktorn. Lika bra att kolla upp henne med när vi endå är där.
Summan av allt blev att Wille har en ordentlig öroninflammation, ingen vet riktigt varför det har gjort SÅ ont på honom (han har ju rör och då ska de ju inte bli så där kritiskt) men men nu är det ju lite bättre iallafall. Amanda har bara en ordentlig förkylning så det var ju väldigt skönt iallafall.
Den här dagen har väl mest gått åt till att samla igen lite sovtimmar och bara tagit det lungt.
Undrar om vi är den mest sjukdomsdrabbade familjen i Oxelösund?

influensan del 2

igår kände jag mig lite småhängig på morgonen. Och sen rasade det bara utför. Hög feber, världes huvudvärk, det värker ioförsig i varenda mm av kroppen. Det tjuter i öronen så jag håller på och bli galen. Så när Patrik kom hem från jobbet så gick jag o la mig. Sen var jag liggandes resterande delen av dagen och sen har jag varit liggandes till för nån timme sen då jag stapplade upp alldeles skakig i kroppen. Har fortfarande hög feber men huvudvärken har avtagit iallafall. Hoppas hoppas det vänder nu.  Som tur va stannade Patrik hemma från jobbet idag för jag hade inte klarat av att vara hemma själv med båda barnen. Hoppas ni andra slipper den här influensan, den är verkligen inte rolig.

Influensan

Imorse när vi vaknade såg Wille lite småhängig ut. Det visade sig att han hade 38,8 graders feber. När jag ringde dagis och berättade så berättade dagisfröken att Wille var det nionde barnet som ringt och sjukanmält sig idag, och alla hade hög feber, så det lär ju vara influensan som är på gång.
Han fick iallafall vara hos min farmor och farfar medans jag, mamma och Amanda åkte in en sväng till Nyköping. Där köpte jag lite nya kalsonger till William och en väggalmenacka. Mamma köpte en pyamas till William (som helt plötsligt velat börja med pyamas igen) och en tröjja med byxor till, till Amanda. Sen köpte jag en "Små Einsteins film" till Wille som han fick för att han var sjuk.
När jag kom hem hade Patrik hämtat Wille efter jobbet så de var hemma och Wille hade blivit mycket sämre. Nu hade han 40 graders feber.
Fick i honom lite glass, en alvedon och så ner i säng med honom.
Nu är jag helt slut, så nu blir det lite film och sen kommer jag sova som en stock. Hoppas jag. =)

trött

imorse så klädde jag på mig och wille alla kläder jag kunde hitta typ och sen drog jag honom på snowracern till en backe och så åkte vi i drygt två timmar. Jag var trött i varenda muskel i hela kroppen sen. Fick ju dra upp han för backen ganska många gånger oxå. Utöver det hade vi snöbollskrig och nån slags brottning oxå. Kul va det. Det är något visst med snö som gör att man själv blir som en litet barn. =)
Förrutom det har den här dagen inte varit speciellt rolig, Wille har trotsat större delen av dagen, Amanda har varit gnällig och allt annat har bara mest gått emot mig. Redan vid halv nio i morse började jag önska att den här dagen skulle ta slut någongång. Men jag hann med lite små grejjer endå under dagen, handlat, tvättat och rastat mina föräldrars hund. Var även och hälsade på mamma en liten sväng på eftermiddagen oxå. Nu sitter jag i soffan och är trött som en gnu och skulle se en film på tv som jag lessnade på efter mindre än tio minuter.
Ska blippa lite i andra bloggen nu.
Go´kväll.

Bra dag

Idag har varit en sån där bra dag då allt bara har flytit på. Började dagen med sovmorgon, fast att Patrik hade jobbat till tolv i natt så var han super snabb upp när Wille vaknade. Jag hörde inte ens att dom gick upp. Riktigt skönt att få sova tills man vaknar av sig själv. Så åt vi frulle och så kilade jag ut med hundarna på en promenad och efter det tog jag med mig barnen ut i lekparken så Patrik fick sova lite.
Så åt vi lunch och efter det passade jag på att duscha. När Patrik åkte till jobbet så matade jag Amanda och sen gick vi ner på stan och handlade lite små saker som tagit slut.
Jag och Wille hjälptes åt sen att städa alla leksaker och sen åt vi mellanmål. sen var det hopp och lek fram till att jag gjorde middag, vi åt och sen sov barnen. Sån himla skön dag så jag vet inte vad. Kanske inte så intressant att läsa allt det här men jag ville bara visa på hur bra dagen har flytit på hela tiden. jaja menmen nog svamlat antar jag. ;)
Nu ska jag skriva lite skit i andra bloggen innan jag går och lägger mig.
Go´kväll!

2009

jahaja då va det nytt år igen. 2008 gick verkligen fort. Jag tycker inte att det var länge sen jag var gravid med lilla Amanda och nu är hon redan 7 månader. Stora tjejjen. Tiden går så otroligt fort.

Nyåret firade vi tillsammans med Sofie och Dan. Det var jätte trevligt, vi åt massa god mat och satt och tjattrade hela kvällen. 12 slaget skålades på balkongen och sen umgicks vi ett slag till innan det var dax att sova. Barnen skötte sig mycket bra och sov som små stockar.

Dagen efter hälsade vi på pappa ett slag.

I fredags möblerade vi om i Williams rum, han behövde lite mer plats och det blev riktigt bra. Han blev så glad när han kom hem från dagis och såg vad vi hade gjort. Sen rensade vi ur kläder ur hans garderob, han har ju blivit så stor nu och har strl 110. Och när vi endå rensade på så rensade vi ur Amandas kläder oxå, hon har precis börjat använda strl 68.

Sen har vi väl mest tagit det lungt, särskillt sen det blev så sablans kallt ute. Stackars Peppen fick kramp ute idag, han är verkligen inte gjord för kyla den hunden.

Menmen nu ska jag ta och uppdatera den andra bloggen lite innan det börjar bli dax att sova. Har redan hunnit med att somna i soffan två gånger... ;)


RSS 2.0