det är verkligen full rulle just nu

I  Måndags så var det utbildning för min del på förmiddagen och så hann jag in princips bara hem så åkte Patrik till jobbet och jag hämtade Wille på dagis och så rullade det vidare den dagen.
I Tisdags så var jag på Mary kay visning eller vad  det heter. Fick prova på henns produkter. Verkar jätte bra, blev så nöjd så. Sen var det samma sak igen, mötte Patrik i dörren när han åkte till jobbet och jag hämta Wille på dagis och fixade här hemma resten av dagen.
I går så hade vi tid till öronläkaren med William. Var en vanlig kontroll. Men det slutade med att dom plockade ut rören på honom. Så nu ska vi vänta på en tid om ca 4 månader. Då ska han även göra ett hörseltest och är det bra så är han utskriven från öron sen. *Håller tummarna* Gissa hur resten av dagen var? ;) Japp Patrik åkte direkt till jobbet och jag och Wille handlade, var ute och lekte i över två timmar,  städade och lagade middag medans Amanda rev omkring allt vi städat.
Idag så hade vi ett lite mindre trevlig ärende, men ack så viktigt endå. Som tog hela förmiddagen. Sen var det bara att stressa hem och äta för  sen skulle Patrik jobba. Så jag, Wille och Amanda har handlat, lekt lite ute och så fick dom härja av sig lite i badet. Amanda är totalt vild i badkaret. Vi får nästan vaddera kanterna som hon kastar sig hit och dit.  Sen lagade vi middag och nu sitter jag här. Har lite små pyssel kvar att göra men jag orkar bara inte just nu.
Imorgon mina vänner så ska jag jobba klockan åtta och sen är det en liten utbildning och förhoppningsvis hinner jag träffa Patrik fem minuter när jag kommer hem innan han åker till jobbet.  Vi hinner iallafall inte nöta på varandra den här veckan.
Nu ska jag glutta lite på tv och slö surfa lite.
Go´kväll!

Amanda

Wille är och har alltid varit livrädd för att bli kladdig. Velat att man ska torka bort så fort han blivit grisig. Med Amanda är det annorlunda....

Låter bilderna tala för sig själv...
                                      
Kladdigare kan man nog inte bli... eller ok kanske längst bak i nacken då. Behöver jag säga att det blev bad direkt efteråt? ;)

Idag visade Amanda upp en ny talang, trappklättring. Nu gäller det att stänga grindarna till trappen igen.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Var en sväng till jobbet på utbildning, gick kalas bra.                                 

Lilla William

Veckan som gått har mest spenderats på jobbet faktist.
Var ledig i Onsdags och då åkte jag till badhuset med William. Blir ju sällan vi hittar på något bara han och jag sådär. Det var iallafall jätte roligt. Han är ju lite små rädd för vatten men blev bara modigare och modigare under tiden som vi var där och tillslut sprattlade han runt där en bra bit ifrån mig. Våran modiga kille!

På tal om Wille så har vi ju alltid tänkt att han ska få leka och vara "tjejjig" om han vill. Så han har ju en docka som han leker med, Bosse heter han. Den byter han blöjjor på, pysslar med, nattar och vid några tillfällen även ammat ;) (självklart när han sett mamma amma Amanda). Han har även fått nagellack när han sett sin mamma eller mormor måla naglarna eller låtsas sminka sig när han sett oss hålla på med smink osv osv. Förra fredagen satt vi och kikade lite på let´s dance och Wille fick syn på Annika Sjöös klänning, en röd paljett klänning (behöver jag tillägga att Willes absoluta älsklingsfärg är rött)  Bild på klänningen här.
W: Åååh mamma en sån klänning vill jag ha.
S: erhum, en röd klänning?
W: Jaaa, fast det ska vara en sån klänning som man visar magen i.....
Han är ju för söt han, jag undrar vad dom skulle säga på dagis om han kom skuttandes i en sån?! ;)

nej nu ska jag kolla lite på tv och sen sova. Jag är så grymt trött!

melodifestivalen

sitter och kollar på det nu. Det är inte alls samma sak att kolla på när Agneta inte är här och kommenterar med mig. Det är mycket roligare. Menmen ingen låt va väl specielt super bra. Får hålla tummarna att dom andra veckorna håller lite mer kvalite.
Jag har jobbat idag, det var riktigt trevligt. Dagen gick fort och smidigt. Inte så mycket strul som det brukar bli så fort jag ska jobba.
I natt ska Wille sova hos mormor så jag och Patrik har myskväll. Dvs vi sitter i soffan framför melodifestivalen med varsin dator och äter godis. Romantiskt värre va? Jag erkänner, jag är romantiskt handikappad. Fast det är ju ingen hemlighet. ;)


Imorrn ska vi hälsa på pappa. Weeho ! =)

Oj

Jag fick för mig att det var igår jag skrev blogg här men det drömde jag väl ;)
Dagarna går så fort just nu. Sen vi började få ordning på Amandas sömn så rusar dagarna iväg. Helt plötsligt sover hon på dagarna oxå och jag får saker gjorda då.  Och när man delar upp dagarna så här i små pass så rusar ju tiden förbi.
Amanda är så duktig hon har ju i ett par veckor nu ställt sig mot saker som är lätta, tex sängkanten, hyllor osv. Nu har hon avancerat och försöker ställa sig upp med händerna mot golvet bara, vilket hon absoliut inte har balans till så det slutar ju alltid med andra resultat än hon väntat sig. Men inte ger hon upp för det. Förrut när hon stod och lutade sig mot kastrull skåpet så försökte hon dessutom släppa och vända sig om. Hon satsar verkligen gärnet. Känns som om det kommer bli många bulor på den tjejjen.
Wille då, han är så lillgammal så man kan bara le åt det. Som ett exempel har han börjat fråga om vi verkligen har  betalat för diverse grejjer här hemma. ;) Ibland försöker han vara så vuxen, för att i nästa sekund sätta ordet prutt framför alla ord i sina meningar. Vilken humor, han är underbar. Det går inte en enda dag utan att han får oss att skratta.
Idag har vi även hälsat på lilla Leah. Eller lilla och lilla, hon har ju växt om Amanda ordentligt nu. =)
Nu ska jag se det sista på prison break, som förövrigt börjar spåra ut så himla mycket att det nästan börjar bli intressant igen.... men bara nästan.

Igår firade jag och Patrik 5 år tillsammans. Tiden går verkligen fort. Och jag älskar honom så otroligt mycket. Det är helt sjukt hur mycket han betyder för mig. =)

Go´kväll

RSS 2.0