Zombiehelg

Jag vet inte varför men jag har varit konstant trött hela helgen. Visserligen sov jag knappt någe natten mellan onsdagen och torsdagen men det borde jag ju ha återhämtat sen dess med tanke på att jag har fått två sovmorgnar.
Igår fick vi åka in till vårdcentralen med Amanda igen, då hon bara blev sämre hela tiden. Så nu får hon pencillin.
Imorse hade William och Tuva film mys här och åt popcorn. Dom hade gjort sig fina för varandra och var så söta så. Ett tag satt dom och matade varandra med popcorn, ;)  Gullungar!
På eftermiddagen fick vi besök av Leah och Milo (och deras föräldrar såklart). Kul och ses, det är ju inte så ofta.
Imorrn är jag ledig, skönt!
Bye

Öroninflammation

Vaknade vid halv tre i natt av att Amanda var jätte ledsen. Hon sa att hon hade ont i öra och i halsen. Vi bestämde lite snabbt att det var bättre att jag tog natten och stannade hemma med henne från dagis dagen efter eftersom att jag endå bara jobbade mellan 8.20-10.40. Så jag och Amanda bäddade ner oss i soffan och satte på Askungen 2.
Lyckades slumra till några korta gånger när Amanda somnade för att hon var så utmattad men vaknade varje gång hon började gny över örat.
fick en läkar tid kvart över elva och det visade sig att hon hade öroninflammation och att körtlarna i halsen var väldigt svullna.
Åkte hem och somnade på soffan efter lunch, sov kanske en halv timme medans Wille kollade på film. Amanda sov oxå och lyckades sova tre timmar. Då hade det redan värkt hål i trumhinnan så den värsta värken var väl över då.
Hela dagen har jag gått runt som i en dimma och jag hoppas verkligen att hon får sova hela natten för det behöver jag.
Gokväll!

Tömd på energi

Gick upp 05.20 i morse.  Började jobba 8.20-18.30 och sen direkt vidare till gymmet. Drygt en timme senare cyklade jag dessutom hem. Duschade och åt middag och nu sitter jag i soffan och orkar inte släpa mig till sängen.
Nu är frågan om jag ska göra likadant imorgon eller om jag ska träna på torsdag istället. Hm det är ju skönt att ha det gjort men å andra sidan så är jag så trött just nu så jag inte kan ta det beslutet. Får se hur pigg jag är imorgon när klockan ringer 05.20.
Godnatt

Träning

Det går verkligen upp och ner med min träning just nu men viktigast av allt är att jag tar tag i den hela tiden iallafall. Visserligen vore det ju bättre att det var mer regelbundet men en dag så... ;)
Den här veckan har det iallafall blivit träning i Tisdags, fredags och idag.
Målet är 4 ggr i veckan så jag får lägga i en växel till nästa vecka.
Fast att jag fick sovmorgon till halvtio i morse så är jag super trött nu. Får se om jag släpar mig i säng lite skapligt, är dålig på det.
Gokväll!

RSS 2.0