Helgen

Sådär då var helgen över, och måndagen oxå för den delen.
I lördags så jobbade jag först, halv tre slutade jag, skyndade hem och packade. Pussade 1000 gånger på barnen och Patrik och vid 3 hämtade Lina mig.
Då visade det sig att hon bitit sönder tanden(!!!). Men här tillät vi ingenting förstöra våran helg så den trasiga tanden fick hon dras med hela helgen ;) Efter att hon övertygat oss flera gånger att den inte gjorde ont såklart.
Väl uppe hos Agneta så käkade vi och sen gjorde vi oss iordning. Kilade över till affären för att köpa godis, eller kilade och kilade. Besteg ett berg för att ta oss till affären. Det tog på krafterna kan jag lova!
Vid tio så tog vi bussen och hamnade på kvarnen tror jag att det hette. Partade loss allt vi hade och det var såå kul.
Efteråt handlade vi den dyraste McDonalds burgaren jag nånsin köpt och så tog vi taxin hem.
Söndagen käkade vi frukost när alla sju sovare vaknat. ;) Sen åkte vi in till gamla stan och käkade glass på ben och jerrys glassbar. Sen spatserade vi runt i solskenet, det var såå varmt och skönt. Sen käkade vi lunch (klockan va typ efter tre men endå) Och så pallrade vi oss tillbaka och packade in oss i bilen och åkte hem. 
Jätte skönt att komma hem och pussa på mina älsklingar här hemma. Men jag har verkligen haft en super duper helg.  Tack tjejjer!
Idag har jag bara tagit det lungt, tvättat lite och lekt med barnen.

Nu ska jag slöa lite i soffan.
Gokväll

Nanyorri

Jag och mamma har blivit faddrar till en liten tjej i Kenya som heter Nanyorri. Hon fyller sex år dagen innan William fyller år. Vi har funderat jätte länge på att bli fadder men aldrig gjort slag i saken. Men nu äntligen har vi då tagit tag i det och i Tisdags så fick vi hem brev om att vi fått ett fadder barn. Känns kul att man bara genom en hundralapp i månaden (hundra kr var) kan förändra livet för ett barn sådär. Nästan pinsamt att man inte gjort det tidigare. =)

Annars idag har jag hunnit haft en vinprovning på jobbet, temat grillning. Det gick riktigt bra. Första gången jag höll i en provning så det var ju såklart lite nervöst. Men alla verkade nöjda iallafall.
Sen rejjsade vi in till Nyköping för att hitta en tröjja till mig, ska ju till stora staden sthlm imorgon och parta med tjej kompisarna. Härligt! Men jag jobbar först så vi kommer inte upp dit förrens på eftermiddagen.

Nu sitter jag och väntar på att Amanda ska vakna så vi kan gå ut en sväng. Wille är redan ute och springer med kompisarna så han kommer vara helt slut ikväll ;)

Ha de bra i solen!

Det är inte sant!!

Svinkoppor på William IGEN! Jag tror gud försöker radera våran familj..... eller något. *SUCK*

Bebis

Idag fick jag kika lite på Sofie och Dans lilla bebis Vincent. Sååå söt! Blev nästan lite sugen på en till ;)

Annars har jag hunnit uträtta lite ärenden och sånt smått  och gott.

Men nu är jag trött.

Godkväll

Fullt upp

Idag hade vi fullt upp hela dagen känns det som. Patrik var in och besiktade min bil på morgonen och Wille skulle till dagis. Sen var det lungt ett tag. På eftermiddagen var jag iväg på utvecklingssamtal på dagis. Det  gick fin fint. Hade ioförsig inte förväntat mig någe annat heller. Han är ju så duktig våran son. *stolt* Sen skulle vi iväg till doktorn med Wille som fått ont i pillevippen.  Precis innan vi skulle gå till doktorn så märkte jag att det hade runnit massa gegga i örat på Amanda. Så när jag bytte blöjja på henne passade jag på att ta feber och mycket riktigt hon hade lite feber. *suck* Wille fick salva utskrivet och doktorn var snäll och kikade på Amanda oxå. Som tur va så var det ingen öroninflammation men det var väldigt geggigt i örat så vi fick droppar till örat endå.
Sen uträttade vi lite ärenden på stan innan vi kilade hem till mamma där hon bjöd oss på mat. =)
Jag hade planerat att städa och mixtra lite här hemma ikväll men det slutade med att jag sitter och huttrar under en filt i soffan. Är så frusen!

hohoo!!??

Finns det verkligen någon som hänger kvar och läser här trots att jag är så kass på att uppdatera?

Snabb uppdatering är väl att det har varit påsk, firade den hos pappa. Jätte trevligt förrutom en sak. Inget jag orkar ta upp här men dom flesta har jag väl redan berättat det för tror jag.  Sen har vi mest tagit det lungt tillsammans. Patrik har haft sin lediga vecka så han har fortsatt med trallen på framsidan. Nu saknas det några plankor så är golvet klart där ute. Blir fin fint!  Sen har vi lite mer idéer om vad som ska händer där ute men det får vi kanske lägga på is ett tag. Vi får se vad som händer.
I Torsdags kom Patriks kompis Christoffer hit, så vi grillade på kvällen. Då var Dumle här oxå. Efter det kollade dom på någon krigs film och jag satt vid datorn.  I Lördags morse åkte grabbarna iväg på något softairgun spel så jag och barnen och hundarna var själva fram till söndag lunch. Vilken prövning ;)

William har blivit så himla stor, han går ut och leker i lekparken här utanför helt själv. Han har i princip spenderat större delen av dagarna springandes runt där ute med sina kompisar. Han har stupat i säng på kvällarna. ;)

Amanda växer så det knakar. Hon går längs med möblerna men tycker det fortfarande är alldeles för vingligt för att släppa med båda händerna. Hon har börjat härma ord som man säger ofta och vinkar eller klappar händerna så fort hon vill ha lite extra uppmärksamhet. Annars spenderar hon dagarna med att klättra på ALLT. Soffor, hyllor, bord och träningsmaskinen. Då är hon minsann inte rädd för att tappa balansen. Dessutom måste man hålla fast henne vid matbordet för hon klättrar annars ur barnstolen, man måste spänna fast henne i barnvagnen annars blir hon inte kvar i den. Man kan inte ha henne i några möbler utan sele. Och att byta blöjjor är en stooor utmaning, hon har INTE tid att ligga still. Vilken tjej! *pust*

Idag på kvällen så grillade vi hos mamma. Wille hade på något sätt övertalat henne att äta ute !! Han får verkligen som han vill där. Det var svinkallt. Men vad gör man inte för dom små liven ;)

Och så har ju en liten kille sett världens ljus. Sofie (inte jag för dom som trodde det nu) har blivit mamma till en liten Vincent. Som jag hoppas vi får åka och hälsa på snart.

Nej nu ska jag slappa lite på soffan. Eller först ska jag nog uppdatera min andra blogg.

Bye

Sjukdomar...

ja vad har hänt sen jag skrev sist. En hel del faktist. Jag är ganska kass på att uppdatera. Tänker flera gånger under dagen att jag ska blogga... men när jag sen sitter vid datorn så blir det inte så iallafall. Ska försöka bättra mig.
Det som jag kommer på lite spontant som har hänt är att vi varit på bvc på 10 månaders kontroll med Amanda. Hon väger nu 8970g och är 72 cm lång. Så  nu börjar det bli dax att snart byta till strl 74 men dom kläderna är fortfarande lite förstora. Våran stora tjej! =) Sen var vi och klippte Wiliam oxå. Och när han fick välja färg som dom skulle spraya håret med så valde han inte rött. Hör och häpna!!  Han valde rosa ;) Så han var knallrosa i håret när vi gick därifrån och han var stolt som en tupp! =)
I helgen var Agneta här igen, vi åt middag ihop och satt och snackade skit. Alltid lika trevligt. 
Sen har vi varit i nyköping och lite sånt smått och gott. Och så har vi det här med sjukdomarna oxå. Amanda har haft virus i luftrören och är fortfarande super fökyld. William har fått svinkoppor. Jag är så förbannat trött på alla sjukdomar nu så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Menmen.....  Kommer inte på så mycket annat av intresse faktist.
Idag storstädade vi sovrummet och så var vi iväg och fixade några kort. 
Imorrn ska vi hälsa på pappa, det ska bli kul. Länge sen sist.
Go´kväll!


Har förresten äntligen uppdaterat min viktblogg oxå.......

RSS 2.0