Erkännande!

Ok, då känner jag mig redo att erkänna. Eller egentligen inte, för jag tror knappt på det själv. Men vi väntar barn igen!! =) Ska bli såå roligt med ett litet syskon till William. Är i v.12 just nu och det preliminära datumet för knodden att anlända är just nu 21 Maj. Men det kan ju ändras!  Det känns inte som jag är gravid alls. Har inga sånna symptom alls. Mår inte illa. Ingen värk i höfterna (som jag fick i v.10 med Wille). Kanske att jag är mycket tröttare än vanligt. Men det kan ju oxå bero på att jag varit sjuk nu en längre tid. Börjar till och med tvivla på att jag är gravid. Skulle ju vara himla pinsamt och kommer till barnmorskan nästa vecka och inte va gravid. Nej nu har jag varit sysslolös för länge. Måste sluta tänka sådär ;) Vi är iallafall jätte glada!

Igår hände väl inte så jätte mycket. Jag och William skulle baka kladdkaka. William är ju väldigt hjälpsam av sig i köket. Så oxå med att ställa om graderna på ugnen när hans mamma inte ser. Så den kakan slängde vi i soporna ;). Sen gick vi ner på stan och handla hem lite mer ägg och gjorde en ny kaka, denna gång vaktade jag ugnen.

Idag har vi tagit det rätt lungt. Tvättar och lite sånt. Gick ner på stan med William så han fick bli klippt. Det var verkligen på tiden. Han skötte sig exemplariskt, satt snällt stilla även om det hände massa spännande saker runt om kring.

Nyklippt
Så här fin blev han i håret. Det syns inte så bra på bilden men han fick lite orange färg i håret oxå,
som han var MYCKET stolt över.
Efter middagen så myste vi lite i soffan med lite godis, fast att det inte är Lördag.
Det får man när man varit duktig oss frisören!

Imorrn börjar jag jobba igen. Får se om jag lyckas hålla mig frisk nu. Är inte roligt o vara sjuk alltjämnt.
Men det är bara att hålla tummarna för att det går bra.
Godnatt

Dagarna rullar på...

Har inte haft ork att skriva blogg i  helgen. Inte för att det har funnits så mycket att skriva om endå. Jag har mest gjort allt för att syselsätta William med diverse saker medans jag själv försökt vila så mycket som möjligt.
Peppen har varit på semester, från i fredags kväll tills nyligen. Han har bott hemma hos mina föräldrar eftersom jag är dålig så jag slipper gå ut på en massa promenader då Patrik har jobbat hela dagarna. Det har varit väldigt skönt, men det blir ju så fruktansvärt tomt på en gång.
Idag åkte vi in en sväng till Nyköping. Köpte lådor att lägga alla Willes leksaker i. Så nu ska jag ta mig i kragen nån dag när jag har ork och rensa bland alla hans prylar. Sen köpte vi en fåtölj som William ska få i julklapp och en ny datastol (ÄNTLIGEN) ;). Sen var vi och köpte nya skor till oss själva. =)
På eftermiddagen kikade Linda förbi och var sällskap åt energiknippet mig. Eller ok jag kanske överdrev lite. Jag var skitseg och satt mest och gäspade. Mina tröttbaciller smittade sen ner henne oxå ;)
Vi lyckades iallafall mecka ihop datastolen tillsammans, som tur va fick vi ju hjälp av "William da man". Hur skulle det gått annars? Han ryckte in i sista sekund och meckade lite med en drinkpinne han hittat i köket. En uppfinningarnas man ;)
Nu ikväll gick vi ner på stan och handla mjölk och godis och sen gick vi och hämtade Peppen. Sen var jag dyngsur!
Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och glo på tv. Förhoppningsvis håller man sig vaken fram till Prison Break. Eller det MÅSTE jag göra.. ;)
Gokväll!


Sjuk =/

Ja men då har man varit på vårdcentralen idag då. Det visade sig att jag troligen har halsfluss. De lyckades inte ta något prov på mig då jag höll på o kräkas varje gång hon stack ner den där äckliga pinnen i halsen på mig. Men allt tydde på det. Så nu ska jag avvakta några dagar för att se om det blir bättre eller sämre så utifrån det får jag hämta ut pencilin sen. Resterande av dagen har jag i princip tillbringat på soffan eller i sängen. Ungefär samma sak igår.  Så roligt har jag nu för tiden alltså. Det är så tråkigt att vara sjuk =/ Och nu har jag snart varit sjuk i över tre veckor tror jag. *suckar*

Men det är ingen ide att klaga, jag lär ju inte bli bättre för det.

Och som om det inte vore nog med det! Min älskade lilla son William förvandlades till ett litet monster igår, greppade min mobil och sulade iväg den allt han kunde. Så var den mobilen ett minne blott. Min älskade lilla rosa mobil *suckar*. Pappa skulle kolla om han kunde laga den, men jag tvivlar. Vilken liten skit unge han är...!
En sak som är bra iallafall är att cykeln är lagad, inte för att jag kan cykla runt nu när jag är sjuk. Men hel är den ;)
Bye


Det är inte sant!!!!!

Gissa vem som har jätte ont i halsen och känner sig febrig!? Jag blir galen. Ska jag aldrig mer få bli frisk? Verkar inte som det. *suckar stort*
Annars har jag o Wille spenderat större (typ hela) dagen med mamma o pappa. Ganska skönt när man känner sig hängig. Där finns ju flera som kan turas om och leka med Wille =)
Annars har de väl inte hänt så mycket mer idag. Patrik jobbar o jobbar så vi ses nästan aldrig =/.
Nej nu ska jag gå o lägga mig o bli frisk!
Gonatt

Liten extra Julafton!

Idag har varit som de flesta andra dagar. Lugn och behaglig. Varit på stan med lite ärenden. Satt på gården och snacka skit med Linda medans Wille grävde efter guld med det andra barnen i sandlådan.
Var även en sväng in till Nyköping. Skulle bara kika lite. Slutade med att Patrik inte kunde hålla fingrarna i styr utan köpte både duplo och leksaksverktyg till Wille. Ja jag vet, han är super bortskämd. Men han är värd det! =)
Wille förvandlas till byggare Bob
Världens finaste byggarbetare! ;)

På kvällen så lekte vi med Wille och hans nya grejjer såklart. Sen har det mest varit tv tittandes på schemat. Iallafall för min del!
Nej nu ska jag nog ta o gå och lägga mig. Somnade inte förrens efter tre igår och gick upp vid kvart i sju. =/ Visserligen sov jag en timmes lunch men jag känner mig lite små sliten endå!
Godnatt!

Lugnt

Gårdagens eftermiddag blev lugn, mycket lugn. Precis som jag förutspådde. Vi fick reda på att det var flera som ägnat åtskilliga timmar åt att leta efter den där första cachen och inte hittat den. Så vi antar att nån annan varit där och snott den helt enkelt.
Idag har vi tagit det lungt oxå. Varit och handlat och lite smått och gott. Jag var nere en timme på jobbet för att vara med på en arbetsmiljöinspektion. Det gick bara fint.
Nu ikväll blir det bara mys. Kanske ett parti Tp.
Och klockan tio ikväll så börjar äntligen Prison Break igen! Jihoo!!

Gokväll!!

Geocaching

Igår provade min kära sambo på geocaching och blev helt frälst! Så idag släpade han ut hela familjen på en runda på femöre. Man kan väl lite enkelt förklara det som att man letar efter gömda skatter (matlådor inslagna i systempåsar, innehållandes små pryttlar och en liten loggbok) med en gps.

Klockan nio imorse begav vi oss iväg tillsammans med Williams farmor och farfar. LillPeppen hade vi släpats med oss oxå.
I lite mer än tre timmar knallade vi runt och letade skatter. Hittade 3 av 4 och det var ju duktigt av oss. Men så här på efterhand tror vi nog att vi kanske vet var den första var iallafall. Vi ska åka dit nån annan dag och kika igen. Vi hann även med att sitta ute vid femörehuvud och fika lite mackor och dricka varm oboy. Det var jätte mysigt och vi var helt slut när vi kom hem. Jag, Wille och Pepsi sov en stund ;) Vi får se vad som händer under eftermiddagen. Inget extremt kan jag lova. ;)
Mina prinsar
Mina älskade Prinsar!

Typiskt

Då har man väntat hur länge som hellst på att cykeln ska bli klar. Så hinner vi köra ett varv, jag och Wille. Och gissa vad som händer!?! Jo när vi ska dra ut på en sväng till, så lossnar ena pedalen!! Jag blir sååå ledsen. Och Wille oxå. Det var han som hade övertalat mig att ta den där andra svängen. *SUCKAR* Jag måste ha gjort "han-där-uppe" någe riktigt ont. =/
Annars har vi varit på stan idag med mamms och papps. Vi blev även bjudna på resturang av dem.
När Patrik kom hem på eftermiddagen så gick vi o handlade och sen har vi myst och glott på tv.
Nej dax för sängen. Ska ligga o beklaga mig för Patrik hela natten tror jag....

Fredag

Idag har jag bara tagit det lungt. Var jätte trött i morse och kände mig riktigt hängig. Så det vi har hittat på idag, jag o Wille har varit inomhus nästan hela tiden. Sen har vi hunnit med att uträtta endel ärenden oxå. Bland annat kilat till vårdcentralen och även fikat med mamma på jobbet.
Vi var även en sväng till pappa och kikade på cykeln som äntligen äntligen blivit klar. Snacka om att det har varit mycket strul. Men den har blivit såååå fin! Imorrn får vi inviga den, om det nu är någorlunda fint väder såklart.
Idag kom min underbara pojkvän på världens bästa ide. Att vi skulle äta kina mat. Gud så gott! Har inte ätit det på år och dar. Behöver jag säga att jag är proppmätt fortfarande? ;)
Nej nu ska jag gå och sova. Är helt slut!
Godnatt


Fortsättning på dagen

Det blev inte så mycket uträttat som jag hade tänkt mig. Tvätten ligger kvar och det är fortfarande relativt stökigt här. Även om jag röjde undan det allra värsta innan Linda kom hit och hälsade på.
Vi var ute och fixade lite ärenden och så köpte vi fika som vi fikade här hemma. Jätte trevligt. Wille spelade pajas som vanligt.
När Linda hade gått hem kikade jag o Wille på  lite barnfilmer på datorn och sen fick han hoppa i badet en stund.
Wille matvägrade sen, ville inte ha mat och inte ens mackor. Kanske fortfarande mätt från fikat? Det hade ju ändå gått över tre timmar sen vi fikade. Menmen vi ser väl om han vaknar senare och är hungrig.
Nu sitter jag bara och väntar på att min alldeles egna prins kommer hem och gosar lite med mig.
Måste bara klaga lite här oxå. Våran datastol är sönder. Så den åker ner till botten hela tiden. SÅÅÅ störigt. Så man sitter typ på golvet och skriver vid datorn. Jag blir så upprörd varje gång att pulsen höjs. *aarrrgh*
Bäst att sluta... =)

Lekparken

Idag på förmiddagen så har jag, Wille och Linda varit i lekparken nere i färjeläget. Var jätte skönt där nere. Nästan helt vindstilla och solen värmde på så skönt! Wille härjade på och grejjade så på hem vägen var han helt slut sen. Och när det var dax för lunch va han så trött att han inte ens orkade äta. Lyckades peta i sig en halv smörgås bara.
Wille busar i lekparken
Vi får se vad vi hittar på i eftermiddag. Kanske blir det en tur till lekparken igen. Eller så hittar vi på någe innomhus. Får se hur mycket energi jag har. Jag är ju faktist sjuk fortfarande. Och som det ser ut nu så kommer jag vara sjukskriven en vecka till. Inte kul men kanske lika bra.
Nej nu ska jag gå o läsa en stund och sen kanske kanske städa lite.. eller iallafall ta tag i tvätthögen. Eller så orkar jag inget av det ;)

Min nya blogg!

Jaha då har jag bestämt mig för att blogg lite här istället för min gamla blogg. Den kommer att ligga nere ett tag, men kommer med högsta sannolikhet tas upp om ett bra tag igen. Ni kommer att förstå senare. Jag kommer förhoppningsvis bli bättre på att skriva här än vad jag var i den gamla ;)

Ja men vad har hänt de senaste dagarna då? Jag har varit sjuk i snart tre veckor. Men jobbade hela förra veckan endå, vilket resulterade i att jag är sjukskriven i minst en vecka nu =/. Obra. Måste vila så att viruset jag har i halsen inte ska fortsätta längre ner i lungorna. Men jag har svårt att sitta still ibland så i söndags så tjatade jag ihjäl stackars Patrik så vi storstädade hela huset. Dammade, tvättade fönster och mixtrade hela dagen. Blev såå fint.
Men nu när man har gått hemma ett par dagar så har det givetvis förfallit på en gång. Hur kan vi röra till det så mycket på så kort tid? Jag fattar inte!
Wille har ögoninflammation. Det börjar bli bättre så det verkar läka ut av sig själv. Så han slipper ögondroppar. Det är ju skönt. Men han ser ut som om nån slagit han på båda ögonen. Röd och lite svullen.

Idag har jag, Linda och Wille varit i lekparken så Wille skulle få springa av sig lite energi. Det är ju inte så jätte lajbans o va hemma med mig när jag är dålig. Kallt va det!  På kvällen har jag varit på möte på jobbet.

Nej nu ska jag ta ut Peppen på en runda och sen ska jag sova.

Godnatt!

RSS 2.0