Vilken helg

Lördagen jobbade jag till halv tre och sen gick jag hem. Trodde det skulle bli en skön promenad, men det blev mest bara jobbigt och besvärligt. Hade ju snöat massvis och det var oplogat och halt. Men men jag gick iallafall. ;)
Sen plockade jag lite här hemma och sen käkade vi pizza.
Igår så var vi ute i pulkabacken på förmiddagen. Sen åkte vi in till Nyköping och shoppade lite. Och allt jag hittade och behövde var det 50% på, love it!
sen köpte vi med oss Mcdonalds mat hem (mycke onyttigheter här, jag vet).  Hemma sen så pysslade vi lite, hängde upp lite skåp och hyllor, jag hängde upp dom nya gardinerna och satte upp dom nya stjärnorna och ljusstakarna. Blev så bra så! Och äntligen så fick vi upp prinsessorna i Amandas rum oxå, hon blev helnöjd. ;)
Idag har jag varit hemma med barnen. Amanda har feber och hostar en hel del. Får riktiga hostattacker som låter väldigt otäckt emellanåt.
Ringde och pratade med bvc som tyckte att vi skulle köra på lite hårdare med hennes "puffmedecin". Får se om det är någon förbättring till imorgon.
Jag har fått sån fruktansvärd hemsk värk i min visdomstand, eller inte i men den växer väl eller något. Och käken, halva halsen, tungan, kinden och örat värker pga den. Hemskt =/
Just ja, eftersom att barnen missade lucia firandet på dagis idag så bestämde vi att deras mormor,  morfar och morbror skulle komma hit och så skulle dom lussa lite för dem. Och det gjorde dom. ;)
Trodde dom skulle banga ur och inte vilja men efter att Amanda dragit ner glittret framför ögonen och stoppat ner ljuset innan för klänningen (så klänningen skulle börja lysa) så kom dom igång ordentligt och rockade loss. Det gick så hett till att Wille tappade sitt ljus (jo, pepparkaksgubbar håller oxå i ljus ;) )och de gick sönder. Men inte ens en sån sak kunde stoppa det här lucia tåget.
Gullungar!
Nu sover dom små liven och jag sitter och ojjar mig över min jävla tand.
Bye

Hemma med sjukling

Imorse rusade jag upp som vanligt, duscha, gjorde mig iordning och väckte barnen. Inser då att Amanda inte är kry. Tar upp dem och gör dem iordning och käkar frulle men bestämmer mig sen för att ta feber och det visade sig såklart att hon hade feber.  Så det var bara att ringa runt och sjukanmäla. Ska iallafall iväg och jobba efter att Patrik kommit hem i eftermiddag.
Idag har det hittills bara varit mys med barnen. Nu sover Amanda en stund och Wille spelar dataspel.
Ha en bra dag alla!

Jobb, jobb, jobb

Jag har verkligen inte haft någe alls att skriva om på sistone. Jag har varit så sjukt trött på sistone + att jag har jobbat mellan 8.20-18.30 måndag, tisdag, onsdag.
Ringde även till en läkare och berättade hur sjukt trött och orkeslös jag är, har ju svårt att hålla mig vaken på dagarna, fast att jag sover massvis. Men han (läkaren) tyckte inte att det var någon idé att boka in någon tid för dom har så mycket att göra. Hans tips var att äta vitamintillskott, sova på bestämda tider och försöka vara ute så mycket som möjligt i dagsljus. Hur nu det ska gå till när man jobbar som man gör, inte mycket till dagsljus innan åtta på morgonen eller efter halv sju på kvällen. Menmen en stund på lunchen hinner man ju ut, men då är det ju endåså molnigt och snö.... *gnäll gnäll* Har iallafall köpt vitaminer.
Idag har jag däremot varit ledig. Skönt!
Skjutsade Amanda till dagis till halv tio för hon skulle på gosedjurs kalas där. När vi lämnat av henne där så åkte jag och Wille ner på stan och fikade på jobbet. Sen kilade vi in till bibblan och läste dinosaurie böcker och spelade dinosaurie spel på datorn. Jätte mysigt.
När vi hämtade Amanda var hon så stolt och glad för dom hade ätit glass, sjungit och fått ballonger på sitt gosedjurs kalas. =)
Sen har vi varit ute i flera timmar och lekt i snön.
Nu har barnens farfar kommit hit och hälsat på och ska stanna här tills på måndag tror jag det var.
Imorrn blir det jobb igen.
Go´kväll!

Sitter på jobbet, har lunch. Kikar ut på g...

Sitter på jobbet, har lunch. Kikar ut på gubben som plogar torget. Är ett under att han inte kört ihjäl någon än. Visserligen kör han mycket lugnare än galningen förra året, men det hjälper ju inte som förklaring den gången han inte hinner bromsa för ett litet barn som springer fram mellan snöhögarna. Eller någon annan heller för den delen. Nu är det strax dax att börja jobba igen.


pju vilken helg

Willes mage lugnade ner sig efter lunch och vi åkte till busfabriken hela familjen. Och där härjade hela familjen i tre långa timmar. Kollade på klockan när jag var helt slut och trodde det var dax att åka hem, men då hade det knappt gått en timme ;) Vet inte vilka som var tröttast, vi eller barnen. =)
Idag var jag och barnen ute i pulkabacken ett par timmar, träffade Agneta, hennes kille och hennes syskonbarn där oxå. Alltid trevligt. När vi kom hem hade Patrik plockat undan en massa här hemma. Så vi käkade lunch och sen sorterade jag tvätten och vi rotade fram lite julpynt osv.
Nu blir det glögg och pepparkakor!

Vi klarade av första natten

Igår blev Amanda lite kinkig (som väntat) när det var dax att sova. Visserligen hade hon fått little pet shop djur som present för att hon var duktig som slutade med nappen. Men när det var dax att sova hade hon nog gärna bytt djuren mot en napp.
- Snälla mamma, jag kan verkligen inte sova utan napp. Sa hon. Gullunge. Men när vi erbjöd henne att få sova i våran säng istället så somnade hon på en gång. Och vaknade inte en enda gång och frågade efter nappen, våran stora tjej.
På tal om petshop djuren, så var det bland annat en liten flodhäst med där som Amanda bestämt säger att det inte är en flodhäst, det är en "goderafton"...... hm jaaa fråga inte ens ;)
Nu på morgonen har Wille gnällt att han mår illa och har ont i magen. Håll tummarna för falskt alarm och ingen magsjuka som är på G.
Ha en bra dag!

Kan bara meddela att amanda börjar inse vi...

Kan bara meddela att amanda börjar inse vidden av sitt nappbeslut och är just nu en smula missnöjd. Tror hon ångrar sig en hel del. ;) får se hur den här kvällen slutar


Amanda har efter eget initiativ hängt alla...

dsc00635 (MMS)

Amanda har efter eget initiativ hängt alla napparna i nappträdet. Undrar om hon inser vad hon gjort ;)


RSS 2.0