Visst är det härligt med snö!! Blir glad b...

Visst är det härligt med snö!! Blir glad bara jag tittar ut. Hoppas, hoppas att det får ligga kvar hela vintern. Måste bara skaffa lite varmare kläder,frös massor i pulkabacken igår. Nu är det strax dax att sätta fart o jobba igen. Bye!


1:a advent

och jag har inte pyntat ett skit än.  Jag är alldeles för trött, och idag är jag väl lite extra trött för igår var jag på personalfest. Riktigt trevligt! :)
Vi har iallafall varit ute och lekt i snön två vändor, varav sista gången i en pulka backe.
Nu borde jag plocka fram allt för imorgon och sen krypa ner i sängen. Jag blir ju inte piggare av att sitta här iallafall. ;) Men känner jag mig själv rätt så är jag alldeles för rastlös för att ens kunna somna innan typ tolv. Och när jag väl somnat är det bara att hålla tummarna för att jag får sova hela natten utan att barnen väcker oss, och om dom sover så får vi hålla tummarna för att jag inte ska vakna femtioelva gånger av mig själv och ha svårt att somna om under natten. Borde det inte vara enklare att sova hela natten om man är så skittrött som jag är...?

Sitter på jobbet. Är skittrött fast vi fic...

Sitter på jobbet. Är skittrött fast vi fick sova hela natten. Hur ska jag orka hålla mig vaken hela dagen?


Helgen

Har haft fullt upp hela helgen. Barnens farmor har bott här från torsdag till igår så det har varit full rulle.
I Lördags när barnen bakade bullar med farmor blev Amanda hängig och det visade sig att hon hade feber. Igår fick båda barnen feber och idag har de feber med. Inte jätte hög feber, tillräckligt mycket för att dom ska vara hängiga och griniga, men tydligen orkar dom bråka fortfarande iallafall. Menmen vi har kollat på lite film och nu  ligger Amanda i sin säng och vilar och Wille ligger på soffan framför en film. Så då passar jag på att blippa lite dator. ;)
Får se vad jag hittar på resten av dagen.
Bye

Vilken lyx, barnen och deras farmor har ba...

Vilken lyx, barnen och deras farmor har bakat massvis med bullar. Frysen är snart full. :) nu sover barnen och patrik middag ;).


trött

Trött som vanligt, men idag är det värre än vanligt. Först upp en timma tidigare än vanligt för att sen åka iväg på kurs. Systematiskt arbetsmiljöarbete. Jätte roligt, men svårt.
Haft en  bra dag iallafall.
Men nu är jag så trött så jag har svårt att hålla ögonen öppna. Men barnens farmor är här på besök så jag får väl hålla mig vaken och vara lite social en liten stund till. =)
Gokväll!

Jag är så sjukt trött hela tiden. Fattar i...

Jag är så sjukt trött hela tiden. Fattar inte varför, nån som har något bra tips på hur jag ska bli piggare? Som det är just nu är det knappt jag orkar hålla ögonen öppna om dagarna. Ge mig mer energi!


Provar att mobilblogga.

Provar att mobilblogga.


Övervinna rädsla

Myskvällen blev lyckad igår, glodde på kärleksfilmer och käkade godis. Men som alltid så lessnar jag ganska snabbt på att vara själv så sen blev myset mest ett låååångt väntande på att mina kära sambo (som inte trodde han skulle vara hemma senare än 23) skulle komma hem. Kan meddela att han snurrade in här vid 01.30 och då sova jag ;)

Idag skulle vi ( jag) ta tag i en av mina rädslor och som jag har en enorm ångest över. Köra bil, nu garvar säkert alla läsare på sig... har man körkort så har man. Men iallafall det var en grej som hände för länge sen (typ 2006 eller nått) och då blev jag skrajj och sen har jag skjutit på att ta tag i att börja köra igen. Jag har alltså inte kört bil sen dess. Ju längre tid det har gått desto räddare har jag blivit. Skitlarvigt jag vet... men man kan ju inte styra över sina känslor som ni vet. ;)
Men iallafall idag tog jag tjuren vid hornen och skit nervös, darrig och illamående så har jag kört runt varv på varv i Oxelösund och Nyköping med min underbart stöttande och lugna sambo som peppat mig att fortsätta. Allt gick bra, inga motorstopp, inga överkörda människor och inga märken på varken våran eller nån annans bil eller egendom heller. Kan ni gissa att jag är stolt över mig själv? Så stolt att jag kan spricka. Jag som till och med hade funderat på att klippa mitt körkort och slänga det för att jag trodde att jag aldrig skulle våga igen.... tur jag inte gjorde det.
Nu är jag helt slut psykiskt, det tar på krafterna att vara modig. ;)
Idag har William varit på kalas på rosvalla. Dom bowlade, åt mat och fikade där. Det var en av hans kompisar från gården vi bodde på förrut, Julia som fyllde år. William hade haft super kul (första gången han bowlade, om man inte räknar med Wiispelet då) och var så mallig när han kom hem och berättade att han minsann fått en strike en gång. Våran stora prins.
Har förövrigt haft en riktigt jä**a skitvecka så jag är glad att en ny börjar imorrn. Den måste bara bli bättre.... Håll tummarna!
Bye

Myspys

Igår skulle vi ha fredagsmys med Wille, kika på film bara vi tre. Slutade med att vi sov som stockar i soffan hela gänget. ;)
Idag får jag mysa själv, Patrik ska på jobbfest.
Nu ska jag fortsätta städa och sen komma på något till middag.
Trevlig helg på alla!

En sån här fin dator

har jag skaffat mig:
Min fina röda dator!

deprimerad

Är inne i en låg period just nu... kanske för att de är mycket otrevligheter runt omkring just nu. Blaskväder, sjukdomar, trotsiga barn, vän som talat illa om en osv osv.... Kul jul liksom, kanske inte konstigt att det är svårt att hoppa av lycka just nu.
Igår kom Amanda hem från dagis och halva ansiktet är sönderrivet, det är andra gången nu + att en gång kom hon hem med världens största blåtira och bula för att nån annan tjej där spöar på henne då och då. Visst jag vet att Amanda inte är någon ängel själv, men kan inte personalen hålla koll så hon slipper bli alldeles sönder riven, tänk om dom får tag i ögonen eller så..... *suckar*
Äsch jag skriver inge mer för jag vet att det bara blir gnäll idag och det är ändå inge kul att läsa om. Kände mig tvingad att skriva något nu när jag såg att mina besökare har blivit så många fler (Ni andra kanske inte tycker att det är så många men för mig som brukar ha 3-4 unika besökare om dagen förr så blir jag helt chockad nu när jag ser statistiken). Vilka är ni som följer bloggen egenligen? Har ett snitt på ca 13 unika besökare om dagen så lite nyfiken blir jag ju. ;)
Nu ska jag nog lägga mig på soffan och tycka lite synd om mig själv.
Godnatt

Magsjuka

I Tisdags åkte jag till jobbet som vanligt. Men på lunchen ringer Patrik och berättar att dagis ringt och sagt att William antagligen var magsjuk. Så det var bara o åka hem igen. Wille hann bara precis innanför dörren innan det bröt ut på riktigt så att säga. Så Wille och jag spenderade dagen på en madrass framför film och brevid en hink. Stackarn! På eftermiddagen kom Amanda hem, kvällen höll vi oss lugna och sen nattades barnen. Patrik började då känna sig risig så han gick o la sig. På natten blev det hans tur att få magsjuka.
I onsdags så höll jag ångan uppe här hemma för att absolut inte känna efter om jag var på G att bli sjuk. ;) Tvättade allt jag kunde hitta, bädda rent alla sängar, dammsög och tvätta alla golv osv osv. ;) Fick iallafall för mig att jag skulle till komet men hann bara in och sätta mig på en stol så kände jag att pulsen steg, magvärken blev värre och jag fick panik. Rusade ut därifrån och ringde med gråten i halsen till Patrik som fick komma och hämta mig. Väl hemma slockna jag på soffan och sov i nästan två timmar.
Idag har jag jobbat hela dagen, magen svider och vill inte alls vara med.... Mari på jobbet tror att jag har magkatarr, jag vet inte ens vad det är.
Jaja menmen tråkiga nyheter är att en degus har farit till degushimlen ikväll. Rip.
Nu soffslapp. Jag ÄLSKAR den nya soffan. Bästa köpet ever..... efter huset såklart. ;)
Bye 

Slutkörd

Helgen swischade förbi på ett ögonblick. Jobbade lördagen och på kvällen kom Agneta hit och pratade lite skit med mig. Alltid lika mysigt när hon är här.
På söndagen fixade och trixade vi här, storhandlade och uträttade en hel hög med ärenden.
Idag har jag jobbat mellan 8.20-18.30 och sen gick jag direkt till gymmet och tränade en timme. Och nu sitter jag här.... spännande värre liksom.
Imorrn blir en likadan dag till..... weho!
Jag är trött som en gnu.

RSS 2.0