trött tisdag

Jag är trött, sliten och helt slut. Har ont i huvudet och halsen =/
Har inte gjort något alls under dagen. Bara slöat och försökt att få dagen att gå.
Nu sover Amanda, efter att ha kollat på Tingeling tusen gånger idag. Hon har för övrigt feber igen och kommer vara hemma imorgon från dagis, med Patrik.
William och Patrik är iväg och kikar på monster trucks. Hoppas dom kommer hem snart så vi kan äta middag. Börjar bli hungrig.
I söndags fyllde Patrik år. Vi smög upp så han fick sovmorgon och sen åt vi mysfrukost hela familjen i soffan. vi var iväg en sväng till Oscar och firade hans 5 års dag oxå. På kvällen kilade mamma och jag iväg till gymmet och tränade lite.
Igår var det dax att jobba, slutade klockan två. Sen på kvällen så åkte mamma och jag o tränade igen. Vi är på G! ;)
Imorgon börjar jag 07.00, slutar 18.30 och ska träna direkt efter det. Kommer bli trött!
Gokväll

Myslördag med Amanda

Idag är Patrik och Wille iväg och kikar på lastbilar. Dom åkte tidigt i morse när jag och Amanda fortfarande låg o sov. Så idag ska vi ha mysdag hon och jag. Vi började med frukost i soffan framför aptv.
Amanda vill helst gå och hälsa på mormor och morfar, hon har till och med valt kläder som "morfar gillar". Har ingen aning om varför han skulle gilla dem kläderna, men har Amanda sagt så..... ;)
Igår var jag och  mamma och tränade på det nya gymmet. Vi provad alla maskinerna lite försiktig, testade att ställa in dem och sådär. Blev väl ingen jätte tung träning men nu känner man iallafall att man har lite kläm på hur det funkar. Så nu kan vi köra igång på riktigt... eller nått. ;)
Jag vaknade ju med nackspärr igår, det känns lite bättre idag. Men jag har fortfarande ont. =(
Nu ska jag kika runt lite till på internet innan jag och Mandan hittar på någe skojj.
ByE

Tror ni jag fick något gjort?

Näpp!!
Eller vi införskaffade lite dvd förvaring iallafall, alltid något.
Får se om jag får mer gjort idag. Idag ska jag iallafall baka muffins, har fått ett recept av Agneta som jag måste testa.
Ikväll ska vi på möte så vi (jag) lär inte få så mycket gjort idag heller.
Jag kommer att ha MYCKET att göra sista veckan innan flytt, trots min noggranna planering. ;)
Bye

framför datorn igen

egentligen borde jag fortsätta rensa garderober, det är en kvar! Även en byrå kvar, fast det är Patriks grejjer så det är kanske bäst att han är med då. ;) Sen finns det en hel del annat som borde rensas och gås igenom.... utöver dom två påbörjade förråden alltså! Men istället hamnar jag här framför datorn nu när Amanda sover (feber idag igen) och Wille kollar på transformers. Just nu gör jag mycket viktiga saker som att kolla in nån smart dvd förvaring till alla hundratals filmer, fundera över vilken tapet vi ska ha i sovrummet osv. Funderar även på att rensa lite på datorn då jag hade en hel del som inte behöver vara kvar. Jaja får se om jag får något gjort över huvudtaget.
Jag kanske skriver ikväll och rapporterar om vad jag åstadkommit eller inte ;)
Bye så länge

jahaja då kände jag för att skriva några rader här igen!

Vad har då hänt sen sist jag skrev.
Jag har ju för det första haft semester. En lugn semester på hemmaplan eftersom att min kära sambo inte fick någon semester i år.
Vi har dragit från lekpark till lekpart, plockat svamp och bara myst faktist. Riktigt skönt.
Vi åkte till kolmården en dag, vi valde den varmaste. Tyckte vi var smarta som tog en sval mulen dag men väl framme hade det ändrat sig och det blev skit varmt. Men det var supertrevligt endå. I princip alla djur var framme så barnen kunde se dem. Vi åkte även linbanan ett varv.
Dagen efter det (min födelsedag) bestämde vi oss för att åka till Söderköping och äta glass. Vi släpade med oss Sofie, Dan, Vincent, Anna, Patrik & Oliver. Så vi var ett stort gäng som åkte. Och glassen där var ju förstås supergod och framför allt super stor! Men det gör ju inget när man bara åker dit en gång per år... knappt det faktist.
Wille har även han hunnit fylla år, det firade vi med barnkalas på förmiddagen och släkt&vänner kalas på eftermiddagen. Han fick en hel hög med presenter förstås, allt i från transformers, star wars grejjer till kläder och spel. Man kan sammanfatta det hela med att han var helnöjd ;)
Nu harvi återgått till vardagen, dvs egentligen ska jag jobba men är hemma med Amanda som är sjuk. Feber igen.
Hoppas den här hösten blir bättre än våren.
Om 52 dagar flyttar vi. Känns länge kvar, fast när man tänker på alla ettusentrehundrafyrtioelva grejjer som måste fixas så känns det faktist lite snålt om tid. Ärligt talas känns det som om jag borde ta tag i saker och ting istället för att sitta här. Menmen allt löser sig. Vi har iallafall börjat, stora förrådet är påbörjat och nu håller vi på med finliret. Dvs rensar i kartonger och påsar osv. Förrådet här inne är oxå påbörjat och hade varit klart om det inte varit för att när vi rivit ut precis ALLT så ringer lite familjer och vill komma o kolla på stället ifall dom ska hyra efter oss. Så vi kasta in allt i förrådet igen förrutom det vi rensat ut som skulle slängas förstås. Så vi behöver riva ut allt igen och packa ner det i kartonger lite snyggare än sist.
Sen idag har jag börjat rensa barnens garderober, på trasiga, urtvättade och urvuxna kläder. Min egen garderob har jag oxå påbörjat och är nästan klar. Måste vila lite först  innan jag fortsätter. ;)
Så vi är på gång. Sen så har ju snälla Anna & Patrik skänkt en hel drös med riktiga flyttkartonger till oss, säkert 30 st eller så. Jätte snällt!
Ja, så har vi beställt bård till Williams rum, vi beställde till Amandas rum med men dom hade inte den hemma så nu måste vi hitta en ny. Sen är tanken att vi ska måla deras rum och tapetsera vårat sovrum innan vi flyttar in. Så det är inte bara packningen vi behöver ta tag i. ;)
Igår var jag även och skrev in mig på det nya gymmet här i stan så om jag känner att jag inte har något att göra om kvällarna så kan jag ju kila ner där och träna. =) Där börjar jag iallafall på fredag, då hoppas jag att mitt kort har kommit.
Nej nu ska jag försöka slita mig från datorn och göra klart min garderob för ikväll ska jag ner till jobbet och inventera.
Ha de gott =)

RSS 2.0