Men typiskt!!

Gissa vad man upptäcker när man väcker lilla Amanda, ögoninflammation IGEN!  Det blev ingen spruta den här gången heller alltså. Men nu får vi iallafall ögondroppar, hoppas skiten ger med sig nu så dom kan få vara friska någongång.
Jaja bara att dra ner på stan och trängas med alla pensionärer på apoteket då.
Vet ni, jag saknar mitt jobb faktist!

Seeeg

Usch vad seg jag är idag. Igår rev jag ut i princip hela Willes rum, gick igenom och sorterade alla leksaker. Dammade så grundligt man bara kan. Sen fick vi upp alla skåp, en hylla och ställde in bokhyllan. Satte upp nya gardinerna oxå och så fixade jag dit inredningen till skåp och hyllor. Nu är det tre hyllor kvar som ska upp på väggarna och lampor och tavlor. Sen ska alla leksaker in på något snyggt sätt. ;) Var helt slut igår när vi gav upp för kvällen. 
Nej nu är det dax att göra sig iordning. Ska till bvc idag så Amanda ska få en spruta och sen blir det till och pyssla lite mer här hemma. Skönt o ha ett projekt o pyssla med nu när man går hemma med sjukt barn.
Ha en bra dag!

Ikea

Idag åkte jag och Patrik till Ikea. Barnen fick stanna hemma, deras farmor och farfar var här och passade dem. Skönt för Wille som ju har gått och blivit sjuk. Så ni kan säkert gissa vem som inte kan jobba imorgon.

Men iallafall på Ikea så shoppade vi loss, vi har bestämt oss för att göra iordning Williams rum så han får det fint där inne. Och jag klarade nästan våran planerade budget. =)
Jag har börjat skruva ihop grejjerna men eftersom att jag endå blir hemma imorgon så kan jag fortsätta då. Hoppas bli klar så vi kan ställa iordning rummet imorgon. Sen är det lite mer små pyssel som ska fixas, beställa några Wallies och köpa färg och måla om ett par sänglådor. Sen måste vi hitta en bra lampa till hans rum oxå. Det kommer bli jätte fint, hoppas jag. ;) Och framför allt hoppas jag att Wille kommer att tycka det.
Nej om man skulle ta och skruva lite mer hyllor nu. I Love Ikea! =)

Ska försöka lägga upp bilder sen på Willes stylade rum. =)

Är det inte det ena så är det de andra

Sitter i soffan och kikar på melodifestivalen, andra chansen.

Amanda var sjuk hela veckan, började med ögoninflammation och sen blev det feber och en ordentlig förkylning. Igår var hon relativt pigg men vi var hemma då med. Vill att dom ska ha en feberfri dag innan dom går till dagis.
I natt vaknade Wille och var jätte ledsen, rusade in för att se vad som hänt.
-Mamma, min röst är borta...
-Nejdå, du har den kvar. Du har nog bara drömt någe.
-Neeej jag tror det kommer bakterier från magen som kryper upp i halsen och tar bort min röst.
-Wille, har du ont i halsen?
-mmm

Japp det går att beskriva halsont på dom mest underliga vis ;)
Idag har han för er som undrar 39 graders feber, halsont och hosta.
Tror ni det är för mycket att hoppas på att få jobba nästa vecka? Börjar nästan bli pinsamt att ringa jobbet och säga att barnen är sjuka. Menmen, man kanske skulle anställa en barnflicka eller någe som kan ta hand om de små liven när dom är sjuka. Äsch det skulle inte funka, jag är för blödig när mina små hjärtan är sjuka. ;)

Påtal om sjukdomar så är jag rätt sliten jag med, vet inte om det är pga sömnbristen från veckan som gått eller om man blivit smittat av någe skit. Har lite lite ont i halsen oxå. *suckar*

Bye

ögoninflammation

Då har amanda gått och fått ögoninflammation. Hon är otrolig den donnan, allt lyckas hon få. Känns som om jag är hemma mer med sjukt barn än jag jobbar just nu. Men men inte mycket att göra åt. Jag vet ju att det nångång vänder och blir bättre.
Det var en liten uppdatering från moi! =)

RSS 2.0