Vilken morgon

Brukar vara bortskämd med att barnen sover till åtta på morgonen iallafall. Och då är dom ganska lugna och småmysiga när vi går upp.
Imorse var jag helt övertygad om att nån varit här och bytt bort våra barn.
Kvart i sex vaknade de små liven och så fort dom fick syn på varande började dom att bråka och slåss. *SUCK*
Efter att vi käkat frukost efter många om och med och en hel del bråk var barnen lika trötta som mig så vi bäddade ner oss i soffan och kollade på två filmer. Sen gick resten av dagen ganska smärtfritt endå och jag orkade till och med släpa mig till gymmet. Men det är en annan historia.

Busfabriken

Var på busfabriken med barnen igår. Barnen tyckte det var super kul och härjade runt som bara barn kan. Jag och Patrik hade svårt att hänga med i deras tempo men det om någe måste ju räknas till träning för man är ju helt slut när man kommer hem.
På kvällen blev det lördagsgodis och mys i soffan framför fångarna på fortet. Gulligaste barnen i världen skötte sig perfekt och förtjänade att få vara uppe en lite längre stund på kvällen. Men ingen av dem protesterade när det var dax att sova och somnade så fort dom lagt sig.
Idag har vi hälsat på hos mormor och morfar. Och så har vi varit ute i pulkabacken en sväng.
Nu mys i soffan.... utan barn =)

Ligger på soffan och väntar på att maten s...

Ligger på soffan och väntar på att maten ska bli klar. Patrik och barnen är och handlar och det slog mig just att jag tror det här är en av extremt få gånger som jag varit helt själv hemma. Iallafall sen vi flyttade. Ganska tyst och skönt faktist ;)


William

Förut vaknade Wille och gick upp och kissade.
Patrik upptäckte sen att han använt sin egen dörr som toalett.... ;)
Godnatt

Just ja

Jag har dragit igång min träningsblogg (eller vad man nu ska kalla den) igen. Det går lite trögt eller lite snarare heltrögt med den men jag försöker iallafall. ;)
Ja men om ni är intresserade är adressen trixiie.bloggie.se .
Ska bara ta mig i kragen och sätta igång och träna lite så jag har något att skriva om ;)
Ni får gärna jaga på mig lite grann ;)

Härliga dag

Idag är min lediga dag och tro det eller ej min mina små trollungar tog sovmorgon till 09.10!! Halleluja!
Sen hade vi bara mys på förmiddagen och kollade på film och tog det lungt. Efter lunch var vi ute och lekte i blasksnön, byggde snölykta och kojja och lite sånt.
Annars har det mest varit en lugn dag med plock här hemma, nu sover dom och vi sitter med varsin dator i knät och är såååå sociala med varandra ;)
Bye

ååh Nej!

Fy va trist att det töar redan. Vill att snön ska ligga kvar iallafall februari ut. Så tråkigt att allt bara ska vara grått o blött när det kan vara vitt och fint istället.
Håller alla tummar jag kan att minusgraderna kommer tillbaka!

Julklappar

Idag åkte vi in till Nyköping för att byta en skjorta Wille hade fått i julklapp. Den hade olika långa ärmar.,. ;)
När vi endå var där inne så fick barnen handla vad dom ville för pengarna dom fått i julklapp.
Amanda valde (inte helt otippat) Hello Kittys blomsteraffär och en förpackning med littlest pet shop. Wille (inte heller otippat) valda två sånna där legorobotar, bionicle (stavas?).
Dom var iallafall alldeles lyriska och eftersom att det var typ super rea på allt så hade dom råd att betala sitt lördagsgodis oxå. Dagen kunde inte blivit bättre ;) Dom är ju fortfarande i den åldern då dom tycker det ör roligt att betala själva, tyvärr växer ju oftast sånt bort. ;)
Nu blir det glögg och tv.
Gokväll!

Härligt med ledig dag

Idag har jag och barnen varit lediga. Så vi hade en lugn morgon innan vi gjorde oss iordning och åkte hem till mina föräldrar. Då var det fortfarande ganska fint väder, även om det blåste endel.
Under dagen där så fikade vi och käkade lunch där. Och barnen härjade runt som bara dom kan. :) Vi var även en sväng till min farmor och farfar och hälsade på.
Insåg efter ett par timmar där att det hade snöat så mycket så jag vågade mig inte på att köra hem, skulle ha kört fast på en gång.
Så vi fick snällt vara kvar tills Patrik slutade jobba och kom och hämtade oss ;)
Eftermiddagen spenderade vi med att mysa här hemma, skotta snö (vi och vi, Patrik och Amanda skottade, jag och Wille va inne) ;)
Go´kväll alla!

Julen är över för den här gången.

Har inte haft ork, lust eller inspiration att skriva här dom senaste veckorna. Det mest har kretsat kring jobb, eller julförberedelsen och minimalt annat. ;)

Julafton tillbringade vi här hemma med mina föräldrar och min farmor och farfar.
Barnen fick en hel hög med julklappar det var tv-spel, lego, barbie, pet shop, filmer, legospel, memory, kläder, böcker, målarsaker, pussel, osv osv.
Jag själv fick en parfym av familjen, barnen hade valt ut den (med Patriks godkännande förstås) ;) Och jag hade köpt en parfym till Patrik med (vi är för påhittiga vi) ;)
Amanda var kaxig som få innan tomten kom och skulle skälla på honom för att han kastat ut så mycket snö över hela stan. Men när han väl kom så hade kaxigheten försvunnit men en kram fick tomten iallafall. ;)
Wille var redan förra året skeptisk till tomten, han är övertygad att någon klätt ut sig till tomten, undrar var han fått det ifrån. haha Vår smarta kille!
Juldagen stannade vi hemma hela dagen och lät barnen pyssla, pilla och leka med alla sina leksaker som dom fått. Under dagen blev Amanda dessutom magsjuk, mindre trevligt.
Igår firade vi nyårsafton hemma hos Sofie, Dan och Vincent. Vi käkade toppen god mat och hade det jätte trevligt. Barnen lekte och skötte sig bättre än vi vågat hoppas på. ;) Dom till och med gick o la sig där helt självmant. Vi hade lovat att väcka Wille till raketerna. Som alla andra år är han mindre intresserad när det väl sätter igång. Men lite såg han endå. Sen drog vi hem två slagna hjältar i pulkorna.
Imorse sov Amanda till kvart i nio och Wille vaknade nångång vid halv tio. Skönt ! Resten av dagen har vi spenderat med att spela spel och pyssla här hemma, vi har varit ganska trötta hela gänget.
Nu ikväll har jag och Patrik haft mys i soffan och kollat på film.
Fick ett ryck på eftermiddagen och gick ut och gick en promenad. Fast jag var trött som en gnu men det kändes bra att röra på sig lite och få friskluft.
Nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen så jag är piggare imorgon. Har lite (läs väldigt mycket) som behöver göras imorgon.
Godnatt

RSS 2.0