Och jag som skulle fått så mycket gjort...

idag regnade det hela dagen. Perfekt tänkte jag imorse, nu kan jag va inne och fixa och dona. Tror ni att jag har fått något gjort alls? Visst lite lite har jag fixat men det kanske tog max 40 minuter eller så. Vad trött jag blir på mig själv när jag fipplar bort hela dagar såhär.
Dessutom så verkar det som om våran mikro är på väg att pajja.
skit skit skit

Äntligen

har vi lyckats säga upp kontraktet på kustbostäder. Snålaste öppettiderna jag varit med om. Men jag fick lämna in uppsägningen i receptionen iallafall så nu är det avklarat. Ska bara ringa och boka en första besiktning oxå. Men det fixar jag efter helgen. Ska bli spännande och se hur mycket vi måste fixa här innan det här stället är godkänt.  Det mesta ska ju göras om om något år så man får väl hoppas att vi slipper göra någe alls.
Hoppas det ösregnar hela dagen imorgon så jag kanske tar mig i kragen och får något gjort här hemma. Antagligen kommer jag få fullt upp med att hålla barnen sysselsatta här hemma då, så då får jag inget gjort endå. Vilket dilemma. ;)
Nu ska jag sova! Håll tummarna för att jag lyckas sova lite i natt!
Godnatt

rastlös

fortfarande inte riktigt vant kroppen vid att vara ledig. Känner mig rastlös  och fast att vi har två tusen grejjer att ta tag i så får jag ingenting gjort. Men snacka om I-lands problem va? ;)
Igår lekte vi ute på förmiddagen och sen cyklade vi ner till Sailor och käkade lunch med: mamma, pappa, Viktor, Lena, Ove, Ulla, Egon och en fabror till som jag tror hette Ove han med. Gott som tusan och riktigt trevligt.
På eftermiddagen så försökte jag mest tämja en trött och arg AManda medans Wille var ute och lekte.
På kvällen skulle jag egentligen gått ut och gå men jag fick sån ruskig magknip så jag la mig på soffan och kikade på några avsnitt lost istället.
Just nu sitter vi i soffan framför playhousedisney och käkar frulle. Får se vad som händer under dagen. Det enda som är planerat hittills är att gå ner till kustbostäder och lämna in lappen om uppsägning.
Borde väl städa lite här hemma och ta tag i rensningen av förrådet som vi påbörjade i söndags. Vi får väl se om jag tar mig i kragen eller inte ;)

Semester

Jahopps. Första semesterdagen avklarad. Vaknade halv tre i natt och kunde inte somna om förrens strax innan sex. Min kropp verkar inte vilja ha semester. ;)
Annars idag har vi varit nere på stan, varit hos mamma och hälsat på och småpysslat här hemma. Var även ner till kustbostäder för att säga upp vårat radhus men det gick inte, det fick jag komma tillbaka imorgon o göra.
Vi ska nämligen flytta till ett annat radhus 15:e oktober. Ska bli så roligt. Det som känns lite småmotigt är att den här flytten MÅSTE vi verkligen ta tag i rensning av alla våra tillhörigheter. Vi har en miljard saker. Men nu ska det bort!
Vi har redan börjat lite i förrådet här inne. Bland annat så  håller vi på och sorterar ut lite barnkläder, har mängder! Nån som vill ha? ;)
Nu sitter jag och överväger om jag ska gå ut och gå en sväng eller om jag ska träna en stund på crosstrainern. Inget känns lockande..

jahopp

då var det en hel månad sen jag skrev här. Har lite annat för mig om dagarna än att blogga antar jag. Jag vill alltid skriva lite men sen blir det aldrig av endå.
Får se om jag tar tag i det igen, bara inte just ikväll. ;)

RSS 2.0