oups

jösses jag är kass på att uppdatera. Jag får skylla på att det är verkligen fullt upp om dagarna nu för tiden. Stiger upp 05.20 och sen är det full rulle fram till sena kvällen innan man stupar i säng.
Orkar inte skriva en lång uppdatering om allt som hänt fram tills nu men en sak jag bara måste skriva är att vi skaffat två små katter. Eller små och små dom är 6 månader gamla syskon. Nån korsning mellan vanlig bondkatt och Norsk skogskatt. Oso och Tassa heter dom och jag lägger väl upp bilder nångång när jag orkar.
Dom är iallafall jätte gosiga och det är mycket mycket mysigare att ha katt än vad jag någonsin kunnat tänka mig.
Idag har vi kastrerat Oso (blir Tassas tur om nån vecka) och det verkar ha gått bra, han blöder lite fortfarande så han får ha på sig tratt vilket han inte är så jätte glad över. Men nu har han iallafall somnat på soffan.
Något som är lite synd är att Oso är lite överviktig (vilket han var när han kom) men det ska vi försöka göra allt vi kan för att få bort, speciellt nu när han är kastrerad.
Menmen det var väl det jag orkade skriva nu.
Just ja, Patrik har ju fått ett jobb och börjat jobba och det känns super skönt.

Bye

Julen

Japp då var väl julen så gott som över och det nya året har till och med börjat.
Julafton blev precis så bra som vi hoppades på. På morgonen rusade Wille (med en förvånad Amanda efter) ut till trappen på utsidan för att se om Tomten varit där och ätit upp gröten som vi ställde ut kvällen innan. Och japp det hade han. Då rusades det tillbaka till sina rum för att kolla om tomten tappat något paket i deras rum.... och även det hade han såklart. ;) Sen hade han även lagt en hög med paket under granen med förståss. =)
Sen åt vi frulle och så klädde vi på oss och gick ut i snön och åkte pulka. Efter ett tag kom Lina ut med Leah och åkte med oss en sväng innan det var dax att kila hem och äta en liten lunch och göra oss iordning.
Sen på eftermiddagen så kom alla som skulle fira jul med oss, det var Pappa, mamma, Viktor, Henrik, Lina, Leah, Milo, farmor, farfar, Patriks mamma och pappa och farmor. Så det var full rulle här kan jag lova. Vi åt och sen var det dax för tomten att komma. Patrik offrade sig att vara tomte. Det första Wille sa när han öppnade dörren va
-Det där är inte tomten, det där är pappa! Haha!! ;) gullunge, men han var tveksam sen för tomten hade ju en massa julklappar i säcken och det har ju inte pappa.
Sen delades det ut paket och öppnades innan det var dax att äta lite efterätt. Hela dagen var toppen bra och vi hade super trevligt. Barnen fick massvis med paket.
Dagen efter var vi ganska trötta, vi städade undan litegrann och på eftermiddagen kom Henke, Lina, Leah och Milo hit och umgicks med oss. Så himla kul o träffa dem. Vi fikade lite, satt och prata och sen käkade vi pizza innan det var dax för dem att gå hem.
Dagen efter det så var vi hos farmor och farfar och fikade och på eftermiddagen kom Lina hit och fikade och gav barnen julklappar. =) sen gick hon och jag ut och gick i ca 80 minuter i snö halkan.
Kommer faktist inte ihåg vad vi gjorde dagen efter det men jag och Lina kilade iallafall iväg på en långpromenad på 90 minuter så vi var duktiga då med. 
På måndagen jobbade jag till elva sen var jag helt sjukt trött. Sov massor under dagen. På kvällen gick jag och Wille till Lina och spelade på hennes Wii. Hade aldrig provat det. Wille älskade det, han var super duktig och levde sig in som en galning. Särskillt när det var boxning. Han var helt slut efter det.
På tisdagen så vaknade jag med feber och halsont. Så den dagen blev det inte mycket gjort. Samma med Onsdagen. 
På Nyårsafton mådde jag bättre så då gick jag till jobbet. Efter det så åt vi lite mellis innan vi kilade ut med barnen för att kika på lite raketer. Det funkade ganska bra med Wille men han var ganska rädd endå.
Gick hem, gjorde oss iordning och så kom mamma och Viktor och käkade med oss och drack lite alkohol. Vissa mer än andra. ;) Hade iallafall super trevligt. Vid halvtolv så hade alla gått och jag och Patrik myste lite i soffan innan vi väckte Wille för att kika på raketerna vid tolvslaget. Det funkade inte alls bra så vi fick gå in och kika efter en stund innan Wille fick gå och lägga sig igen.
Så myste jag o Patrik lite till innan vi somnade vi med. =)
Dagen efter tog vi det väldigt lungt, var trötta som få. ;)
Idag har vi tvättat, plockat lite här hemma, varit ute och lekt flera gånger, bäddat rent i alla sängar, fikade hemma hos mamma, dammsugit och tvättat alla golv osv osv. Varit riktigt duktiga.
Så nu har vi all rätt i världen att gosa i soffan... =)

Bye! 

RSS 2.0