2009

jahaja då va det nytt år igen. 2008 gick verkligen fort. Jag tycker inte att det var länge sen jag var gravid med lilla Amanda och nu är hon redan 7 månader. Stora tjejjen. Tiden går så otroligt fort.

Nyåret firade vi tillsammans med Sofie och Dan. Det var jätte trevligt, vi åt massa god mat och satt och tjattrade hela kvällen. 12 slaget skålades på balkongen och sen umgicks vi ett slag till innan det var dax att sova. Barnen skötte sig mycket bra och sov som små stockar.

Dagen efter hälsade vi på pappa ett slag.

I fredags möblerade vi om i Williams rum, han behövde lite mer plats och det blev riktigt bra. Han blev så glad när han kom hem från dagis och såg vad vi hade gjort. Sen rensade vi ur kläder ur hans garderob, han har ju blivit så stor nu och har strl 110. Och när vi endå rensade på så rensade vi ur Amandas kläder oxå, hon har precis börjat använda strl 68.

Sen har vi väl mest tagit det lungt, särskillt sen det blev så sablans kallt ute. Stackars Peppen fick kramp ute idag, han är verkligen inte gjord för kyla den hunden.

Menmen nu ska jag ta och uppdatera den andra bloggen lite innan det börjar bli dax att sova. Har redan hunnit med att somna i soffan två gånger... ;)


Kommentarer
Postat av: Linda

Stackars Peppen. Alfons hoppar på 3 ben i mellanåt. Första gången trodde jag att han trampat på en glasbit eller nåt.. Men när jag drog vanten under tassen så var det bra sen :) Så det har varit en aning kallt. Dessutom så kiss strejkade Alfons när det var som kallast. Fick gå en extra runda för att han skulle kissa några gånger iaf..

2009-01-06 @ 21:39:24
URL: http://nallis76.blogg.se/
Postat av: Karin

Gott nytt år!!!

Visst går tiden snabbt!!!!

Har hon bara 68?? Tror vi höll på att gå över till 74/80 när Nathaie var 7 mån..

Kram

2009-01-07 @ 08:36:54
Postat av: Sarah(Clara & Pontus)

Gudars, då har Clara växt om lilla Amanda med storm. stl 74 hakar vi på här :)

2009-01-08 @ 22:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0