Råttinvasion

Igår när jag o Patrik skulle gå o lägga oss hörde vi lite tissel och tassel i väggen. Vilket bara blev högre och högre och påminde sen väldigt mycket om degusarnas knaprandes. Vi var ute på balkongen och kikade men kunde bara inte hitta var det kom ifrån. Tillslut slog Patrik näven i väggen och då tassla det till och så blev det tyst. Så antagligen har vi en eller flera inneboendes i väggen.
Annars idag har jag jobbat mellan 8.00-14.00 kilade sen och hämtade Wille från dagis. Kokade ägg och gjorde ägg mackor till mellanmål tills Patrik var hemma.
Sen fick vi för oss att städa lilla förrådet på gården i nån slags förhoppning om att råtterna inte skulle trivas där om det var prydligt typ ;). Sen fortsatte vi med att rensa rabatterna på gamla döda löv och växter och pysslade på. Framsidan fick sig en omgång den oxå. Patrik ringde även anticimex så dom kommer förbi imorrn. När vi var klara med det kilade vi hem till mina föräldrar och hämtade Peppen. Hem och lämnade honom och så ner på stan och handlade lite små grejjer som var slut hemma. Hem sen och lagade middag. När vi ätit så fick Wille hoppa ner i badet en sväng och sen var det marsch i säng för en liten herre som var fruktansvärt trött.
Sen har jag duschat och kollat på house. Hjälpte Patrik lite smått att plocka undan på diskbänken i en av pauserna. Men han var så duktig att han dammsög oxå.
Go´kväll!

Kommentarer
Postat av: Linda

Kanske är dom råttorna som var under Henkes altan.. Dom var stooora sa han :(
Inte kul med såna husdjur..
Hoppas allt är bra med er annars.
Kram

2008-02-13 @ 12:33:59
URL: http://nallis76.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0