regn regn och regn

Vilket hemskt tråkigt väder det har varit idag. Regn hela tiden.
Jobbade iallafall mellan 8.00-14.15. När jag slutade träffade jag på Lina så hon gjorde sällskap med mig hem och hämtade Wille och sen knallade vi ner på stan och fikade. Mycket trevligt. Kollade in bokrean men jag hittade inget direkt. Ganska futtig rea på ica faktist.
När jag kom hem insåg jag att Patrik hade städat hela nedervåningen, dammat och dammsugit så jag gjorde samma sak fast på övervåningen. Sen pusslade vi en stund innan det var dax att äta och sen krypa i säng för Willes del. När jag skulle sätta på honom pyamas och smörja in det sista jag hade kvar av krämen upptäcker jag att eksemen nästan är borta. Huden var mjuk och fin och det enda som syns är sårskorporna. Helt otroligt! Smörjde in en vända med det sista i provförpackningen så får vi ser hur det ser ut imorgon. Lutar väldigt starkt åt att vi köper sån kräm i fortsättningen. Ingen kräm har funkat så bra så fort förrut. Jag är helt chockad!
När jag sitter och kollat på tv sen efter att Wille gått och lagt sig, så trillar Wille helt plötsligt ner för trappen. Gud så rädd jag blev. Han har aldrig smugit upp så där och försökt ta sig ner för trappen (som han för övrigt är jätte duktig på att gå i annars) Men nu skulle han väl smyga eller nått och snubblade ner. Jag blev helt iskall i hela kroppen när jag insåg vad det var som lät. Det verkar iallafall som det gick bra. Inget som syndes utanpå och efter att ringt och pratat med sjukvårdsrådgivningen så ska vi väcka honom ett par gånger i natt och se om han fortfarande mår bra. Så i fortsättningen så stänger vi grinden även när han ska sova. Usch jag är fortfarande skakig efter den händelsen.
Nu ska jag försöka sova för det blir ju inte mycket sömn sen när vi ska upp var tredje timme och väcka Wille.
Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Karin

Fy, vad läskigt, hoppas allt gick bra i alla fall!!
Kram

2008-02-26 @ 22:43:41
URL: http://singbear.blogg.se
Postat av: Linda

Usch vad otäckt.. Hoppas han fortfarande mår bra..
Oscar cyklade ju ner med sin trehjuling för trappen när vi bodde i Nyköping, det är läskigt när sånt händer.. Usch usch.. Men som sagt, jag hoppas Wille mår bra.
Massor av kramar till er

2008-02-27 @ 15:20:46
URL: http://nallis76.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0