Vilken härlig dag

Idag har vi varit och hälsat på pappa hela dagen.
Kom in elva och då lämnad vi av alla grejjer (jag har alltid ett berg av grejjer med mig, allt möjligt kan ju vara bra att ha med *ifall* och *om*, ni vet ). Sen gick vi och fikade och Amanda fick lunch. Så var det dax att kila ut för det var "barnens dag" där idag. Det började med tipspromenad, Wille kryssade själv så vissa frågor fick fler än ett svar. Han garderade sig. ;)
Sen fick dom saft och bulle men Wille valde att springa iväg o leka i sandlådan istället. Senare var det trekamp. Barnen skulle kasta tennisbollar i en håv, genom hål och sen rulla dem mot några pinnar. Wille var jätte duktig! Det fanns även ett godis hjul som dom fick snurra, självklart var det vinst varje gång. ;)  Det var även lite musikunderhållning där barnen skulle dansa och sjunga men även där valda Wille att leka i sandlådan istället.
Sen kom en liten shetlandsponny där som barnen fick åka i en vagn efter. Wille tyckte det var jätte spännande, men när hon frågade om han ville köra själv så sa han nej. ;)
Sen tändes grillen och alla barn fick korv med bröd och en dricka. Vi hade med oss ost och skinksallad som vi åt.
När vi precis hade ätit klart började lådbilsracet, och självklart skulle Wille prova åka, och det gick super bra. Men han var bra nervös innan. Våran stora kille! När alla barn åkt klart var det dax för prisutdelning alla barn vann såklart. Godis och blommor. Jätte fina blommor, då blev mamma glad ;).
Efter allt det här var vi ganska trötta, vi hade då varit ute och härjat nonstop i ca fyra och en halv timme så då gick vi in och fikade lite. Packade ihop grejjerna och sen var dagen slut. Tiden går ju alldeles för fort när man har roligt.
På vägen hem så stannade vi på McDonalds och när vi väl kom hem så var våra barn så trötta så ingen protesterade över att gå och lägga sig. Dom bara kröp ihop och somnade. Hoppas dom sover gott hela natten och gärna en liten stund imorgon bitti. Vi tänkte nämligen ta sovmorgon till klockan åtta imorgong. Härligt =)

Jag är trött och toknöjd efter en så otroligt lyckad dag. Vi har världens bästa barn när det gäller att åka bort så här, dom skötte sig så fint hela dagen fast att dom på slutet var så trötta att dom knappt visste var dom var. Jag älskar mig familj!

Kommentarer
Postat av: Mia

Låter som en kanonroligdag!!! hade planer på att va mä på barnvagnsrullet eller va de nu hette som Metro fixar men vi hamnade i Lysekil istället.. i solen på en bänk med en god glass!! mumma!

2009-06-11 @ 16:29:54
URL: http://mipi33.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0