Kallt som faan =(

från att ha haft världens härligaste väder med strålande sol, blå himmel och framför allt relativt vindstilla så är det nu blåsigt, regnigt och kallt. Påminner mer om typ februari än juni.

Igår va vi på shoppingrunda i Nyköping, köpte två par byxor, en t-shirt och en hel hög med underkläder till Patrik, till Wille köpte vi två par byxor, hoodtröjja och foppatofflor, Amanda fick tre pyjamaser och ett par sandaler. Klart att hon ska ha nya dojjor nu när hon blivit en sån hejjare på att gå. =) Det var nog allt vi handlade igår, ganska bra jobbat ;)

Idag var vi till bvc och vägde Amanda, hon har ju knappt ätit någe i ett par veckor så vi skulle kolla så att hon inte gick ner i vikt.  Men hon har ju käkat som en häst de senaste dagarna så nu vägde hon 9425g och är 74 cm lång. Stora tjejjen!

Sen åkte vi in till Nyköping och kikade lite i affärerna men gjorde inga fynd idag.

Idag på eftermiddagen har vi bara tagit det lungt och så. Dumle kom förbi och firade Amanda lite i efterskott. Hon fick ett prinsesstält så nu har hon två stycken. Fast olika som hon springer mellan och busar.

Nej nu ska jag kolla lite på tv.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Henke (brorsan) vem annars?

Det kändes ju som en inbjudan när du skrev vikten syrran=) Ni har en bit kvar till våran på tio&ett halvt. Konstigt skrivet av mig där btw..

Hoppas ni haft en bra dag, där ni var. Och att allt var bra med alla. Hälsa la familia.

2009-06-06 @ 19:27:53
URL: http://leahspappa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0