Semester

Natten mellan Fredagen och Lördagen (11-12 juli) åkte vi upp till Patriks föräldrars stuga i Åre. Och stannade där i lite över en vecka. Har varit super skönt att få komma i väg hemifrån ett slag och bara pyssla om familjen. Även om vädret inte har varit det roligaste hela tiden och det har varit lite för många myggor så har vi haft det super mysigt.
Bland annat så åkte vi kabinbanan upp på Åreskutan och klättrade runt lite där hela familjen inklusive hundar. 4 grader var det där uppe, och helt plötsligt började det att snöa och hagla. Efter drygt fem minuter slutade det och så tog det säkert bara 30 sekunder så började solen skina och det blev jätte varmt. Det var bara att slita av sig regnkläderna som man nyss fått på sig. Men när man väl fått av sig regnkläderna såg man hur nästa oväder va på väg in med en rasande fast. Så då skyndade vi iväg därifrån. Efter det var vi vid ristafallt (vattenfallet som är med i Ronja Rövardotter). Var även in till Östersund två gånger och shoppade lite. Vi kom iallafall hem i Måndags morse. Så skönt att vara hemma nu. Borta bra men hemma bäst! =)  Har under två dagars tid tvättat nu och är fortfarande inte klar. Men men...
Har hunnit med att gå en långpromenad med Sofie oxå sen vi kom hem. Har saknat våra promenader. Men igårkväll gick vi i en och en halv timme. Sen hamnade vi hemma hos henne och käkade glass! =) Fick jätte fina kläder till både Wille och Amanda av henne oxå.

Solen skiner och jag sitter och väntar på att Wille och Amanda ska vakna så vi kan gå ut och sola lite!  Ska ladda upp lite kort och sen ska jag hänga tvätt.
Ha en bra dag!

Wille på Åreskutan, en liten stund efter att snö/hagel skuren dragit förbi
Jag och Amanda på Åreskutan.
Vi hittade snö där uppe som Wille var fascinerad av.
 Ristafallet

Världens gulligaste ungar! =)

Kommentarer
Postat av: Karin

Misstänkte att ni var iväg någonstans ;) Låter som ni haft det mysigt, trots skiftande väder..!

Nu hoppas jag på uppdateringar lite oftare;)

Kram

2008-07-23 @ 13:09:54
URL: http://singbear.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag undrade vart ni tagit vägen. Kul å komma bort lite, även om det är skönt och komma hem sen oxå :)

Vilka fina bilder. Den där du, William och Amanda står vid vattenfallet var jättefin.

Å dom är så söta era små barn :)

Kram

2008-07-23 @ 23:07:41
URL: http://nallis76.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0