mellandags-rea-fynd

Idag har jag varit nere på bibblan och lånat en monsterbok till William.  Sen har vi varit i nyköping och fyndat lite på rean. Våran dammsugare gick ju sönder samma dag som vi skulle storstäda innan jul, så vi har ju helt sonika fått låna dammsugare av min mamma. Men idag chansade vi på att dom reade ut alla dammsugare så vi åkte in och köpte en röd, fin en. =) Bästa sugeffekten på marknaden....nu går inte en enda dammråtta säker här längre. =)
 
En länk till nya dammsugaren.

Sen åkte vi vidare till Lekia och där inhandlades det en ny bilbarnstol. Japp, Wille växer fortfarande och han kan bara inte åka baklänges längre... hur vi än gör så är benen för långa. Så det är dax att bli stor och åka frammåt. Han blev så stolt när han fick prova stolen inne på affären. "-Är det här en flygplans stol?" ;)

En länk till nya bilbarnstolen (flygplansstolen):

Ikväll har vi haft besök av Sofie och Dan. Vi har planerat  nyår och flamsat lite.. eller ok, mest flamsat men vi kom fram till det vi skulle komma fram till iallafall. =) Jag tror det blir en bra nyårskväll!

Kommentarer
Postat av: Paaaaaaaaaaatrik

Ja najjsig dag det blev!

2008-12-28 @ 22:37:08
Postat av: Anonym

2008-12-30 @ 18:53:48
Postat av: Mipi

Zäbbä fick sin frammåtvända stol i sommras redan.. och han sitter som en kung! En helt ny värld öppna sig för honom haha

Kram Mia

2008-12-30 @ 18:54:58
URL: http://mipi33.blogg.se/
Postat av: SandraLi

GOTT NYTT ÅR PÅ ER:-)

Http://Ihuvudetpasandrali.blogspot.com/

2008-12-31 @ 12:09:15
URL: http://ihuvudetpasandrali.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0