Sjuk

Natten gick över förväntning när det gällde nappen. Han vaknade nångång men somnade strax om igen. Sen vaknade vi inte förrens halv tio. Studsade upp ur sängen och undrade förvånat varför våran son inte tjoat. Han brukar ju alltid vakna senast åtta. Väckte honom och märkte direkt att allt inte stod riktigt rätt till, han frös och var alldeles blå om fingrarna och läpparna. Kraken. Ingen frukost ville han ha heller, bara saltgurka. När vi nån timme senare gick o handlade somnade han i vagnen.
Resterande av dagen har han varit piggare men väldigt dålig i magen. Hoppas han mår bättre imorrn.
Idag har vi hunnit med att röjja undan lite här hemma. Tvättat nästan all tvätt och satt upp adventspyntet. Blev så fint så. Är en lite temporär lösning med sladdarna i vardagsrummet men det får vi ta nån dag när vi köpt ny skarvsladd.
När jag sen var ute med Peppen gick jag o kikade lite på andras "pynt" och det slog mig hur olika vi pyntar. En del vräker på med lampor i alla regnbågens färger, hellst så många som möjligt på så liten plats som möjligt, gärna blinkandes oxå. En del ser ut som de bara har kastat ett gäng lampor över balkongräcken medans andra har satt upp den med en sådan millimeter exakthet att man blir helt förundrad. Men men hur man än pyntat så piggar det ju onekligen upp den här mörkar årstiden!
Nu ska jag ta o krypa ner i sängen och sova!
Godnatt

Kommentarer
Postat av: Linda

Visst är det fint med all julpynt, blir ju så mycket mysigare då. Synd bara att det inte är snö.. Tänk så
mysigt det varit :)

2007-12-08 @ 12:55:50
URL: http://nallis76.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0