Ojdå

Är lite ovan med att ha fungerande internet så jag glömmer bort att sitta här varje dag.
I lördags så röjde vi ur det värsta i förrådet och så. På kvällen så var vi på julbord! först var vi bjudna en sväng till Elin Och Andreas på glögg och pepparkakor och sen knallade vi vidare till julbordet. Jätte gott, men usch så mätt man blev. Kom hem ganska tidigt, redan vid tio så då passade vi på och mysa och njuta av att vara båda barn och hund fria en kväll!
På söndagen så följde jag med mamma o pappa till Nyköping för att gå på julmarknaden där. Var skittrist, knappt en enda julpryl, inte ens nån tomte.  Så där fick man inge vidare julstämning. Åkte hem till Ockle, men där var det ännu värre. Så tillslut hamnade vi hemma hos mamma o pappa igen där vi fikade och sen kollade på film. Tjorven och Mysak. (Gissa vem som valde film ;) )
Idag har jag jobbat hela dagen. När jag kom hem så var Wille jätte duktig och slängde alla nappar i soporna. Och så bestämde vi att det var slut med napp från och med nu. Väl i säng så ångrade han sig ju, men efter en dryg halvtimme så slutade han tjata om den och la sig i sängen och somnade. Bara hoppas att det fortsätter flyta på så här bra. Han är så duktig våran stora kille!
När han somnat så samlade vi ihop alla hans leksaker och satt och sorterade. Vad som skulle slängas, vad som skulle sparas i förrådet och vad han skulle ha kvar. Det var riktigt skönt att få det gjort.
Från det ena till det andra. Så tror jag att jag har börjat känna de första rörelserna i magen. Jag är inte helt övertygad men det känns som lite sprattel där inne då och då! Mysigt!
Men nu ska jag kila iväg o titta på Prison Break.

Kommentarer
Postat av: Karin

Men vad skönt att inte hamna framför datan varevigaste dag!
Och vilken duktig kille, kommer nog inte vara några problem med nappen, om några dagar har han glömt av dem..
Vilken vecka är du i nu? Så mysigt med lite sprattel!! Har du vart på ultraljud nu?
Kramar

2007-12-04 @ 10:57:16
URL: http://singbear.blogg.se
Postat av: Linda

Å vilken duktig kille :) Han har ju blivit stora killen nu ju :)
Vad mysigt att du känner rörelser i magen nu :) Kan tänka mig att det känns mer verkligt nu :)
Kram på er

2007-12-08 @ 12:53:33
URL: http://nallis76.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0