trött

Liten snabb uppdatering. I söndags så åt jag och barnen lunch med mamma. Sen kom Agneta förbi och vi gick till ankdammen och matade fåglarna. Lite senare på eftermiddagen kom Lina förbi oxå. Vi handlade och sen hem till mig där Agneta lagade mat och Lina kollade på film med William. Jag minglade runt fram och tillbaka. ;)
Sen käkade vi det Agneta knåpat ihop, riktigt gott va det. =) Sen satt vi och snacka skit och kollade på tv. Trevligt trevligt.
Igår så gjorde jag väl inte så där jätte mycket av intresse. Förrutom på kvällen då mamma, jag och barnen kilade på marykay öppet hus. Det var skojj, men helt plötsligt började Amanda tokhosta där inne så  jag blev tillslut oroad att det var något där inne som hon inte tålde så då gick vi igen.
Idag har Wille varit på dagis. Jag och Patrik passade på att sova en stund medan Amanda hade förmiddagsvila. Hon hade varit ledsen massor under natten så vi var ganska trötta.
På eftermiddagen så var vi ute, borstade bland annat Nova. Borstade bort så mycket päls att jag knappt visste vilken hög som var Nova och vilken som var hår när vi skulle gå.
När barnen lagt sig fick jag tråkigt och tänkte att jag skulle plocka ur diskmaskinen. Det slutade med att jag städade hela köket, dammade och tvättade fönstrena.
Det var väl allt för idag.


sjukdomar sjukdomar sjukdomar....

Det började med vattkoppor på först Wille och sen Amanda. Amanda hade blåsor i 6 dagar. På den sjunde dagen (i går) var blåsorna helt borta men då var hon och William genomförkylda. Under förmiddagen blev Wille lite kinkig och tillslut kom det lite vätska ur örat. Tjatade oss till en läkartid och jaadå han hade öroninflammation. Läkarna som nyligen tagit ut rören för att han inte behövde dem längre.... Inte nog med det så har hans eksem flammat upp över hela kroppen oxå.  Det finns verkligen ingen ände på eländigheterna.
Snorigt, hostigt, slemmigt, prickigt och kli-igt, så kan man beskriva våran tillvaro just nu. Härligt.

Igår så kom Agneta och Dumle hit och käkade god mat och drack vin. Det var jätte trevligt och jag skrattade så jag grät hela kvällen. Behövde verkligen det mitt i alla sjukdomar kände jag.  Har en hel hög med kort på datorn som minne, men jag tror jag låter dom stanna på datorn. *skrattar*
Straffet för denna kväll blev att när det var dags att sova så vaknade Amanda och var ledsen. Hon hostade en massa och kunde inte somna om. Så det blev inte många timmar sömn alls. Men det var det endå värt. ;)

Idag har jag mest gått runt som i en dvala. Agneta bjöd på lunch och så var vi ute och gick lite. Så det har varit en riktigt bra dag trots sömnbristen.

Finaste bilden från gårdagen:


Kärlek!

Vattkopporna har invaderat vårat hem eller iallafall Amanda.

Amanda åkte på vattkopporna i fredags tror jag att det var. Och hon har fått massor!! På en del ställen är det så mycket att hon typ fått koppor på kopporna.... blää. Kraken. Hon har ont och vill varken äta eller sova. Hoppas hoppas att det vänder nu.
Vi har startat ett projekt här hemma, ska försöka göra iordning uteplatsen på framsidan lite. Vi har börjat så smått och just nu ser det värre ut än innan, men nångång i framtiden när vi är klara blir det säkert jätte fint. =) Vi har åkt runt lite idag och samlat på oss lite inspiration.
Nu tror jag att jag ska sova. Försöka iallafall. Patrik ligger på sängen och spelar robinsson på datorn och det är på blodigt allvar! *fnissar*

Godnatt

Dax att uppdatera igen ;)

Willes vattenkoppor blev ganska lindriga, han hade endel men inte så där som man sett på kort hur det kan bli. + att dom inte kliade så mycket. Så  nu är han frisk igen och det är bara lite sårskorpor kvar som verkar vara väldigt svåra att låta bli. ;)
I helgen så jobbade jag i Lördags. Wille sov hos mormor från Lördagen till Söndagen. På Söndagen åkte vi till Norrköping och strosade lite i affärer. Eller rättare sagt så stannade vi i Ingelsta. På vägen dit släppte vi av Wille och mamma hos morfar så dom var där hela dagen. Vi hämtade upp dem på vägen hem sen.
Idag har jag storstädat köket. Var tänkt att jag skulle städa hela undervåningen men så blev det inte. Amanda var jätte gnällig idag och kräktes ner sig ett par gånger + att  hon bajjsade ner sig hundra elva gånger så jag trodde nästan att det var magsjuka ett tag men sen blev det bättre. tur det.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka vara vaken tills Lost börjar eller om jag ska spela in det. Måste det sändas så förbannat sent??
Go´kväll

Jag har blivit utmanad!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriv ditt egna namn som svar. Lycka till!


1. Vad heter du: Sofie

2. Ett ord på fyra bokstäver: Stor

3. Flicknamn: Sandra

4. Pojknamn: Sixten

5. Yrke: Sotare

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Strumpor

8. Mat: stuvade mackaroner

9. Sak i badrummet: Smink

10. Plats/Stad: Söderköping

11. En orsak att vara sen: Seg

12. Något man skriker:  Stanna!

13. Film: Sex and the city (the movie)

14. Något man dricker: Saft

15. Artist:  Sarah Down Finer (eller hur det nu stavas)
16. Djur: Svin

17. Sång: Stilla Natt

18: Bil: Saab

19: Familjemedlem: syster


Jag utmanar nu: Linda, Anneli, Elin (kommer inte på fler)


tiden går just vääääldigt långsamt...

Patrik jobbar eftermiddag och William har ju vattkoppor och utöver det så har Amanda haft feber idag. Som ni hör så bäddar ju inte läget för några spännande aktiviteter om dagarna. Och när man blir sittandes så här hemma så går tiden såååå långsamt. Visst det finns 1000 saker o göra här hemma men barnen vill hellst att man gosar med dem hela dagarna för att dom själva inte orkar med någe.
Har iallafall varit ute lite idag endå. + att vi har varit och hämtat min Mary Kay produkter. Nu får vi hålla tummarna att dom funkar så bra som dom säger. Det kändes ju väldigt  bra när jag provade produkterna. Men det är ju skillnad att prova en gång och att faktist använda dom under en längre tid. Jag lär väl skriva om ett tag hur nöjd jag är eller inte är. ;)
Jag är trött som en jädra gnu men jag vill se Lost på tv sen juh. Funderar på om jag kanske kanske ska spela in det.
Go´kväll.

Vattkoppor!

I morse vaknade William och sa att det kliade. Jag kikade lite på hans mage men såg inget så vi gosade lite i sängen tills klockan blev sju. När vi sen knallade upp såg jag att det var 5-10 prickar på ryggen som inte var där igår och en vätskefylld plupp på foten. Ooh No!
Under dagen har det poppat upp fler och fler och nu har han över hela kroppen. Däremot så har han inte speciellt mycket... än så länge iallafall. Man har ju sett värsta skräck korten på hur det kan bli. Vi får se hur han ser ut i morgon.
Sen blir det ju spännande att se om Amanda åker på det oxå.... och jag?!
Dagen har varit lugn, var hemma hos mamma en sväng och sen känns det som om jag pratat  i telefon större delen av dagen.
Nu ska jag kolla vidare på Wipeout, har skrattat mig igenom större delen av programmet. =)
Go´kväll!

vattkoppor?

Wille har fortfarande lite feber och är hängig.... dessutom har det poppat upp några prickar som jag inte känner igen. Dom sitter alltså inte på eksem områden.....+ att det går vattkoppor på dagis Ångest! Jag har inte haft det så man får ju hoppas att man klarar sig....
men å andra sidan kanske jag bara är super nojjig bara för att jag inte är sugen på vattkoppor.
Annars så har det väl inte hänt så mycket idag som är intressant att skriva om.

Jag fryser!

bloggtorka

jag har verkligen tappat lusten att blogga just nu...
Har väl inte hänt så jätte mycket.
Igår var Sofie och Dan här och passade barnen medans jag och Patrik gick ut och åt. Jätte trevligt. Skönt att komma iväg bara vi två sådär ibland. =)
Idag hade Wille lite feber så han har varit hemma från dagis. Då sa dom att det gick vattkoppor där och det har inte jag haft =/ Inge sugen på att få det heller faktist....
Men inga prickar än så länge iallafall.
Nu ska jag vänta på sista delen av let´s dance och sen måste jag sova.

ojj vad det går

Jösses satt och blippade runt lite och fundera på hur många dagar sen det var jag bloggade. Och döm av min förvåning när jag insåg att det var snarare veckor sen jag skrev. ;)
Vad har hänt sen sist då?
Jaa det som jag kommer på spontant är att vi var på spa med jobbet i helgen. Från Lördag eftermiddag till söndag lunch. Mycket trevligt.
Orkar varken sitta och försöka minnas eller skriva ner allt annat som hänt sen dess. Kommer jag på något viktigt så skriver jag väl ner det senare. =)
Ha de gott =)

RSS 2.0