Känns som om det är dax att uppdatera här

Jag har verkligen haft fullt upp hela dagarna den här månaden. Det känns som att det knappt funnits tid att sova nattetid.
Ska försöka att i korta drag uppdatera vad som har hänt.

10 oktober åkte jag och Lina upp till Agneta för att fira hennes födelsedag. Vi skulle egentligen inte dricka något alls men när vi stod där och piffade till oss så kändes det som om det skulle passa med ett glas vin. Så det blev så ;)
Sen kilade vi över till några kompisar till Agneta som pimpade hennes hår innan det var dax att åka vidare till restaurangen som vi skulle äta på. Glenfiddich warehouse nr.68 hette det tror jag och där träffade vi på flera kompisar till Agneta som vi käkade ihop med. Jätte god mat och trevliga människor. Sen kilade vi vidare till någon krog som vi härjade på i ett par timmar innan det var dax att åka hem och sova. När vi vaknade på morgonen så hann vi i princip bara äta frulle innan Agnetas mamma, pappa och farmor ramlade in och skulle fira Agneta. Det bjöds på riktigt god mat och fika och sen var det dax för mig och Lina att dra oss vidare hemmåt.

Veckan som följde var det jobb hela dagarna med bland annat inventeringar och sånt. Och på helgen kom Pappa hem och hälsade på så vi umgicks en hel del med honom såklart. Alltid lika kul!

Veckan efter det var det jobb igen, var även på möte med dietisten och på Onsdagsmorgonen åkte jag till Båsenberga kursgård i vingåker på skyddsombudskurs. Jätte roligt var det, massa trevliga människor, massa god mat och en hel del lagar och regler att läsa igenom, kan det bli bättre? ;) Kom hem vid sju på torsdagskvällen, då var mina hjärnceller utmattade av allt pluggande.

På Lördagen åkte jag och William till Sthlm. Vi åkte tåg, det var första gången för William. Gissa om han blev glad när vi åkte till tågstationen. Han visste inte att vi skulle åka tåg, utan bara att vi skulle till sthlm och hälsa på Agneta. Wille satt stel som en pinne i sätet på tåget, han tyckte det var lite läskigt att man inte hade bälte på sig men han slappnade av sen och vågade till och med gå på toa sen.
Väl framme så gick vi på stan en stund med Agneta och så käkade vi på pizza hut. Wille var ganska så trött sen så vi åkte hem till Agneta en sväng och då tog vi ju tunnelbanan dit till Willes stora glädje. =)
När vi slappat klart hemma hos Agneta åkte vi till Nacka forum och kikade lite och då var det såklart något slags firande där. Så barnen fick ballonger och det var en trollkarl där och trollade bollar till clementiner osv (han som var med i talang och trollade bort flugan från halsen och helt plötsligt satt den på en melon, om ni minns). Wille var sjukt imponerad, jag med förresten. ;) Trollkarlen fick även syn på Wille och sa att han skulle klappa händerna, då höll Wille på att svimma. haha =)
På Söndagen vankades nästa överraskning för Wille. Då släpade vi med oss honom till globen. Wille blev jätte impad att vi skulle in i ett hus som såg ut som en boll ;) Sen fick han syn på affischerna som satt över halva globen, Walking with dinosaurs. Wille har alltså tjatat sen i juli/augusti om att han vill gå på den showen så han blev jätte glad när han förstod att det var det vi skulle gå på. Han som älskar dinosaurier.
Hela showen var jätte bra gjord och Wille var i extas hela showen. =)
Tog tåg hem sen på kvällen såklart och när vi kom hem så var mamma och Viktor hemma hos oss, kan lova att Wille hade en hel del att berätta om, det var både härjigt, högljutt och osamanhängande. ;) Det var riktigt kul att göra en grejj med bara Wille sådär. Han bestämde allt (innom vissa rimliga gränser) den helgen. ;)
Patrik hade städat här hemma, lagat jätte god middag, köpt blommor och två tavlor som jag önskat mig. Min Patrik är det allra bästa som finns!

Sen har det varit jobbardax som vanligt men i måndags eftermiddag började jag känna mig konstig. Skakig och matt i hela kroppen, kändes nästan som om jag skulle svimma. På tisdagen kände jag mig dålig fortfarande men bestämde mig endå för att jobba på onsdagen. Men det skulle jag inte ha gjort, fick gå hem vid ett och då la jag mig och sov i över två timmar. Har varit hemma sen dess och har i princip sovit mesta delen av tiden känns det som. Men det skumma är att det känns inte som att jag har feber, jag hostar som en tok, har ont i halsen, är helt matt i kroppen, så fort jag anstränger mig minsta lilla börjar jag toksvettas, får jätte hög puls, blir skakig och så känns det nästan som om jag ska svimma. Orkar bara vara vaken ett par timmar och sen måste jag sova. Idag har det ioförsig räckt med att ligga och vila så jag har bara sovit nån timme på dagen idag, men å andra sidan är jag dötrött nu. Vet inte vad det är för fel på mig. Hoppas det går över snart iallafall.

Det var en snabb genomgång om de lite intressantare händelserna de här veckorna. Har gjort massor mer men det känns lite väl drygt att sitta och skriva ner allt det nu i efterhand. Ingen som orkar sitta och läsa allt det heller.
Hoppas att jag kommer skriva lite oftare än en gång i månaden i framtiden.
Bye

Jag har blivit faster igen!

Idag kom lilla Milo till världen, Henrik och Linas son. 4450g och 54 lång har jag för mig att dom sa. Grattis Henrik och Lina till en jätte söt kille!  Jag önskar vi kunde åka och hälsa på er snart.

Annars har det bara varit jobb på sistone, 8.20-18.30 igår, 8.20-19.30 idag och 8.20-18.30 imorgon. Härligt ;)
Ja det har faktist inte hänt så mycket mer som jag kommer på.

Dax att uppdatera idag

I Söndags så plockade vi lite här hemma och mest tog det lungt, åkte in till nyköping en sväng osv.
I Måndags var jag på kurs i Norrköping, var riktigt kul faktist även om man blir väldigt trött.
Idag jobbade jag mellan 8.20-10.40 och sen kilade jag hem och åt lunch med familjen. Sen kilade jag ut på en långpromenad och när jag kom in så duschade jag och så kom Viktor och hälsade på. Då kilade jag, Viktor och barnen ut i skogen och byggde kojja. Efter det fikade vi, gick ner på stan  och sen hem och lagade mat innan det var dax för kottarna att sova.
Nu sitter jag här och kollar på house. Imorgon är det dax att jobba igen.
Gokväll!

 

psst: trixiie.bloggie.se  ;)


Shopping

Dagen började bra med en massa mys. =)
När vi gick upp för att äta frukost så var det dax för nybakade frallor. Det finns ett företag som man kan beställa nybakat bröd av och så levererar dom det tidigt som tusan på Lördagmorgonen. Så när man vaknar på morgonen är det bara att öppna ytterdörren och plocka in brödpåsen som så snällt står där och väntar. Lyx! =) http://www.mjhomedelivery.com/ rekomenderas verkligen!
Efter frukosten gick jag ut och gick, blev ingen jätte sväng men en halvtimme iallafall i rasktakt.
Sen åkte vi in till Nyköping och shoppade, köpte en Bh, två par byxor till mig, en jacka till Wille och en mössa till Amanda.
Sen slog vi faktist till och käkade på McDonalds.
På eftermiddagen har vi tvättat och fikat hos mamma. Sen var vi ute och hoppade i vattenpölarna när det ösregnade och blåste svinkallt.
Efter det passade det bra med kvällsmat och bad innan det var dax för två väldigt trötta busfrön att sova.
Nu sitter jag mest och slappar i soffan och springer till tvättmaskinen då och då när den blir klar.
Skulle behöva städa, träna och en hel del annat som jag inte ens orkar komma ihåg.
Skit samma, det kommer en dag imorgon och då kommer jag säkert strunta i det då med. =)

Jag har inte gått och dött

eller något liknande jag har bara haft fullt upp precis hela dagarna. Från tidig morgon till sena kvällarna.  Det har ju gått riktigt lång tid sen jag uppdaterade. Jag har för det mesta jobbat, vi har plockat svamp och grejjat med än det ena och än det andra.
Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera i framtiden... iallafall en gång i veckan minst ;)
Bye

RSS 2.0